Vrouw probeert cocaïne in doos met levensmiddelen en kruiden te posten

4
cocaïne
Foto ter illustratie

De 27-jarige Meriah T. die een postpakket met daarin cocaïne ter verzending had aangeboden bij één van de postbedrijven te Paramaribo, is op zaterdag 6 november door rechercheurs van de Narcotica Brigade op haar woonadres te Wanica opgespoord en aangehouden.

De douane recherche onderschepte in het aangeboden postpakket 117 gram cocaïne. Het verderfelijk spul was in kranten gewikkeld en zat verborgen in een doos met levensmiddelen en kruiden. De drug werd in beslag genomen en overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade van het Korps Politie Suriname.

De rechercheurs stelden een onderzoek in en na bekomen en uitgewerkte informatie werd de postpakketverzendster op 6 november aangehouden. Meriah verklaarde aan de politie dat zij de doos van een kennis kreeg die haar voorhield dat hij de doos voor een onbekende man moest posten.

De kennis benaderde haar toen om de doos voor hem te posten. Verder gaf de jonge vrouw aan dat zij niet weet waar haar kennis en de andere onbekende man woonachtig zijn. Aan de opsporing en aanhouding van de twee bedoelde manspersonen wordt gewerkt.

De vrouwelijke verdachte is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek ingesloten meldt de politie.


4 REACTIES

 1. Meriah moet zichzelf voor de gek houden maar aan mij heeft deze juffrouw een hele kwaaie want je bent het leven van andersman aan het kapotmaken.
  gemodereerd

 2. Meriah…strontmeid, Het zijn toch altijd weer de bekende smoesjes!
  Een schop in je dikke kont en hup achter de tralies, misbaksel.
  Met zielen als jij heb ik absoluut geen medelijden vooral als het gaat om het vernietigen van ander mans leven koste wat het kost. Snel geld willen verdienen op deze manier is evenals het vermoorden van een leven.
  Je leeftijd, je leef situatie en je pakketje hoe klein of groot boeit me niet.
  Je hoort goed aangepakt te worden….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.