Verdachte gooit potje met wikkels cocaïne weg bij inval politie

4
politieauto-op-locatie-suriname

Rechercheurs van de Narcotica Brigade van de Surinaamse politie hebben afgelopen vrijdag Ryan H. (37) en Bidjai. M. (46) op een woonadres binnen het werkressort van de politie van Santodorp opgespoord en aangehouden. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

Volgens bekomen en uitgewerkte informatie werd er op dat adres drugs verhandeld, waardoor de wetsdienaren aldaar een inval pleegden. Op die locatie werden er vier manspersonen aangetroffen, van wie twee hunner niets te maken hadden met het onderzoek.

Bij het zien van de politie begaf de verdachte Ryan zich naar de achterzijde van de woning en gooide een blauw potje dat hij bij zich had op het perceel allernaast de woning. De wetsdienaren stelden direct een onderzoek in en troffen dat blauwe potje inhoudende achtenvijftig (58) wikkels cocaïne met een gewicht van 12.18 gram aan.

Op de andere verdachte Bidjai werden acht (8) wikkels en twee (2) bollen marihuana met een totaal gewicht van 12 gram gevonden. De drug van beide verdachten werden vervolgens in beslag genomen, waarna het tweetal werd overgebracht naar het politiebureau.

Bij de voorgeleiding ontkende Ryan het blauwe potje inhoudende de drug op het perceel te hebben gegooid. Ook gaf hij aan dat de drug niet aan hem toebehoorde, terwijl zijn kompaan de politie voorhield dat hij de drug die hij bij zich had voor iemand moest verkopen.

Het tweetal is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie achter slot en grendel geplaatst, meldt de politie.


4 REACTIES

 1. Zo dat is een geweldige vangst, van de narcotica brigade. Maar de allergrootste
  dealers worden niet gemolesteerd door de narco brigade. De kruimeldieven
  zijn altijd de L..l, de grote jongens lopen vrij rond. Sommige worden nog steeds
  door de staat beschermd. Wanneer wordt G.Boefdraad opgespoord ???
  Daar horen wij niks meer van, dat is de grootste bandiet aller tijden.
  Er lopen nog steeds meer, van die andere zware ”Boys rond in Su”.
  Ze lopen vrij rond en hebben zelf bewaking erom heen, ze leven in weelde.
  Ze rijden rond in kogel vrije auto’s rond en de armen, worden steeds armer in Su!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ze gaan die kleine man achterna mr de haaien en walvissen niet.
  Weer een roofmoord. Ga dat oplossen.
  gemodereerd

 3. Hier gebeurd het allemaal….
  Suriname het land vol van drugs, wapens, roven, roofmoorden, verkrachtingen, nietsnutters, Mark X-en over de kop, verkeersdoden door alcoholisten achter het stuur, geen rijbewijsbezitters, geen verkeers regels kennen met de dood tot gevolg, met houwers zwaaiers etc etc etc etc.
  En nog een land met zo weinig inwoners vergeleken met de rest van de wereld!
  gemodereerd

 4. Flower , we denken dat Suriname wel eens boven aan staat op de wereld wat jij allemaal beschrijft , en deze regering doet weinig om deze ellende hier in Suriname te verminderen , en het was toch een belofte van hen tijdens de installatie in juli 2020.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.