vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSoeng Ngie looft US$ 10.000 uit voor gouden tip

Soeng Ngie looft US$ 10.000 uit voor gouden tip

-

Does Travel - naar Suriname

N.V. Soeng Ngie & Co looft een beloning van US$ 10.000 uit voor de gouden tip die naar de criminelen leidt die in de nacht van maandag op dinsdag hebben toegeslagen bij het bedrijf aan de Waterkant in Suriname.

Bij de inbraak is ruim een half miljoen euro, 60.000 US$, sieraden van US$ 100.000 en een five shooter buitgemaakt. De rovers zijn via het dak het gebouw binnengekomen. Zij hebben middels een brander de kluis geforceerd om de spullen weg te nemen.

Dat het zover heeft kunnen komen moet gezocht worden in het feit dat de bewaker met verlof zou zijn. Vernomen wordt dat de verdachten een dag eerder, op zondag, al geprobeerd hadden om de kluis te forceren. Het gaat om een kluis die al jaren in een ruimte staat waar er momenteel renovatie werkzaamheden worden verricht.

Het gebouw is beveiligd middels een camera- en alarmsysteem, dat wordt gemonitord door een extern beveiligingsbedrijf. Wegens de werkzaamheden zou het camerasysteem ontkoppelt zijn.

Afdeling Kapitale Deliciten heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

9 REACTIES
 1. Suri’s als u weet wie de daders zijn van de valuta van Soeng Ngie, gaat u dit zo snel mogelijk door geven aan de poliitie. Belt u 115 en geeft u het door met uw cel(ephone).

  Hierdoor heeft u tussen nu en 31 december genoeg valuta om als een God in Parijs te leven als u elke dag een bepaalt bedrag aan valuta gedoceerd besteedt.

  Het kan ook zijn dat u op de valuta gaat zitten, dat is ook een mogelijkheid of een onderneming mee begint.


  gemodereerd
 2. Suri’s als u weet wie de daders zijn van de valuta van Soeng Ngie, gaat u dit zo snel mogelijk door geven aan de poliitie. Belt u 115 en geeft u het door met uw cel(ephone).

  Hierdoor heeft u tussen nu en 31 december genoeg valuta om als een God in Parijs te leven als u elke dag een bepaalt bedrag aan valuta gedoceerd besteedt.

  Het kan ook zijn dat u op de valuta gaat zitten, dat is ook een mogelijkheid of een onderneming mee begint.

  Feit is dat u valuta heeft, dat boen moro dan ie zaka boro. Dus snel aan de politie melden waar de valuta van Soeng Njie is. Dan ie baka, ja toch?


  gemodereerd
 3. Now. Begin die mensen aan te houden die daar waren gaan werken. Men wist dat de camera uit was en daarom hebben ze toe geslagen.


  gemodereerd
 4. Jullie kunnen beter de bounty hunters inhuren en die lossen binnen no time dit probleem op. Of huur van mijn part Blackwater in. Laten ze de laffe rovers opsporen en direct opruimen.


  gemodereerd
 5. deze rovers zijn zeker getipt dat het alarm niet werkte en dat de beveiliger met verlof was , of is die beveiliger soms ook een van die rovers


  gemodereerd
 6. Voor zoveel dat je verloren hebt is $10.000 weinig. Mk ht tot $20.000
  Wel een vreemd verhaal.
  Als de daders gevonden zijn moeten we kijken of het geld er nog is. Kijken wie ineens feest, grote en dure spullen koopt in je omgeving.
  Ik zou wel willen weten of beloning officieel is. Bedrieger lay na sranan


  gemodereerd
 7. Eerlijk gezegd. Voor $10k ga ik echt niet zeggen waar het is. Ik haal het liever zelf op bij die gasten en ga er lekker van genieten. We hebben goede leermeesters gehad, de hollanders. WIE NIET STEELT OF ERFT ZAL WERKEN TOT HIJ STERFT.


  gemodereerd
 8. Lawmangdatra
  We hebben goede leermeesters gehad, de hollanders.

  @ Lawmangdatra
  Sinds wanneer Desire Delano Bouterse trong Hollander
  Sinds wanneer Melvin Bouva trong Hollander nanga ala deng trawang foe NDP.

  Ik zou zeggen dood of levend 10% van het terug gevonden bedrag als beloning.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES