Rovers stelen auto doodgeschoten Humpry (43)

7
Rovers stelen auto doodgeschoten Humpry (43)

Vanmorgen om zeven uur werd Humpry Kentie (43) neergeschoten en beroofd bij zijn woonadres aan de Carneoolstraat in het BWP project. De beroving werd gepleegd door drie gemaskerde mannen. Aan de hand van de aangetroffen sporen bestaat het vermoeden dat de mannen zich schuil hielden in een leegstaande woning tegenover het woonadres van Humphry.

Toen het slachtoffer uit zijn woning kwam en naar zijn voertuig liep werd hij belaagd door de rovers. Tijdens de beroving heeft Humphry schotverwondingen opgelopen aan beide benen. Nadat het slachtoffer werd beschoten reden de verdachten met zijn voertuig, een Toyota Corolla, weg richting Martin Luther Kingweg.

Volgens een ooggetuige reden de verdachten met hoge snelheid richting de Afobakkaweg op. De politie die heel snel ter plaatse was schakelde een ambulance in. In afwachting van de ambulance probeerde bewoners het slachtoffer te reanimeren.

De familieleden stonden na drie kwartier op het punt om het slachtoffer zelf naar seh te brengen toen de ambulance van Lelydorp eindelijk ter plaatse arriveerde. Humphry werd gelijk in de ambulance gezet maar tijdens het stabiliseren van het slachtoffer bleek dat hij geen teken van leven vertoonde. Een arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam vanuit de ambulance naar de lijkenwagen werd overgeplaatst.

Het ontzielde lichaam van Humpry is ter obductie in beslag genomen. Ook zijn hulsen op het erf van het slachtoffer aangetroffen en in beslag genomen De zaak is ter plaatse overgedragen aan Kapitale Delicten. Van de verdachten ontbreekt nog elk spoor.


7 REACTIES

 1. Wegens toenemende zware crime,is minister Amoksi naar het buitenland uitgeweken om geen slachtoffer te worden.Uit ballingschap zet hij zijn werkzaamheden voort.
  gemodereerd

 2. Wat een zinloze wrede moord.Moge zijn ziel in vrede rusten en mogen de daders nooit meer hun rust vinden op deze aarde.
  gemodereerd

 3. Ik ga me serieus afvragen of de Surinaamse Politie en regering nog wel capabel is om de criminaliteit aan te pakken. Als jullie het niet alleen kunnen dan a.u.b, buurtwachters opleiden en bewapenen en in hun wijken laten surveilleren, de overtollige ambtenaren bijvoorbeeld.

  In ieder geval voor mij geen Su voorlopig zolang je net als bijvoorbeeld in Turkije en Dubai 24/7 op straat kan lopen zonder bang te hoeven zijn, geroofd te worden. Ik kies voor veiligere landen. Ook als ik later gepensioneerd ben ga ik liever overwinteren in een veilige land. Het is jammer maar het kan niet anders 1 keer beroofd is 1 keer teveel.
  gemodereerd

 4. 5 Optie’s om van de criminelen en moordenaars af te komen: Doodschieten, Ophangen, Vergassen, in Brand steken, en Verzuipen ! En de Mini – ster van Jus/ Pol de laan uit sturen.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Dit is vreselijk autoriteiten, als u niet wakker bent, wanneer wel?
  De wetgeving biedt veel mogelijkheden op deze vreselijke criminaliteit een halt toe te roepen.

  Doe wat! als het zo doorgaat, maak ik gebruik van eigenrecht.
  En geloof me, het wordt een heksenjacht.
  Maar de meeste onder ons willen dat niet.
  Ze hebben respect voor de grondwet.
  Maar pas op” nood breekt wet”.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.