dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenEconomieNewmont Suriname zal richting verplichte vaccinatie opgaan

Newmont Suriname zal richting verplichte vaccinatie opgaan

-

Does Travel - naar Suriname

Newmont Suriname zal, net zoals de andere locaties van Newmont, de komende maanden de richting opgaan van verplichte vaccinatie voor het verkrijgen van toegang tot haar werklocaties.

Dat heeft het bedrijf deze week laten weten. Newmont Suriname zal daarbij gebruik maken van alle wettelijke mogelijkheden die de Surinaams wet biedt om dit door de Newmont-organisatie gestelde doel te bereiken.

“Leef alstublieft naar Newmont’s kernwaarden en doe uw deel: laat u vaccineren om uzelf, uw familie en collega’s veilig te houden. De prijs van mensenlevens en het verdriet dat dierbaren aan overhouden is onacceptabel, vooral wanneer veilige en bewezen effectieve vaccins voor iedereen gratis beschikbaar zijn”, zegt het bedrijf in een brief aan de medewerkers.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Goede beslissing van Newmont Suriname , alle bedrijven moeten dat doen , covid zal balen , maar zo kan men covid zijn weg blokkeren en iedereen moet proberen covid te stoppen.


  gemodereerd
 2. Ook ik, vind het een goede beslissing.
  Het heeft allemaal te lang geduurd.
  In het verleden zijn wij tot veel dingen verplicht gesteld en dat hebben we het overleefd.
  En met uw samenwerking, lukt ook deze keer.
  Doet u ook mee?
  Samen maken wij Suriname sterk.
  Een veel gehoorde zin.


  gemodereerd
 3. Dit is toch ongehoord. Het hek is van de dam. Wie heeft de macht in het land. Een dergelijke maatregel moet in het parlement besproken worden. In het parlement moet de beslissing vallen en niet achter het bureau van de directeur van Newmont. Hoe is het mogelijk dat het bedrijf op de stoel van de wetgever wil gaan zitten.Het bedrijf moet dit maar gaan uithalen in Amerika of Canada. Maar in landen met een zwakke overheid neemt dit soort bedrijven het recht in eigen handen. Als dit in Suriname gebeurt zakt het land nog dieper weg onder de regering Santokhi.


  gemodereerd
 4. robg gelukkig jij niet , en je zal in de bijlmer ook wel niets te vertellen hebben , jij bent gewoon een l.. , die de regering Santokhi vergalt , omdat jou vrienden nu niets meer te vertellen heeft , Newmont heeft gelijk , jij vergalt ook Newmont , waarom , die hebben 10 jaar lang jou lover financieel in het zadel geholpen , dus dat is ongehoord


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES