zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijDefensie helpt bij voorzien gezinnen in Nickerie van drinkwater

Defensie helpt bij voorzien gezinnen in Nickerie van drinkwater

-

Does Travel - naar Suriname

In afwachting van een duurzame oplossing worden de bijkans 1.900 gezinnen op Henar en Paradise voorzien van water met een watertankwagen. Het ministerie van Defensie ondersteunt dit initiatief, samen met particulieren en NCCR.

Afgelopen weekend kwamen meer dan duizend gezinnen te Henar in Nickerie, weer zonder schoon en gezond drinkwater zitten. De mensen hebben hun misnoegen geuit en zijn de situatie beu. Ze riepen op tot actie.

“Alle beetjes helpen. We doen ons uiterste best. Als klein meisje ben ik opgegroeid zonder stroom en toegang tot schoon drinkwater. We hadden putwater en regenwater in vaten. Ik weet wat het is om te smachten naar water”, aldus minister Mathoera over het werk van de militairen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Als deze regering 4000 durotanks met kraan met schoon water en elk gezien 10 tray’s water gft dan zou ik zeggen. Eindelijk iets goeds gedaan. Maar $900.000 voor Dubai is BS.
    De meeste mensen van daar zijn VHPers maar arm. Geef de mensen water. Zet een zuiveringsstation daar. Mathoera moet niet komen vertellen dat de militairen goed werk doen. Begin bij Kuldupsingh en malloe watertanken te nemen.


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES