Hoofd en onderhoofd financiële afdeling CDS per direct naar huis

14
Hoofd en onderhoofd financiële afdeling CDS per direct ontslagen
De directeur van de Communicatie Dienst Suriname (CDS), Alven Roosveld.

De directeur van de Communicatie Dienst Suriname (CDS), Alven Roosveld, heeft vandaag het hoofd en onderhoofd van de afdeling financiële zaken bij de CDS per direct ‘met bijzonder verlof’ gestuurd.

Dit vanwege onregelmatigheden die geconstateerd werden op de afdeling. De redactie van Waterkant.net verneemt dat de twee onder politiebegeleiding het CDS gebouw moesten verlaten.

Het verlof komt kort nadat gisteren in De Nationale Assembleé door NDP-lid Bouva naar buiten werd gebracht, dat vanuit de CDS voor SRD 350.000 een samenwerking was aangegaan met een ‘spookbedrijf’ genaamd Sranan TV. Dit bedrijf, dat op naam staat van Winston van D., blijkt gevestigd te zijn in een leeg pand.

Of deze twee zaken met elkaar te maken hebben is nog niet duidelijk.

UPDATE: CDS heeft laten weten dat er een onderzoek is gestart waarbij enkele medewerkers voor enig moment de werkplaats niet zullen aandoen, voor een vlot verloop van het onderzoek. “Vanwege de kleinschaligheid van onze samenleving wenst de CDS te benadrukken dat zij gelooft in het predicaat ‘innocent until proven guilty’. Wij verzoeken dan ook dat men zich onthoudt van insinuaties en de resultaten van het onderzoek afwacht”, aldus CDS.


14 REACTIES

 1. F**G LEUGENAAR ROOSVELD. Je bent bezig jouw eigen kuil te graven, weet je dat niet. Alles wat in het duister gebeurt, komt weleens aan het licht. Jij en je trawanten vallen stuk voor stuk door de mand. Iedereen kent Miquel Kustner en Steven Vireq als rustige integere jongemannen die hun werk volgens de comptabele regels doet. Nu ze je wijzen om je fur’furu gedrag, wil jij een smet zetten op hun naam. Wacht maar rustig, er komt meer naar buiten.
  gemodereerd

 2. Zie daar weer waar er corruptie wordt gepleegd.
  Er moet niemand meer daar in dienst die politiek gerelateerd is.
  Daarom gaat onze f*ng land Su zo achteruit.

  Overal van die vriendjes politiek gedoe en iedereen probeert een njang te maken.
  Is toch een str*nt.
  gemodereerd

 3. Echte dieven,belachelijk man.Met verlof en gewoon toch nog geld ontvangen van de overheid.Wetende dat die gast gefraudeerd heeft en gestolen.Gewoon 360,000srd terug geven.Hai boi.Wanneer stopt dit in Suriname.Onbetrouwbare gasten met jas en das en pak.Wolven in schaapskleren
  gemodereerd

 4. bouva weet precies wat er 10 jaar lang gebeurt is en nu komt hij met een verhaal van dit en dat , hij heeft gelijk en daarom zijn hoofd en onderhoofd financiële ontslagen , maar meneer bouva weet u dat u de volgende bent die wordt vervolgd wat u in die 10 jaar hebt gedaan wat niet door de beugel kon , wij hoeven niet te zeggen waar over het gaat u weet het zelf als de beste , dus meneer bouva maak u borst maar nat
  gemodereerd

 5. Of deze 2 hebben de stukken naar buiten gebracht. Deze gasten stelen nog meer dan die van NDP. Deze bedriegen de boel. Waarom geen reden van wegsturen???
  gemodereerd

 6. bouva , onze president Santokhi heeft jou ook een sneer gegeven , jij bouva had niets met milieu , en jij bent gewoon jaloers omdat jou president ddb niet eens wist wat milieu betekende , en ons Suriname niet kon vertegenwoordigen in de wereld alleen maar in de schurkenstaten kon hij zich laten zien , jij weet wel welke , en zeker heeft onze President Santokhi opdracht gegeven om de hoofden onderhoofd financiën van de CDS per direct te ontslaan, ja bouva deze regering werkt en jij weet niet wat werken is.
  gemodereerd

 7. Die zus van de overleden advocate Lalji die hoefdraad verdedigde en die zus is ook nog arts?? .
  zegt dat de dood van haar zus niet door covid kwam , maar door een ingestorte medisch stelsel , dus die zus die arts is weet ook niet wat covid is , en zij moet eens terug kijken waarom het medisch stelsel is ingestort , onze president Santokhie zal de mensen die schuldig waren aan het instorten van de medisch stelsel net als de schuldigen bij de CDS ook ontslaan.
  gemodereerd

 8. Goed of Fout. Als Bouva met feiten komt lijken ze tot een reactie te leiden. Weer een verschil om rekening mee te houden. Dit contract stinkt aan alle kanten.
  gemodereerd

 9. Het zou verband houden met Winston van Duivenvoorde, directeur van Sranan TV.
  De berichten zijn niet echt duidelijk. Of het om twee ondergeschikten gaan die onterecht een contract van SRD 35.000 met Winston van Duivenvoorde, directeur van Sranan TV sloten of dat er sprake was van niet geautoriseerde betalingen ( al dan niet in relatie met dat contract).
  Het eventuele contract, als het bestaat, moet gewoon in de openbaarheid komen en er moet uitgezocht worden hoe dit contract er is gekomen??? Wie onderhandeld, wie tekende, is het gemeld aan de RvB of welke toezichthouder ook??
  En om een doofpot te voorkomen moeten alle mogelijke gegevens snel publiek worden!!
  gemodereerd

 10. Alsjeblieft er bewijs is, dat er onrechtmatige dingen zijn gebeurd, dan moeten er bewijzen gebracht worden naar het OM voor verdere afhandeling. Opmerkelijk is wel, dat de regering slagvaardigheid heeft getoond bij het geblaf van boeva in DNA. Waarom toont de regering GEEN slagvaardigheid bij een aantal, naar corruptie riekende, zaken ? Teveel om op te noemen. Maar enkele: waka pasi: trimbaanpercelen; Carifesta; naschoolse opvang; wapenkamer debacle bij opa D thuis; geld gestolen uit de politie kluis van wijlen walther b. ; en doordat de regering slap is over dezelfde zaken, kunnen de blafdagoes van ocer, bobo rabin, vreedzak en boeva hun grote bek nu openmaken. Waar was hun grote kappa in de jaren, dat opa D, de grootste verkrachter en drugsdealer en moordenaar van Suriname, het volk en het land vernietigde? O ja, ze deden zelf mee.
  Vergeet boefdraad niet en abrafoefoermang. En die 20 jaar van opa D. Dus regering, let op uw zaak. Anders kunnen we weer in katibo.
  gemodereerd

 11. Suriname is 1 van de corrupte landen ter wereld.Das,jas,en pak stel niets voor.En ook nog geschool zijn .Het zijn allemaal frauderende en corrupte gasten.Ze leggen allemaal een eed af.Ze zien dat er geen geld is in dat land.En proberen toch te stelen.Gewetenloze honden.Het volk sterft en jullie blijven ze uitmelken.Want zijn het volk hun belastingcenten.Allllemaaaal boeven .Zowel bij alle bevolkingsgroepen.Alle bevolkingsgroepen voelen het in Su.
  gemodereerd

 12. Goed dat Alven onmiddellijk actie heeft ondernomen.
  Het onderzoek zal uitwijzen wat de waarheid is. Laat dit een duidelijk signaal zijn aan alle ambtenaren; stelen = ontslag.
  Bouva dit is een totaal andere insteek, dan die van bouta, “zand erover”, na de blootlegging van jou dubieuze activiteiten. Deze regering werkt niet met bergen zand.

  Ik heb dit tig keer eerder aangegeven, werken met restanten vd ndp werkt niet. Het zijn wss dezelfde lui die vertrouwde documenten op soc media gooien, voordat ze officieel bekend zijn gemaakt.

  Het is ontzettend moeilijk om stappen te maken als een groot deel vh volk in de crime zit. Hopeloos vooruitzicht!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.