woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken man kan auto niet vinden; lopend naar huis eindigt in beroving

Dronken man kan auto niet vinden; lopend naar huis eindigt in beroving

-

Does Travel - naar Suriname

Een man (40) was maandagochtend in Paramaribo zodanig onder invloed van alcohol dat hij niet meer wist waar hij zijn voertuig had geparkeerd. Hij liep daarom over straat om naar huis te gaan en werd beroofd door drie mannen.

Het slachtoffer had samen met een vriend ter hoogte van een bar geborreld. Na het borrelen wist hij niet waar hij zijn auto had geparkeerd. Hij liep naar huis, maar werd overvallen door de drie mannen die in een auto zaten.

De rovers stapten uit en namen de telefoon en portemonnee uit de broekzak van de man weg. Volgens het slachtoffer verplaatsten de criminelen zich in een donkerkleurige Toyota Vitz waarvan hij het kenteken niet kent.

De politie heeft de aangifte van de beroving opgenomen.  

opening
Fernandes Express
Passion in concert

7 REACTIES
 1. Heel goed dat hij niet dronken achter het stuur plaats nam. Dat is dan weer een ongeval voorkomen. Wat ik nog steeds niet snappen kan is het verwijt dat men in Suriname in armoe leeft maar een shot is goed besteed aan onze landgenoten.


  gemodereerd
 2. Hij werd zeker gelijk nuchter, ik hoop dat hij een lesje heeft geleerd. Gelukkig heeft deze P..nis zijn auto niet gevonden, anders had nog gereden ook.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 3. Als je zo dronken was dat je niet weet waar je auto staat, hoe zou je merk en kleur van de roversauto kunnen onthouden. Als hij zn auto gevonden had was hij een gevaar in het verkeer.
  Of hij liegt en is door vrouwen leeggeplukt in met zn drinken kop. Volgende keer drink je maar niet zo veel.


  gemodereerd
 4. Het valt niet te ontkennen dat ie van een koude kermis is thuisgekomen.
  In roversstad Par’bo, begeven ‘s-avonds alleen rovers zich op de weg opzoek naar makkelijke prooien.
  Je zou toch haast het recht in eigen hand willen nemen, door je als dronkenlap voor te doen en de na de andere rover om te leggen??? Ze onderhouden niemand, niemand mist ze, opgeruimd staat netjes.


  gemodereerd
 5. Vreemde zaak. Zijn geheugen liet hem een beetje in de steek. Wist niet waar zijn auto geparkeerd stond. Was onder invloed, maar zijn benen deden het wel en wist wel de weg naar huis te vinden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES