Politie Nickerie treedt op tegen bestuurders met luide muziek in auto

11
Politieauto in Suriname
Voorbeeldfoto

De C0vid-Brigade van Nickerie heeft de afgelopen week op diverse locaties opgetreden tegen personen die geen mond- en neusbedekking ophadden. Hen is een bestuurlijke boete opgelegd ter zake voormelde overtreding.

Daarnaast is er corrigerend opgetreden tegen personen die hun mond- en neusbedekking niet op deugdelijke wijze ophadden.

In de avond van zaterdag 6 november 2021 zijn er een aantal automobilisten, die luide muziek afspeelden in hun auto’s, binnengebracht op het politiebureau te Nieuw Nickerie. De politie waarschuwt dat er keihard tegen personen zal worden opgetreden die zich schuldig maken aan geluidsoverlast.


11 REACTIES

 1. Regels, worden regelmatig aan de laars gelapt. Blij dat er handhavers zijn.
  Ja, hoe verander ik mijn gedrag?
  Zou kennis mij wijzer maken, zonder dat ik de schuld bij een ander leg?
  gemodereerd

 2. De politie treedt op bij alles maar niet als ze je beroven of de hardrijders. Maar als de Pres zn volgauto als een m rijdt, waarom de rest niet.
  Laat luide muziek optreden voor die security gasten. Ze gaan dik geld verdienen.
  gemodereerd

 3. He he. Handhaving, orde, dat is broodnodig in dit land. Goed voorbeeld voor het kps in Paramaribo
  gemodereerd

 4. Goed gebaar politie. Ook in Paramaribo optreden. Het is meer regelmaat dan uitzondering dat er vanuit autos luid muziek komt. Het ergste is dat men parkeert en de totale omgeving moet mee luisteren. Als je ervan geniet of niet. Heel asociaal is het gedrag van sommigen, vooral dat stoerdoenerij en het zoeken naar status.
  Houd je muziek voor jezelf. Wil ne het luid horen, gebruik een earpiece of headphone.
  gemodereerd

 5. Heel goed initiatief want ze spelen keiharde muziek bij hospitalen en verzorgingshuizen etc
  Zeer ongepast en asociaal!!!!!
  gemodereerd

 6. Zou beter zyn dat men zich op moordt ,overvallen en berovingen en diefstallen en verkeersdelicten gaan bezighouden niet dat overlast mag maar het is minder belangryk dus verdient het minder aandacht .
  gemodereerd

 7. browny , jy beny ny belangryk

  Politie jullie zijn goed bezig , deze gasten die herrie maken met hun geluidsinstallatie oppakken en de apparatuur in beslag nemen , als die gasten harde muziek willen horen laten ze dan een hoofdtelefoon opzetten zodat anderen geen last van die herrie.
  gemodereerd

 8. Er wordt opgereden tegen, de door Rbrown, genoemde misdaden. Het kan intensiever, tippen kan mede helpen.
  gemodereerd

 9. Dit gedrag komt door de laaggeletterdheid van de Surinamers, de norm, waarden, wetten die gelden zijn de westerse, deviant gedrag, Neks No Fout vd afgelopen 40 jaar, Chaos, vele Surinamers gaan hun eigen gang en doen wat zij vinden dat goed is, enz. Vaak weten deze luitjes niet eens dat ze fout gedrag vertonen omdat ze niet beter weten.

  Zie hoe velen omgaan met vrouwen en overal kids verwekken en aan hun lot over laten, het rijgedrag met auto’s in het verkeer, toeteren in het verkeer zonde dat er gevaar dreigt, met vuil omgaan, enz.

  Suriname is chaos, neks no fout, criminaliteit, vele laag geletterden, enz.

  Surinamers moeten worden heropgevoed in militaire kampementen. De zweep moet voor ze gebruikt worden, want ze zijn gewend aan basjas, en baas. De zweep stevig tegen hun ongepast gedrag gebruiken en binnen een half jaar zijn ze brave burgers, die respect tonen en fatsoenlijk worden.
  gemodereerd

 10. Tjoerie ,ook dat noch.Zo lastig dat je niet eens je muziek mag spelen .Soso law lpi skowtoe.Ga die sexwerkers achtervolgen en die verkrackters zoeken.Music is geen kwaad vind ik
  gemodereerd

 11. Dinkie boeng , jij houdt ook van harde muziek , zodat anderen er last van hebben , man zet toch een hoofdtelefoon op.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.