Dakloze man neergeschoten en bewusteloos op straat aangetroffen

3
politie-ambulance-in-de-avond-op-plaats-delict

In de vroege ochtend van zaterdag 6 november werd een man bewusteloos aangetroffen, op de kruising van de Dr. Sophie Redmond- en de J.A.Pengelstraat in Suriname. Het bleek dat de man een schotverwonding had opgelopen.

De politie die rond 04.15u ter plaatse voor onderzoek ging, trof de man met een schotwond aan zijn linker onderbeen aan en schakelde een ambulance in om het slachtoffer naar het ziekenhuis af te voeren.

Het is vooralsnog onduidelijk wie het slachtoffer, dat een zwerver bestaan leidt, zou hebben geschoten. Naar verluidt zou het slachtoffer kort daarvoor op de kruising in een vechtpartij zijn betrokken met een andere man.

De politie van Nieuwe Haven heeft de zaak in onderzoek.


3 REACTIES

 1. En politie gaat op de wacht staan vr mensen in uitgangscentrum om op tijd naar huis te gaan. En wild west in Su
  gemodereerd

 2. Gelukkig niet misbruikt of verkracht maar in Nederland gebeurt het zelfs door enge geile politie en ook andere vuilaards en kwijlers lijf is ook in Nl niet veilig . Zelfs mij dieren zijn niet veilig voor gestoorden. Ik moet ook altijd oppassen kwijlende ogen die …..zoeken. Triest maar waar.
  gemodereerd

 3. @Debby:
  Die wild-west waar jij het over hebt is op 7 op 8 december en 9 december 1982 begonnen, maar toen was je nog een ei,… nietwaar??
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.