zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDronken muzikant vast voor doodsbedreiging en mishandeling vriendin

Dronken muzikant vast voor doodsbedreiging en mishandeling vriendin

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Latour heeft op donderdag 4 november de 36-jarige muzikant Jermain K. op zijn woonadres in het ressort Latour aangehouden. De man die reeds drie jaren samenwoont met zijn 33-jarige vriendin, had de gewoonte om in beschonken toestand de jonge vrouw te mishandelen meldt het Korps Politie Suriname.

Het koppel heeft geen kinderen, maar de vrouw heeft vier minderjarige voorkinderen. Jermain die muzikant is, kwam in de vroege ochtend van 4 november dronken thuis aan. Hij maakte de vrouw en de kinderen die in diepe rust waren op een zeer agressieve manier wakker en bedreigde zijn vriendin met de dood.

Daarnaast joeg hij in zijn dronken- en agressieve bui de vrouw weg. Uit vrees om niet weer mishandeld te worden verliet de vriendin met haar kinderen de woning. Toen de vrouw en haar kinderen op straat waren, kwam de agressieve man op haar af en bracht haar slagen toe op het lichaam.

Het slachtoffer liep letsels op en moest medisch worden behandeld. De vriendin deed van deze mishandeling en bedreiging aangifte bij de politie. Jermain werd vervolgens opgespoord en in zijn agressieve bui aangehouden. Hij werd hij ter ontnuchtering overgebracht naar het politiebureau.

Toen hij nuchter was, is hij voorgeleid. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Na zijn detentie, zal hij mogelijk instaat zijn kinderen te verwekken. Hij zuipt kennelijk te veel en uit frustratie van zijn weigerende geweer, gaat hij over tot huiselijk geweld.
  Je hebt niet 1 maar meerdere problemen. Blijf met je poten van je vrouw af en blijf met je tengels en lippen van de fles af.
  Je bent geen man en sat zegt genoeg.


  gemodereerd
 2. Groot gelijk hebt u Ari.
  Hij zal wel de schuld leggen bij de drank. En ik geloof niet dat dit de schuld is van de regering.


  gemodereerd
 3. Alcohol is niet goed voor de hersenen is gewoon gif.Waarom blijven mensen het drinken.Mensen doen altijd raar wanneer ze alcohol gebruiken Je gaat soms slapen,ruzie maken,huilen,en soms je zelve belachelijk maken op een feestje of zo.Soms ook te vrolijk,losse handjes,mensen lastig vallen.Is dat allemaal goed.Dat wil zeggen dat het de hersenen verpest .Zo woorden mensen ook vermoord en je niet eens wat je gedaan heb.En Surinamers is Su zijn verschrikkelijk gierig voor alcohol en veel van ze zijn verslaafd en weten het niet eens.Zowel mannen als vrouwen.Zag ook veel minderjarige jongeren zuipen.Best eng hoor.Men vindt het normaal denk ik.


  gemodereerd
 4. “De man had de gewoonte om in beschonken toestand de jonge vrouw te mishandelen”. (Wonen al drie jaren samen).
  Waarom blijf je dan in hemelsnaam nog samenwonen???
  Is je incasseringsvermogen zo groot of moet hij eerst kreupel slaan? En de kinderen moeten dit ook meemaken.


  gemodereerd
 5. Een drankorgel muzikant die ook nog zijn vrouw mishandelt en snachts kinderen uit huis gooit. Sranang sma culturu.


  gemodereerd
 6. Teveel alcohol in Suriname moet op de bon moet echt minder worden. Dit lijkt wel op een mop elke dag mishandeling ruzie enz ik ken veel moppen maar dit is overbodig Zoveel Alcohol is niet goed voor zenuwen en hart ook.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES