2 coronadoden, 46 nieuwe gevallen en minder patiënten in ziekenhuizen

4
corona-covid-19-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 2 coronadoden genoteerd. Ook zijn er 46 personen positief getest na 258 keer testen (17,8%).

Dat blijkt zaterdagavond 6 november uit de update van de coronacijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in de ziekenhuizen weer verder is afgenomen naar 46. Op de intensive care worden op dit moment 20 personen behandeld.

Het uitgaansverbod in Suriname, de zogeheten avondklok, is vanaf zaterdag 6 november ook verruimd en gaat nu in om 23.00u en duurt tot 05.00u.

De cijfers van zaterdag 6 november 2021:


4 REACTIES

 1. Ondanks de twee doden die te betreuren zijn gaat het dus de goede kant op; mede dankzij de noodgreep van deze regering. Rationele mensen moeten deze regering dankbaar zijn omdat het de plicht heeft het volk bescherming te bieden. De ongeschoolden onder ins waaronder inbegrepen de “gelovigen” proberen met leugens het werk van deze regering te verstoren. Laten ze aub niet besmet raken of … toch wel ?
  gemodereerd

 2. Gelukkig, neemt het af.
  Als we allert blijven en doen wat nodig is, zal de corona, zeker ons loslaten.
  gemodereerd

 3. Mensen nu de horeca 2 uur langer open mag blijven , en de mensen even goed weer de lockdown tijd negeren zal het volgende week weer meer besmettingen en opnames en weer triest covid doden vallen , zie wat er weer in Nederland gebeurd , een tijdje geleden veel versoepelen en nu loopt alles weer de spuigaten uit , en nu hebben ze weer het mondkapje en meerdere regels ingevoerd , covid houdt van versoepelingen , zo kan hij weer onopgemerkt zijn slag slaan , leren wij het als mensen niet dat deze covid alleen te bestrijden is om hem de weg te blokkeren.
  gemodereerd

 4. Zodra ze willen feesten worden de covid mensen en doden minder.
  Gaan ze 25 nov feesten en horen we straks 5 de golf.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.