Guyanese moordverdachte gearresteerd bij vluchtpoging naar Suriname

4
Hilton Oliver Junior Franklin
Hilton Oliver Junior Franklin

De 25-jarige Hilton Oliver Junior Franklin, hoofdverdachte van de moord op de bekende Guyanese arts Colin Roach, is vanmorgen om 05.00 uur aangehouden bij de backtrack-route toen hij wilde vluchten naar Suriname.

Volgens Guyanese media was de jongeman een vriend van Roach. Om die reden was hij een frequente bezoeker van het kantoor van de dokter.

Roach werd dinsdagavond dood gevonden in een plas bloed in zijn kantoor in Duke Street, Kingston, Georgetown door twee van zijn medewerkers die inmiddels zijn aangehouden door de Guyanese politie.

Het hoofd van de arts had een barst, een COVID-19-vaccinatieboekje was netjes op zijn buik gelegd en zijn broek was tot op de knieën getrokken. Het onderzoek duurt voort.

Dokter Colin Roach


4 REACTIES

 1. Gelukkig is deze moordverdachte opgepakt. Ons land wordt gebruikt als uitvluchtbasis. Wanneer de brug van Chan klaar is,is het nog makkelijker dat moordenaars op hun brommertje de grens over steken. Denk aan onze weerloze mensen.
  gemodereerd

 2. Tjezuss wat is deze moordenaar toch lelijk!
  Gelukkig is hij opgepakt en mag hij wegrotten in de gevangenis.
  Niemand mist zulk tuig behalve zijn moeder.
  gemodereerd

 3. Kan je je nog herinneren hoe surinamers in de jaren na 1975 werden beroofd en op beestachtige wijze werden vermoord door brits-guyanezen? In de straat waar ik woonde een vader, moeder en hun dochter doodgeschoten met een jachtgeweer. De zoon van 10 jaar mocht na school de verminkte lijken in huis ontdekken. Wacht maar tot de brug er is….
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.