Zware aanrijding tussen vier voertuigen na inhaalactie

8
Aanrijding tussen vier voertuigen na inhaalactie

Deze vier voertuigen waren woensdagmiddag betrokken bij een zwaar verkeersongeval op de Tout Lui Fautkanaalweg in Suriname. Bij het ongeval, dat aan het einde van de middag na 17.00u plaats vond, sloeg een pick-up over de kop en eindigde een auto in het kanaal.

Alle vier voertuigen reden in de richting van de Martin Luther Kingweg. Iets voorbij de kruising met de Mon Plasirweg ging het mis. Een van de auto’s haalde in terwijl een andere uitweek voor een wegverzaking er volgde en botsing waarbij ook de andere twee voertuigen werden geraakt.

De pick-up die een andere auto aan het slepen was, ging daarbij over de kop. Een ander voertuig eindigde in het water van het kanaal. Drie personen raakten gewond en er was sprake van flinke materiële schade.

De politie was snel ter plaatse en heeft de zaak in onderzoek.


8 REACTIES

 1. Doet iemand onderzoek waarom men zich zo gedraagt in het verkeer??
  Is een mensenleven zo weinig waard??
  Wanneer gaat de politie echt optreden???
  Elke dag aanrijdingen. Vreselijk
  gemodereerd

 2. In dit geval is de auto die uitweek terwijl hij ingehaald werd de schuldige. Je kan niet zomaar uitwijken alsof jij de enige op de weg bent.
  Los daarvan zijn inhaal acties nooit verstandig en moet je daarbij heel voorzichtig zijn.
  gemodereerd

 3. De pick-up die een andere auto aan het slepen was, ging daarbij over de kop.
  De vraag is wat waren de maatregelen die er genomen zijn als een auto op de weg door een ander wordt mee gesleept. Dat zijn nou de maatregelen die van belang zijn in het verkeer. Iedereen doet maar wat en er wordt hiertegen niet of nauwelijks op getreden. Hoe vaak komt het voor dat er achter een ambulance met loeiende sirene gebruik wordt gemaakt van weggebruikers door ook met hoge snelheid hun weg te volgen.
  gemodereerd

 4. Op de Surinaamse wegen vertonen veel bestuurders hufterig en asociaal rijgedrag. Geen voorrang verlenen, voorrang nemen waar je dat niet hebt en niet te vergeten veel te hard rijden, soms zelf op het trottoir. Daarbij speelt ook, iedereen heeft haast…een Surinamer heeft altijd haast en is nooit optijd op zijn/haar afspraken. Is een mentaliteitskwestie.
  gemodereerd

 5. @Klaas Ik dacht eerder de inhaler die de situatie niet goed ingeschat had voordat hij inhaalde.
  gemodereerd

 6. Te gek om te zien in Suriname.Is er een file zie je auto’s gewoon voorbij rassen op de andere weg helft waar auto’s het tegenovergestelde richting moeten rijden.Heeeel erg eng.Hield mij hart vast.En puntje bij paaltje,ze schoten genees vooruit ze bleven toch in de file.Daar moeten agenten zijn om dit aan te pakken wil je de staatskas spekken
  gemodereerd

 7. Stelletje hersenloze dwazen in het verkeer, ze moeten geen auto’s geen auto meer invoeren in Su ! ”Un go rij boerikie wagi, of Tuk tuk”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 8. @Sammy
  En die ene dan die bezig was een andere te slepen hetgeen al een hele poos verboden is.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.