dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVrouw beroofd en verkracht na inbraak in woning, 28-jarige man vast

Vrouw beroofd en verkracht na inbraak in woning, 28-jarige man vast

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft woensdag de 28-jarige Rick V. aangehouden voor beroving en verkrachting van een vrouw in Wanica. Het Regio Bijstandsteam Paramaribo (RBTP) hield hem op de hoek van de Nieuw Zorg- en Matheusweg aan.

Bij zijn arrestatie ontkende hij schuldig te zijn. V. zou samen met drie anderen de woning van een vrouw zijn binnengedrongen. De mannen forceerden het dievenijzer van een van de schuiframen van het huis.

Toen zij eenmaal in het pand waren, hebben twee van hen de vrouw verkracht. De daders maakten gouden sieraden, mobiele telefoons, laptops en een grijze Toyota Mark X buit.
 
De rovers reden daarna in de gestolen auto weg. Die werd later op De Goede Verwachting teruggevonden. Het onderzoek in deze zaak is nog gaande. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Gruwelijk en afschuwelijk!
  Dit is de zoveelste beroving en verkrachting van een jonge vrouw in haar eigen huis.
  Zijn ze nou helemaal gek geworden daar! Dit zijn boko haram praktijken. Je gaat stelen en verkracht nog effe de bewoner.
  Walgelijk!

  Een dna lid heeft eerder dringend aandacht hiervoor gevraagd, maar nog de korpschef nog de minister geeft thuis.

  Ik verwacht nu actie van alle vrouwelijke DNA-leden, want dit is absurd. En hoge straffen als voorbeeld, dit valt onder vernietiging van een mensenleven.


  gemodereerd
 2. Anti-rape condoom invoeren, heeft scherpe randen van binnen. In Zuid-Afrika ontworpen door een arts. Als je toi toi erin gaat kan alleen een arts het weghalen want het blijft vasthaken net klauwen.

  —–The anti-rape condom, called “Rape-aXe,” features rows of jagged hooks designed to attach to a man’s penis during penetration. Once attached, the condom can only be removed by a doctor – hopefully when authorities can arrest him, Dr. Sonnet Ehlers, the condom’s designer said——


  gemodereerd
 3. Minister er is werk aan de winkel , ga nu eens eindelijk die boeven , verkrachters en alle corrupten van de vorige regering en van deze regering oppakken en vastzetten , waarom duurt het zo lang of hoort U ook bij die lieden.


  gemodereerd
 4. Prade laat onderzoek doen met verzonnen gegevens !
  KPS moet wat vaker het nieuws lezen en moet het volk vaker serieus nemen !

  Het volk is slachtoffer van een incompetente KPS en zwakke wetgeving !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 5. Van de minister van juspol hoor je nooit iets over deze gruwelijke misdaden alsof het een ver van zijn bed show is en niet zijn probleem. Iedereen moet gewoon naar de president gaan protesteren want het maakt geen moet uit voor hem en de korpschef lult over verminderde criminaliteit zou ik aanraden af en toe een lijntje minder te snuiven.

  Here are the 10 countries with the highest rape rates:
  Botswana (92.93)
  Australia (91.92)
  Lesotho (82.68)
  South Africa (72.10)
  Bermuda (67.29)
  Sweden (63.54)
  Suriname (45.21)
  Costa Rica (36.70)


  gemodereerd
 6. Ik heb het vaker aan gehaald dat amoksie een waardeloze minister van de abob is geen van de mensen van abob zijn capabel ze zijn het minister schap niet waard


  gemodereerd
 7. Ram Singh, wat duiden de (2) cijfers, die je achter elk land geplaatst hebt, aan? De meeste lezers, die dit lezen, zijn geen experts in het publiceren van verkrachtingscijfers. Ik snap b.v. niet waar de cijfers op slaan.
  Ik ben gaan googlen en kwam het rijtje geplaatst door Ram Singh ook tegen, zonder uitleg, ik weet nog steeds niet waar de cijfers op slaan en ik wil wedden dat Ram Singh het ook niet weet. Wat ik wel te weten ben gekomen is dat verkrachting (rape) niet in alle landen dezelfde betekenis heeft. Cijfers van verschillende landen naast elkaar publiceren heeft daarom, zonder uitleg, totaal geen zin.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES