zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie houdt vrouwen aan voor verspreiden pikante filmpjes van 'rasta'

Politie houdt vrouwen aan voor verspreiden pikante filmpjes van ‘rasta’

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft twee vrouwen aangehouden en in verzekering gesteld, voor het verspreiden van p0rnografische beelden waarbij ze seks hebben met een man.

De beelden werden de afgelopen dagen flink gedeeld op social media, waarbij het slachtoffer R.P. werd aangeduid als rasta.

De dames Abigael C. en Kimberly L. waren samen met deze rasta in een pension. Daar zouden ze een trio met de man hebben gehad, waarbij ze gebruik maakten van een zogeheten voorbind dildo om hem te plezieren.

Deze handelingen zijn ter plaatse door de vrouwen gefilmd waarbij de beelden vervolgens werden verspreid. De man deed aangifte hiervan bij de politie van Santodorp.

De twee jonge vrouwen werden op basis hiervan aangehouden. De zaak is in onderzoek bij het Korps Politie Suriname.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. En de politie helpt rasta door ons nu nog een keer het hele verhaal te vertellen.Waarom moesten we weten dat er een voorbind-apparatus gebruikt is? Waarom?


  gemodereerd
 2. Met de gedetailleerde info zal deze ‘rasta’ voortaan bekend staan onder een heel andere naam…


  gemodereerd
 3. rastafari krijgt um in zijn arie

  roflol
  en je hebt geen idee dat je gefilmt wordt? really? zo dom?


  gemodereerd
 4. Ik heb de beelden niet gezien, maae zelfs met een balkje voor de ogen zien de dames er niet slecht uit. Wat kletst Rasta? Hij is gewoon een lucky bastard, die niet weet wanneer hij zijn kop moet houden. Door naar de politie te gaan, maakte hij van zichzelf juist een ‘spot poptyi’.


  gemodereerd
 5. Seks mag‼️Het is ontspannend c.q. goed voor lichaam en geest. Dat is gelukkig nooit verboden. Maar soms wel enorm schadelijk voor je privéleven en sterker nog levensgevaarlijk als je niet voldoende weet wie je partner(s) is (zijn) om er de toch zo geriefelijke uren onder de deken of dekbed mee door te brengen.
  BEWARE ‼️


  gemodereerd
 6. Nog zo een artikel waarbij de commentaren vermakelijker zijn dan de inhoud. Wat een zielige rasta. Hij heeft PTSD trauma van overgehouden of een STD.


  gemodereerd
 7. Iemand zo schaden toe brengen dat doe je niet , is zo vreselijk. Wie wil op sociale media zijn sexfilmpje zien rond gaan.
  5 jaar gevangenis straf


  gemodereerd
 8. Deze Rasta verkeerde volgensmij tijdens the happy moments en de aangifte onder invloed van iets. Je hebt je al laten pakken door 2 wijven met een mobiele geluksstaaf in een pension/shortstay.
  Ga naar de kapper set ju wiri mooi kot deng dree worong tao ju ede en weri netjes mischien vind je op termijn een echte geluksstaaf met eigenaar eraan vast hou op met multitasken.
  Deng meisjes tek deng kick mooi a tap a Rasta ik kan er niets aan doen als ik ff glimlach als ik een Rasta tegenkom in de toekomst!.
  Die dames kunnen het beste Mauke vragen om een goed woordje voor ze te doen desnoods een taakstraf in de schoonmaak want ze kunnen goed schrobben in nauwe hoekjes.


  gemodereerd
 9. En nu moeten we de situatie omdraaien . Een man maakt een seksfilmpje van een vrouw en zet het zonder medeweten en toestemming van de vrouw op social media. Hoe zouden dan de reacties zijn? In ieder geval niet als deze. Er mogen geen dubbele standaarden zijn.


  gemodereerd
 10. Heel dat ze dit serieus nemen, want als een man dat filmpje online had gezet zou er veel comotie ontstaan. Dus ik zie geen verschil. Zoiets hoor je niet online te verspreiden om iemand kapot te maken. Gelukkig is deze jongeman sterk, want anderen hetzij man/vrouw worden door zo een daad gedreven tot zelfmoord.


  gemodereerd
 11. Eindelijk gerechtigheid.
  Vrouwen heel goed bezig dat doen de mannen ook.
  Emacipatie.
  Hij is toch uit vrije wil mee gegaan ?????.
  Bazoekoe Baveni Batjari🤣🤣🤣🤣🤣


  gemodereerd
 12. Tja, kinkie rasta is gestraft door de dames. Ze hadden kennelijk een banaan met hem te schillen.
  Nu zitten zee achter slot en grendel. Dames, het is tijd voor de strapon toy, dus veel plezier met de Roberto,s en geen film van delen met derden.


  gemodereerd
 13. Rasta moet gewoon toegeven dat hij homo is.
  Is toch niets vreemds. Nu kan hij niet vertellen hoe geweldig hij was met 2 vrouwen. Hij was de ontvanger. Neem gewoon een man.
  Dit soort dingen horen niet want hij had zelfmoord kunnen plegen of de dames iets aandoen.


  gemodereerd
 14. Pakiratigri, je mag wel zeggen en willen dat er geen dubbele standaarden mogen zijn, maar dat wil niet zeggen dat ze daarmee de wereld uit zijn. Een vrouw zal altijd meer schade ondervinden van zo’n filmpje van haar als slachtoffer, dan een man als slachtoffer, omdat vrouwen en mannen wat hun rol tijdens het seksspel betreft van elkaar verschillen. Door hun anatomische verschillen kunnen mannen.b.v. vrouwen wel verkrachten, maar vrouwen kunnen mannen, zonder hulpmiddelen, niet verkrachten. Daarom alleen al zal zo’n stiekum geplaatst filmpje voor vrouwen meer als een misdaad gezien worden dan wanneer de man het slachtoffer is Omdat de kans dat onze Rasta vrijwillig meegewerkt heeft aan zijn ‘verkrachti ng’ wel aanwezig kan zijn, terwijl dat bij een vrouwelijk slachtoffer totaal niet zo hoeft te zijn. Daarom is de ophef groter, omdat de vrouw wel als onschuldig slachtoffer kan worden gezien.


  gemodereerd
 15. Sorry hoor maar dit mag gewoon niet gebeuren , als volwassene mensen moeten we verstandig gaan nadenken.
  A no kan…….. vrouwen horen het niet te doen en omgekeerd ook niet.
  Het feit dat wat en hoe mensen plezier maken tussen vier muren moet een ieder voor zich weten.
  Maar wat mij verdrietig maak is dat we gewoon geen druppel respect en waardering meer voor mekaar hebben.
  Vanaf sommige mensen ontdekt hebben dat ze een telefoon met camera uitgevonden hebben is iedereen camaraman/vrouw geworden. En als het nog nuttig gebruik wordt dan zeg ik Okay.
  Maar de achterlijke dingen die we filmen en op sociale media plaatsen kuur ik af, draai de rollen om en verplaats je in degene haar of zijn schoenen.
  Waar gaat het heen daarvoor is de telefoon met camera’s niet uitgevonden om je medemens ten schande te zetten.
  Laten we volwasse gaan denken en dit nu bij het verleden te laten.
  A. U. B houden jullie hiermee op……om onze medemens of elkaar te vernederen.
  A sari so…….ai broko mi ati.
  Even goed nadenken.


  gemodereerd
 16. Jammer dat er van een ‘leuke spannende’ avond nu makkelijk bewijs van te maken is 😉 hadden we 20 jaar geleden geen last van LOL


  gemodereerd
 17. A meisje konie
  Eindelijk gerechtigheid.
  Vrouwen heel goed bezig dat doen de mannen ook.
  Emacipatie.
  Hij is toch uit vrije wil mee gegaan ?????.
  Bazoekoe Baveni Batjari🤣🤣🤣🤣🤣

  Je commentaar 1000% mee eens ;-))

  In dit geval komt alles wat in het “donker is ” komt in het licht………… ;-))
  in dit geval ” in kleur en geur ” 😉 😉

  NEX NO FOUT

  SOSO LOBI


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES