woensdag, mei 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan probeert cocaïne verwerkt in warme vis te smokkelen via postpakket

Man probeert cocaïne verwerkt in warme vis te smokkelen via postpakket

-

Does Travel - naar Suriname

De afdeling Narcotica Brigade van de Surinaamse politie heeft de 27-jarige postpakketverzender Arcinio H. op dinsdag 2 november aangehouden. Deze verdachte heeft op dinsdag 17 augustus van dit jaar een postpakket met cocaïne ter verzending naar het buitenland aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo, meldt het Korps Politie Suriname.

Tijdens controle door de douanerecherche werd er 65 gram cocaïne in het postpakket aangetroffen. Het verderfelijk spul was in warme vis verwerkt. Het postpakket met de drug werd door de douanerecherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade.

Na bekomen en uitgewerkte informatie werd de postverzender door medewerkers van de Narcotica Brigade op maandag 1 november op verschillende adressen opgespoord, doch niet aangetroffen. Toen hij van zijn huisbewoners vernam dat de politie naar hem op zoek was, meldde hij zich op 2 november op het politiebureau aan.

Bij de voorgeleiding verklaarde de drugsverdachte aan de politie dat hij op 17 augustus op een adres bezig was te werken. Bij die gelegenheid benaderde een voorbijganger hem met het verzoek een doos voor hem te posten. Hij kreeg voor zijn bewezen dienst SRD100.

Arcinio is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie hangende het onderzoek opgesloten, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

7 REACTIES
 1. Vreemd verhaal. Het is altijd een vreemde die hun geld geeft om een gunst in te willigen. Ze weten zelf niets over de inhoud van een pakketje. Mijn naam is haas.


  gemodereerd
 2. Ze moeten hem alles zelf laten opsnuiven en hem de pijp uit laten gaan.

  Opgeruimd staat netjes


  gemodereerd
 3. Met het verzenden van een geringe hoeveelheid, val je door de mand!!!!
  Doe het volgende keer een( ton coke )en zeg tegen de douane dat ze wat
  kunnen hebben, dan yo sie yo psa ala sani, sondro no wan problema!!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Hulde aan de politie en opsporings brigade pak ze , rook ze uit, geld willen verdienen terwijl je vele jongeren van tegenwoordig tot zombies en geestelijk volkomen maakt.


  gemodereerd
 5. Door armoede gedreven, worden de cellenhuizen, voller en voller! Of deze man nou schuldig is of niet! Feit is dat men niet uitkomt en noodgedwongen allerlei snode handelingen pleegt voor een klein beetje geld! Lanti werkt hier aan mee. ..
  .


  gemodereerd
 6. Zoveel zulke verhalen altijd en zelfs vis wordt niet gespaard warme vis ook in koude vis . Bah vies spul.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES