maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAbusievelijk vrijgelaten verdachte roofoverval KFC weer opgepakt

Abusievelijk vrijgelaten verdachte roofoverval KFC weer opgepakt

-

Does Travel - naar Suriname

De 19-jarige verdachte Dervinio D., die eerder was aangehouden voor de roofoverval bij KFC Lalla Rookhweg en abusievelijk op donderdag 14 oktober door de politie in vrijheid werd gesteld, is gisteravond na bijna 3 weken weer aangehouden.

Na de roof werd Dervinio aan de hand van camerabeelden van het bedrijf als verdachte aangemerkt. Gaande het onderzoek werd hij door de politie opgeroepen voor verhoor. Dervinio werd door zijn moeder, die zelf onderofficier is bij het Korps Politie Suriname is en vader naar het politiebureau gebracht.

Aan de hand van het onderzoek kwam ook Iseah S. in beeld. Beiden jongemannen hebben uiteindelijk bekend en werden na te zijn voorgeleid in verzekering gesteld. Opmerkelijk genoeg werd Dervinio precies een week na de diefstal abusievelijk in vrijheid gesteld door justitie.

Het Openbaar ministerie gaf de opdracht om D. weer aan te houden. Hij werd woensdagavond rond 19.00u aangehouden bij de woning van zijn vader, waar hij zich schuil zou houden. Dervinio werd door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) aangehouden in opdracht van de Hulp Officier.

RBTP heeft vorige week ook in samenwerking met de recherche van Paramaribo een derde verdachte aangehouden. Deze 20-jarige Wendel B. werd op vrijdag 29 oktober aangehouden en heeft toegegeven betrokken te zijn bij de roofoverval. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Zij die echt geloven dat hij abusievelijk is vrigelaten, moeten zich heel snel laten behandelen door een psychiater, voordat het te last is.


  gemodereerd
 2. Die moeder van dat kind d.d. moeten ze ook eens aan de tand voelen , is die ook rechter ofzo , , nog steeds praktijken die wij al kennen van de laatste 10 jaren , gelukkig is d.d. weer opgepakt.


  gemodereerd
 3. Als je steelt hoor je in de bak. Of je ouders agent zijn of niet.
  Recht voor 1 recht voor allen.


  gemodereerd
 4. debby , je wilt toch niet zeggen dat jij een Robin Hood bent , jou stelende vriendjes van de vorige regering lopen nog steeds vrij rond , dus zij moeten toch zeker in de bak , die d.d. stal maar enkele SRD’s , maar jou vrienden stalen miljoenen US Dollars , kun jij nog wel slapen dat jij zulke vrienden hebt


  gemodereerd
 5. Waarom was de vader ook niet gearresteerd? Onderdak bieden aan een persoon die door de politie is gezocht is toch strafbaar?


  gemodereerd
 6. Don’t judge the mom!!
  Je kan dat kind nog zo goed opvoeden…maar toch maakt ie een stomme fout..


  gemodereerd
 7. donderdag 14 oktober door de politie in vrijheid werd gesteld, is gisteravond na bijna 3 weken weer aangehouden.

  De moeder is onderofficier bij het Korps Politie Suriname en dan duurt het 3 weken eer deze zoon van een onderofficier bij het Korps Politie Suriname weer wordt aangehouden.
  Waarschijnlijk heeft hij mede door inv;loed van zijn moeder zo lang uit handen kunnen blijven van de politie om waarschijnlijk bewijzen te verdoezelen en of afspraken met anderen hebben gemaakt om zodoende het te laten blijken dat hij niet die schuld heeft die hij in werkelijkheid heeft.

  Sari torie maar moeder en vader waren dus niet bij machte hem eerder naar het bureau te brengen.
  De vraag dus “waar heeft hij 3 weken kunnen uithangen?”

  Zal ook zoiets worden als de vrouwelijk inspecteur wiens zoon zonder rijbewijs een ander heeft aangereden met noodlottige gevolg.
  Over deze zaak ook nooit meer iets vernomen


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES