Militair valt in slaapt, klapt op voorligger en rijdt dienstauto in trens

11
Militair valt in slaapt, klapt op voorligger en rijdt dienstauto in trens

Een militair was dinsdagavond zo moe dat hij tijdens het rijden over de Pronkweg in slaap viel achter het stuur van een dienstauto. Daarbij botste hij op een personenauto voor hem en is hij de trens ingereden. Het zou gaan om een SUV van Defensie.

De personenauto kwam door de klap in botsing met een tegenliggende voertuig. Twee personen van de personenauto raakten gewond en zijn met de ambulance vervoerd voor medische behandeling.

De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Ook de Militaire Politie werd ingeschakeld. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname kwamen ook op de locatie om assistentie te verlenen.

De SUV als de personenauto raakten zwaar beschadigd en zijn met de sleepwagen weggebracht.


11 REACTIES

 1. Mooi hoor. Onze in het groen geklede mannen die over onze veiligheid moeten waken. Man wat zijn we blij dat ZE Santokhi de banden met Guyana en Brazilië aangehaald heeft. Met de mentaliteit van onze soldaten zou Suriname zo ondersteboven gelopen worden. Welterusten, meneer soldaat.

  Soldaat?
  Mi mars Papa. Een luie hond ben je.
  gemodereerd

 2. Als je zo moe bent, wat klets je achter het stuur?? Of had hij gezopen???
  Anderen hun leven in gevaar brengen.
  gemodereerd

 3. Aanrijdingen gebeuren alleen met een borrel. Ze kunnen in su gewoon niet rijden, laat staan ook nog zonder rijbewijs. Heel gewoon daar.
  gemodereerd

 4. Deze militair was moe volgens de krant, moe van wat vraag ik mezelf af ?????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 5. Hij was moe van het zitten onder de amandelboom. Dat is best vermoeiend hoor lieve mensen.
  gemodereerd

 6. Oordelen zonder te weten wat zich heeft afgespeeld is onrechtvaardig. Als Surinamer zo disrepectvol spreken over onze byzondere burgers is ronduit zielig. Hopelijk komt een ieder van dit ongeluk nog gezond van af. Maar ik verzoek een ieder te stoppen met stigmatiseren, discriminatie of haatzaaierij.
  gemodereerd

 7. Je hebt gelijk hoor Marylin.
  Ik zou daar graag onder het genot van een hapje en drankje(s) daarover met je willen babbelen. Gewoon lekker gezellig, ontspannen.
  gemodereerd

 8. Alleen als deze millitair op weg was naar de grens om buitenlandse vijanden, die ons land wilden binnen vallen, tegen te houden, is het goed te praten dat hij onuitgerust achter het stuur zat. Voor de rest kan ik me niets nuttigs voorstellen waar ons leger mee bezig zou kunnen zijn.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.