vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentBalletschool Marlène gedenkt 46-jarig bestaan

Balletschool Marlène gedenkt 46-jarig bestaan

-

Does Travel - naar Suriname

De oprichter, dansdocent en choreograaf Marlène Lie A Ling heeft een bijzonder moment te gedenken. Haar balletschool Marlène in Suriname, viert vandaag, 3 november 2021 haar 46-jarig bestaan.

In 1975 richtte Marlène Lie A Ling Balletschool Marlène op met veel doelen gericht op de toekomst. Uit Balletschool Marlène zijn Marlène’s Ballet Company en het Folkloristisch Ensemble Paramaribo ontstaan. Deze twee gezelschappen hebben de Surinaamse danscultuur met succes op nationale en internationale podia gepresenteerd.

“Alle leerlingen en ex-leerlingen feliciteren wij met deze bijzondere viering. Wij van Balletschool Marlène zijn jullie allen; leerlingen, ouders/ verzorgers, personeel, vrienden van Balletschool Marlène en sponsoren heel dankbaar voor de jarenlange ondersteuning, waardoor wij dit heugelijk feit vandaag mogen vieren”, schrijft Marlène Lie A Ling.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES