maandag, mei 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAdvocaat Irene Lalji overleden na ziekte

Advocaat Irene Lalji overleden na ziekte

-

Does Travel - naar Suriname

De bekende Surinaamse advocaat Irene Lalji is vandaag overleden na ziekte. Lalji werd bekend als advocaat in de zaak van Gillmore Hoefdraad, de voortvluchtige ex-minister van financiën in Suriname.

Ze deed zowel civiele als strafzaken. “Het mooiste van mijn leven zijn de sporen van liefde die ik zal achterlaten voor mijn dierbaren. Voor altijd opgesloten in mijn hart”, plaatste zij als laatst op haar Whatsapp-status. Zij laat een zoon achter.

Vernomen wordt dat ze in het ziekenhuis was opgenomen vanwege besmetting met het coronavirus. Ze zou vanmorgen daar overleden zijn.

De advocaat zei vorige maand nog dat er volgens haar veel onduidelijkheden over vaccinatie zijn. “Als je een goede weerstand en immuunsysteem hebt, dan bereik je hetzelfde resultaat”, zei ze tegen Starnieuws. Of ze zelf gevaccineerd was is niet duidelijk.

Lalji is de tweede advocaat van Hoefdraad die overleden is. Eerder is ook advocaat Frank Truideman die Hoefdraad juridisch bijstond overleden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

24 REACTIES
 1. Niet te hopen dat bepaalde commenters zullen juichen dat advocaat Irene Lalji is overleden omdat ze Hoefdraad verdedigde.
  Een advocaat mag de grootste boef verdedigen, daarom is een advocaat ook advocaat.

  R.I.P.


  gemodereerd
 2. Het was niet duidelijk of Irene wel of niet gevaccineerd was? Aan de hand van wat zij gezegd heeft aan Starnieuws over vaccinatie, hoef ik geen advocaat te zijn om te kunnen concluderen dat ze NIET gevaçcineerd was.


  gemodereerd
 3. Nou, als dit de 2e advocaat is (die is overleden) na boedraad te hebben bijgestaan, zit er geen zegen op hun werk! Zijn er nog plaatsvervangers in Su, Nibte, iets voor jou??

  Ook is bewezen dat een goede weerstand en immuunsysteem niet opgewassen is tegen Covid-19 en dat je toch in het zknh en ic beland. >Ronald,… joe ai opo now?? Vertaling nodig??


  gemodereerd
 4. Mensen lopen rond met het gedachte dat ze voldoende weerstand hebben tegen covid 19.

  Volgens mij zijn ze blind en doof om te zien en te horen wat er de afgelopen 2 jaar aan de hand is wereldwijd.

  Maar goed.
  Wat je zaait zal je ook oogsten.


  gemodereerd
 5. Mijn condoleances aan de familie en vrienden van mevrouw Lalji. Ongeveer 35 jaren terug heb ik vanuit de gemeentelijke overheid in Groningen – Nederland als professional samengewerkt met een vriendelijke Surinaamse advocate met de naam Lalji. Ik weet niet of zij de overledene is die aan de Rijksuniversiteit Groningen haar rechtenstudie had afgerond. Zeer triest dat deze mevrouw zo vroeg uit het leven is weggerukt. Moge haar ziel de eeuwige rust ten deel vallen. Nogmaals mijn condoleances aan de familie en vrienden van mevrouw Lalji.


  gemodereerd
 6. Werd de zaak van Boefdraad vanwege de ziekte van zijn raadsvrouwe verschoven naar zijn verjaardag?
  Ik wens haar nabestaanden kracht en sterkte maar ook haar clienten.


  gemodereerd
 7. Nu ben ik benieuwd naar de reacties van mensen die zoveel vertrouwen hebben in hun immuunsysteem. Werkt toch niet zo lekker en betrouwbaar blijkt nu. Deze mevrouw is slachtoffer geworden van de misleidende praatjes van zichzelf verklaarde experts. Erg jammer. Als ze naar de wetenschap had geluisterd had ze nu misschien gewoon thuis gezeten met een snotneus.

  Of ze wel of niet was gevaccineerd? Gezien haar talloze uitspraken op diverse (social) media waarschijnlijk niet.

  Er zullen er helaas nog wel meer volgen. Je gunt het niemand om in je eigen vocht te stikken. Dus misschien is het tijd om mensen die misleiden en desinformatie verspreiden juridisch aan te pakken.


  gemodereerd
 8. Jammer! Hoefde niet zo te zijn. Corona is not a joke! ben benieuwd naar het commentaar van de anti vaxxers.


  gemodereerd
 9. Goedzo. Hoop dat de anti vaxers nu hun ogen open gaan. Of wil men nog meer doden zien voordat men geloof dat corona echt is. Mevr silos er moet een klacht ingediend worden tegen u die mensen verkeerde informatie geeft terwijl u zelfs al gevaccineerd bent. U bent een moordenaar.


  gemodereerd
 10. Ja, de mens denkt dat hij of zij sterker is dan de natuur. Corona is een killer. Wanneer dringt het door bij de mensen? Wat moet je doen om mensen gevaccineerd te krijgen.
  We zitten als land in een bevoorrechte positie. Hoeveel vaccins hebben we niet gehad van Nederland. En de Nederlandse militairen die voor de zuurstofmachines verantwoordelijk zijn om het leven van corona patiënten veilig te stellen. Wat willen deze mensen die bewust niet gevaccineerd willen worden.
  Zie ook wat in Nederland gebeurt. Collega’s bij mij op het werk die bewust zich niet willen vaccineren. Maar morgen nemen ze wel een IC bed in, die voor misschien een hartpatiënt nodig is.


  gemodereerd
 11. R.i.p. hoop niet dat ze haar met opzet hebben laten sterven omdat ze Hoefdraad zn advocaat was. Want deze gasten zijn vreselijk. Ik kijk nu met Mathoera en Day. They play with fire


  gemodereerd
 12. Net op het nieuws, meer volledig gevaccineerden op ic/in het ziekenhuis.
  Mogen ze wel een bed bezet houden??


  gemodereerd
 13. Ik kan niet voor anderen beslissen want dat zou een grove brutaliteit zijn. Zo vind ik niet dat je een niet gevaccineerde behandeling op de ic mag ontzeggen. Hier in Nederland moet je verplicht verzekerd zijn en voor zweetvoeten kom je niet op de ic. Waarom zou de 1 meer voorrang moeten hebben of krijgen op een ic? Mogen nu mensen die gerookt of gedronken hebben ook niet meer op de ic komen omdat ze tegen het advies van de gezondheidsraad toch door zijn gegaan met hun slechte gewoonte?
  Iedereen heeft recht op behandeling dus ook mensen die een andere beslissing maken en ook omdat ze vet betalen voor hun gezondheid.
  Vandaag in het nieuws werd er gezegd dat er steeds meer volledig gevaccineerden op de ic lagen. De vaccinatie is geen zekerheid het is zeg maar een mogelijke verzwakking van het virus. nu vraag ik me af hoe vaak ik nog geprikt moet worden in de hoop dat ik het haal.Het best werkende vaccin moet volgens mij nog uitgevonden worden want tot dan is het blijven boosteren niet boosteren of helemaal geen vaccin.
  Wat is wijsheid?


  gemodereerd
 14. covid wil iedereen pakken en doden , covid is een onzichtbare killer , zie nu weer , mensen vaccineren geeft jou een kans om te overleven van deze gluiperd (covid)
  wat deze dame betreft dat ze advocaat was van hoefdraad dat is haar ding , maar iedereen die de laatste 2 weken contact met haar gehad heeft moet zich laten testen als het nog kan


  gemodereerd
 15. Mix Chick, natuurlijk mogen volledig gevaccineerden een ic bed bezet houden, zij hebben er immers, in tegenstelling tot de anti-vaxxers, alles aan gedaan om niet op de ic te belanden. Als ze desondanks op de ic belanden, zal niemand ze eruit willen zetten.


  gemodereerd
 16. Is toch niet zo moeilijk om te achterhalen of iemand nou wel of niet gevaxcineerd is.
  De familie is nu in de rouw, dus misschien iets te voorbarig ze om lastig te vallen met die vraag. Maar duidelijkheid is wel gewenst zodat men geen overhaaste en beschuldigenden uitspraken doet…


  gemodereerd
 17. Ik heb gemerkt dat onze RobG alle hoogwaardigheid bekleders, en belangrijke figuren kent. ”Of hij heeft met ze op school cq, Universiteit gezeten, goed zo RobG”.
  Ach ja: tenslotte is hij ook een ”Econoom ” niet waar RobG ?????

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 18. Ja mix chick, ze mogen zelf het ziekenhuis bezet houden. Hoe zijn ze besmet geraakt en door wie?.
  GEVACCINEERD ZIJN IS GEEN VRIJBRIEF OM DE COVIDREGELS AAN DE LARS TE LAPPEN.
  DUS HORI ING DRAPE.


  gemodereerd
 19. @Sammy the Queen 3 november 2021 At 19:40
  “Vandaag in het nieuws werd er gezegd dat er steeds meer volledig gevaccineerden op de ic lagen.”

  Dat is niet zo vreemd als bijna iedereen is gevaccineerd. Vaccin beschermt niet 100% namelijk. Als iedereen gevaccineerd is heb je alleen nog maar gevaccineerden op de IC natuurlijk.


  gemodereerd
 20. @J.Zwartman, als je in Groningen – Nederland in de juiste kringen begaf kwam je in contact met mensen die later in Suriname belangrijke functies vervulden. Ik heb mensen gekend die later in de NPS, VHP, NDP belangrijke functies hebben vervuld. Er waren ook mensen in die stad die zich zo konden aansluiten bij Abop of PL. In Groningen gebeurd het. ” Er gaat niets boven Groningen “.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES