Vandaag protestactie Vereniging Horeca Suriname

5
Horeca Suriname


Onder de noemer Horeca is het meer dan beu! heeft de Vereniging Horeca Suriname al haar collega’s en aanhang opgeroepen om vandaag te protesteren. Het doel is om gezamenlijk te protesteren tegen de huidige overheidsregels ten aanzien van de Surinaamse horecasector.

“De Vereniging heeft getracht met diverse pogingen gezamenlijk met de overheid tot een werkbare situatie te komen. Echter heeft dit tot niets geresulteerd. Op de laatst ingediende petitie is er geen gewenste response geweest. De sector is het beu en voelt zich niet serieus genomen”, aldus de oproep.

De horeca orgsanisatie eist verruiming van tijden die gelden voor de sector, openstellen indoor dining en samenwerking met handhaving en overheid.

De protestactie vindt op dinsdag 2 november om 10.00u plaats bij ’t Vat en The Garden in Paramaribo.


5 REACTIES

 1. Kansloze en nutteloze actie! Ga je liever sterk maken om weigeraars te overtuigen zich te laten vaccineren. Hopelijk komt er ook in Suriname binnenkort een QR-code voor alle gevaccineerden.
  Daarmee wordt de horeca-ondernemer, niet de dupe of bron van verdere verspreiding, veroorzaakt door het zooitje ongeregeld (gelovigen en ongelovigen) die weigeren zich te laten vaccineren.
  gemodereerd

 2. Wat een nutteloze actie van de horeca. Had liever gezien dat zij zich inzetten om de niet gevaccineerden te overtuigen zich te laten vaccineren.
  Want het is niet de schuld van de overheid dat eetgelegenheden tot onveiliggebied wordt verklaart waar je makkelijker kunt worden besmet.
  De niet gevaccineerden en de gevaccineerden kunnen de overdragers zijn van het covid virus.
  Als je gevaccineerd bent is de kans te sterven kleiner danals je niet gevaccineerd ben.
  Wat wel speelt is dat niet gevaccineerden eerder het ziekenhuis ingaan en ja zelfs eerder de IC ingaat dus zij houden anderen tegen om geholpen te worden in het ziekenhuis
  gemodereerd

 3. Het is een keuze die je zelf maakt om Je te laten vaccineren en niet onder dwang
  Zoals nu in vele landen gebeurt ..als je geheel gevaccineerd bent dan krijg je later verplicht een 3de prik z.g booster….
  gemodereerd

 4. Ook in Nederland protesteren idioten, tegen het beleid van de regering tav Corona ”Hele volk stammen van de Gemeente Staphorst zijn niet gevaccineerd”.
  Deze mensen zijn zo gelovig dat ze niet mee doen, met de vaccinatie actie.
  Na genoeg is er niemand daar besmet, met het corona virus. In het dorp Urk 2é Duindorp van Nederland, is ook niemand gevaccineerd, vanavond komen Jut & Jol
  op de tv vertellen of wij ,weer naar de oude situatie terug gaan. 1:50 meter afstand en het welbekende mondkapje weer om hebben.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.