woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoreca ondernemer blokkeert weg bij protestactie; petitie DNA aangeboden

Horeca ondernemer blokkeert weg bij protestactie; petitie DNA aangeboden

-

Does Travel - naar Suriname

Een groep actievoerende horeca ondernemers heeft vanmorgen een petitie aangeboden bij de Nationale Assembleé van Suriname aangeboden, gericht aan de Surinaamse president Santokhi. Dit in het kader van een protestactie die vandaag door de Vereniging Horeca Suriname werd georganiseerd.

In de petitie onder de noemer Horeca sector is het beu! wordt dringende aandacht van de president gevraagd voor grote zorgpunten uit de sector. De horeca organisatie eist ondermeer verruiming van tijden die gelden voor de sector, openstellen indoor dining en samenwerking met handhaving en overheid.

De actievoerders liepen van ‘t Vat naar het DNA gebouw. Een ondernemer blokkeerde de weg voor ’t vat voor enkele minuten met zijn auto (foto). Dit deed hij uit protest. De politie die in groten getale bij ’t Vat aanwezig was om een oogje in het zeil te houden, sommeerde hem om zijn voertuig van de weg te halen. De bestuurder gaf gehoor en reed weg.

Een filmpje van de aankomst bij het DNA gebouw:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Is het mode om protestacties te houden en petities aan te bieden aan de President als hij uitlandig is?
  Het komt er bij mij over alsof men het programma van ZE niet helemaal helder heeft.
  De eisen vind ik niet horen bij de heersende pandemie die geen grap is gezien het aantal doden en positieven.
  Maar ja dit is geen sector waar mijn hart ligt want alles wat ze aanbieden kan ik veilig thuis doen.


  gemodereerd
 2. Prima. Geeft ze hun “vrijheid “. Maar laat ze ook DIRECT tekenen, dat zij geen gebruik zullen maken van de gezondheidszorg, als ze meteen covid besmet raken.


  gemodereerd
 3. Sammy the Queen , jij slaat de spijker op zijn kop , de horeca ondernemers slaan hun eigen glazen stuk , ook wij en velen willen niet meer naar hun zaken , het is niet alleen covid , maar wat ook is de slechte hygiëne en de portemonnee kan het ook niet meer trekken .


  gemodereerd
 4. @ Latour Posse

  Ben 1000% met je eens, laat ze maar lekker créperen als ze besmet zijn. Ik heb ook geen medelijden met deze idioten, ik heb een paar goede kennissen en vrienden die
  dood zijn. ( Geen vaccinatie gehad, geweigerd.)

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Ik was als passant getuige van deze mini mini mini demonstratie. Welgeteld 25 demonstranten en evenveel Hermandads om de orde te handhaven. O ja er was ook muziek bij! Reden voor mij om demonstraties niet serieus te nemen.


  gemodereerd
 6. Kwestie van die QR code hier ook invoeren. En zo snel mogelijk. Meer vrijheden voor mensen die gevaccineerd zijn of regelmatig testen. Waar wachten we op. Het aantal besmettingen daalt. De R-waarde is dik onder de 1. Hou een aantal maatregelen zoals de mondkap en 1,5 voorlopig nog in stand maar begin wel de avondklok te verruimen en te stoppen met total lockdowns.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES