Fernandes Bottling brengt vanaf nu ook bier op de markt

9
bier

Vanaf deze maand komt Fernandes Bottling Company in Suriname ook met bier op de markt. Dat heeft het bedrijf vandaag laten weten in een persbericht.

Na 82 jaar de Surinaamse markt voorzien te hebben van softdrinks en andere non-alcoholische dranken, breidt Fernandes haar productportfolio uit met producten in het alcoholsegment, en wel met het in St. Vincent en Dominicaanse Republiek geproduceerde Presidente en het in Bremen, Duitsland geproduceerde Beck’s.

Fernandes Bottling Company is sinds kort de officiële vertegenwoordiger van deze twee biermerken in Suriname. Deze uitbreiding van het portfolio met producten buiten het nonalcoholisch drankensegment is onderdeel van de lange termijn visie die het bedrijf heeft als het gaat om het worden van een Total Beverage Company.

Dit houdt in, dat er meer opties aan het portfolio zullen worden toegevoegd, waardoor consumenten kunnen genieten van producten die ze willen, in de verpakkingen die bij hun levensstijl passen.

De strategie van Total Beverage Company zal meer innovatie mogelijk maken, nieuwe merken in Suriname introduceren en consumenten keuze bieden Presidente (330ml) is vanaf 1 november te verkrijgen bij diverse supermarkten en horecabedrijven.

De consumentenadviesprijs voor Presidente is gesteld op SRD 24 p/fles van 330ml. Beck’s zal vanaf volgende week verkrijgbaar zijn met een consumentenadviesprijs van SRD 25 per fles van 275ml. Beide merken zullen tevens in de groothandel te vinden zijn in verpakkingen van 24 flessen per doos.


9 REACTIES

 1. Het is maar goed dat het verderfelijke spul niet te krijgen is,Fernandes is de grootste boosdoener in Suriname als het gaat over diabeten.niet meer drinken. En nu komen zij met alcohol het zijn altijd bloedzuigers geweest van de Surinaamse bevolking. Surinamers wanneer worden jullie WAKKER ?
  gemodereerd

 2. Alcohol maakt meer kapot dan je lief hebt.
  Dus weg er mee..

  Kom met een nieuwe soft drank zou ik zeggen !
  gemodereerd

 3. Ipv van een heerlijk gezond sapje of een lekker vruchten shake, komt Fernandes nu met alcohol op de markt wat voor veel meer ellende weer gaat zorgen in SU.

  Alsof er niet genoeg alcohol te vinden is in dat land.
  Denken jullie ook het recyclen van de petflessen en blikken en of aan statiegeld voor al die rommel?
  gemodereerd

 4. Bier??? Zijn er niet genoeg zuiplappen in het verkeer. Komen er meer flessen overal te liggen in de goten.
  Iedereen hft flessen, verpakkingen maar niemand zet een bedrijf op vr recycling.
  We hebben geen bedrijven met nut.
  Hun soft hoeft ook niet meer. Ongezond. Mierzoet
  gemodereerd

 5. Nog meer zuipen. Lopende drankorgels zijn het. Die su’s krijgen. er nooit genoeg van. Echt… ‘levensbehoefte’. Doe eens wat nuttigs, ga WERKEN!
  gemodereerd

 6. Dit merk vind je al in Dominicaans Republiek.
  Import? zo niet, dan mag de naam toch niet gebruikt worden.
  gemodereerd

 7. In mijn jeugd zongen we Coca Cola is Jxxen pis. Welke liederlijke naam hadden we bedacht voor dit bier als het toen al gerouwen werd?
  gemodereerd

 8. De laatste keer dat ik een Fernandes softdrink heb gedronken was 15 jaar geleden op Zanderij. Heb niet eens dat flesje helemaal gedronken, omdat de inhoud heel erg zoet was.
  I.p.v. dat Fernandes die softdrinks minder zoet maakt, komen ze nu ook met bier op de markt. In bier zit ook suiker.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.