vrijdag, juni 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrie inbraak verdachten aangehouden na bekijken camerabeelden

Drie inbraak verdachten aangehouden na bekijken camerabeelden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft vorige maand de drie verdachten Quincy P., Mitchel K. en Shaquille F. op het Militair project te Nieuw-Amsterdam in het district Commewijne opgespoord en aangehouden. Het drietal wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan twee diefstallen en een poging diefstal, meldt het Korps Politie Suriname.

In dezelfde week voor hun aanhouding was er ingebroken in een woning. Bij een ingesteld onderzoek door de politie kwamen deze drie verdachten aan de hand van de veiliggestelde camerabeelden in beeld.

Uit de woning hadden de mannen een televisietoestel, een hydrofoor en een Playstation weggenomen. Na de daad bleven de drie verdachten in de nabije omgeving. Het voertuig waarin zij waren gezeten werd door de politie gesignaleerd en kon het drietal in de boeien worden geslagen.

Op hen werden de gestolen goederen teruggevonden, maar deze zijn hangende het onderzoek nog niet afgestaan aan de rechtmatige eigenaar. Quincy, Mitchel en Shaquille zijn na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
 1. Diefstal is geen baan.
  Maar een misdaad plegen!

  Zo zal het niet goed gaan.
  Wanneer gaan ze het door hebben deze sukkels.


  gemodereerd
 2. De politie moet de gestolen spullen zo snel mogelijk teruggeven aan de eigenaar, we weten intussen dat spullen die door de politie in bewaring worden genomen, een grote kans hebben om op onverklaarbare wijze voor goed uit beeld te verdwijnen. Denk maar aan het geld dat gevonden werd in het huis van een zeer bekende kleinzoon.


  gemodereerd
 3. Dat in beslag genomen spullen verdwijnen is de normaalste zaak op de wereld binnen elk politiekorps in ieder land. Soms wordt het ontdekt en soms niet.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES