zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDerde verdachte aangehouden in zaak roofoverval KFC

Derde verdachte aangehouden in zaak roofoverval KFC

-

Does Travel - naar Suriname

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft in samenwerking met de recherche van Paramaribo afgelopen vrijdag een derde verdachte aangehouden in de zaak van de roofoverval op KFC. Het gaat om de 20-jarige Wendel B. meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Deze derde verdachte die gezeten was op een bromfiets, werd op de kruising van de Martin Luther Kingweg en de Menkendam gesignaleerd, waarna hij door de wetsdienaren in de kraag werd gevat.

Wendel werd ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en heeft toegegeven betrokken te zijn bij de roofoverval.

De verdachte Dervillio D. die eerder was aangehouden en abusievelijk op donderdag 14 oktober door de politie in vrijheid is gesteld, is nog niet weder aangehouden meldt de Surinaamse politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. Wat is de reden dat Dervillio D. nog niet is weder aangehouden?

  Is het omdat mama justitiele vriendjes heeft die dit allemaal mogelijk maken dat deze criminele zoon niet wordt aangehouden?

  Smerige boel en de ouders van deze smerige rot crimineel mogen zich diep rot schamen!


  gemodereerd
 2. “De verdachte Dervillio D. die eerder was aangehouden en abusievelijk op donderdag 14 oktober door de politie in vrijheid is gesteld, is nog niet weder aangehouden meldt de Surinaamse politie”.

  Bij een aanhouding en hechtenis na een dergelijk vergrijp, is niet alleen KPS maar ook een officier van Justitie betrokken.De opdracht tot vrijheidstelling moet van hogerhand zijn gekomen, immers niet iedereen is achterlijk.
  In de corrupte ‘democratische rechtstaat Suriname’ staan er mensen boven de wet.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES