Surinamers kunnen nu makkelijker op vakantie met SLM spaarplan

22
SLM zet ander ingehuurd vliegtuig in op regionale route
Foto: Vertrekkende passagiers op Zanderij.

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij (SLM) heeft vandaag een spaarplan geïntroduceerd voor alle bewoners van Suriname, die graag op vakantie willen en daarvoor willen sparen.

Het reizen kan vanuit Paramaribo naar alle SLM-destinaties en biedt de mogelijkheid om in 4 renteloze termijnen te betalen voor een ticket naar een gewenste bestemming.

Per spaarplan kunnen minimaal 1 tot maximaal 8 personen zich opgeven. Elk plan mag een looptijd hebben van maximaal 365 dagen en minimaal 120 dagen voor vertrek. De vliegmaatschappij biedt aan de eerste 100 spaarplanreizigers 1 extra ruimbagage gratis.

Voor meer informatie over het spaarplan kan contact gemaakt worden met één van de Surinam Airways passageverkoopkantoren in Paramaribo of Nickerie, of via e-mail naar callcenter@flyslm.com.


22 REACTIES

 1. Deze “koenoe”, steekt alweer de kop op.
  Mensen als jullie niet te eten hebben, hoeven jullie niet op vakantie. Want jullie moeten niet alleen geld sparen voor een ticket, maar ook voor handgeld en in deze corona tijd komen er ook extra kosten bij.
  Wat heb je aan “vakantie “, als je de hele dag op een hotelkamer moet zitten.
  Openbaar vervoer is erg duur is Nederland.

  Begrijp mij goed, als je het kan missen geen probleem.
  Maar no go doe sma Ai sani.
  gemodereerd

 2. Ja hoor tuurlijk SLM (slim) bedacht ! En als jullie failliet gaan (zijn) of zeggen dan kan iedereen naar zijn geld fluiten. !!
  Hoeveel schuld was het ook al weer ??
  Echt weer een giller dit !!!
  gemodereerd

 3. Wauw wat een mooie idee spaarplan zeg! sparen langzaam dan pas lekker heerlijk op vakantie geniale idee hoor. Ik zou ook willen maar dan ook voor appartement erbij wel mooie spaar plan.
  gemodereerd

 4. SLM spaarplan??? waar spaar je voor? dit is toch gewoon consumenten krediet? Clienten kunnen zo op een makkelijke manier in de schulden komen.. met alle gevolgen van dien.
  gemodereerd

 5. Nou nou ,mensen trap daar niet in , de slm probeert geld te vangen bij de Surinamers en dat zie je dan nooit meer terug , en deze regering moet hier een stokje voor steken , regering het is Uw plicht om de Surinamer te beschermen tegen dit soort spaarplannen , iedereen heeft het moeilijk om rond te komen en moet niet op een dwaalspoor gebracht worden door dit soort praktijken.
  gemodereerd

 6. Het is nog steeds Coronatime sparen is altijd goed mn sparen voor een vakantie met ticket verzekeringen taxes maar ook voor verblijf handgeld en een apart bedrag voor onvoorziene (on)kosten. Tegenwoordig ook nog de verplichte testen.
  Bij mij komt het over alsof SLM alleen aan hun inkomsten denkt. Ze zouden ook een extra bedrag verplicht moeten stellen bij elke ticket afhankelijk van de leeftijd en het bewijs van een reisverzekering/ziektekostenverzekering…
  Ik reis voorlopig niet ooit weer wel hoop ik want ik wordt oud en dan is corona iets alledaags.
  gemodereerd

 7. Captain iets van 100 miljoen dollar?
  Mensen niet zo negatief zijn?
  Heel de wereld en de vliegmaatschappijen hebben door corona te lijden?
  Bovendien slm moet een doorstart maken ?klm is met 4 miljard euro gered?
  Waarom slm niet?
  Air india is overgenomen door tata? Ook veel verlies geleden?
  Slm is onze trots? Met deze regering komt het land vooruit?
  gemodereerd

 8. Dus…
  Als je slim bent spaar je maandelijks 10€ van die 50€ die je van fam uit Holland krijgt.
  Koop vervolgens je ‘eigen’ ticket zodat je makkelijk op vakantie kunt bij je diezelfde fam.
  Want je ‘werkt hard’ en je hebt ze alleen nodig voor verblijf. 🤭😋
  gemodereerd

 9. Sammy the Queen , jij zegt dat je oud wordt , nou des te meer gebruik je wijsheid , je ziet het ook dat de slm zoekt naar mensen die erin trappen om geld in hun spaarplan te stortten , en corona zal de slm steunen , dat wil toch niemand jij toch ook niet.
  gemodereerd

 10. Al zouden men me een gratis ticket geven, dan nog heb ik, in deze Corona tijd, geen zin om naar het buitenland op vakantie te gaan. ‘Mi é tan na oso’.
  gemodereerd

 11. Beste sranang mang.bij deze oe faya jere. Is een oplichting set.mi baar boeng. Oe here foe dada&dodo.dat otiki oeng slm.vadong manga.baka is een set van minister van buitlnzkn..liki fa hoefdraad gwee zo a gaibhasihing overdwijn corona bom otiki oeng spaarlot voor slm 😡😡😡dis na vermisslm😂😂😂😂vakantie of joe wan kree tang na joe oso laat z et land tot stabillatie brengn da vakantie gedondr
  gemodereerd

 12. Je jan makkelijk op vakantie?? 80% van de mensen in Su kunnen niet eens tot eind van de maand eten. Wat ga je sparen??
  Als je €50 krijgt moet je 10 sparen vr vakantie.€50 is srd 1200.
  Daarmee koop je een mandje mt spullen in de supermarkt. Wekelijks tank ik 600/700
  Vakantie in eigen land. Nu wel minder veilig naar binnenland te gaan jammer
  gemodereerd

 13. Wat een slim idee van de SLM om zo aan hun geld te komen, als de slag straks helemaal failliet is zoals ze nu al zijn , dan kunnen de mensen naar hun geld fluiten. Wil de SLM op zo een manier geld vergaren om zijn medewerkers van lonen te voorzien . RAAR MAAR WAAR KIJK UUT
  gemodereerd

 14. Kijkend naar de vele claims die in de loop der jaren zijn ingediend, waar de slm helemaal niets mee heeft gedaan, moet je wel heel naïef zijn om je geld aan deze organisatie toe te vertrouwen. Ik zou er eerder voor kiezen om mijn geld bij een bank onder te brengen.
  Je spaargeld vastzetten op een termijndeposito levert een hogere spaarrente op dan op een vrij opneembare spaarrekening. De rente waartegen je het spaargeld vastzet, staat voor de afgesproken termijn vast. Dit betekent dat jouw spaargeld op een deposito van bijvoorbeeld 2 jaar voor 4,5% rente, 2 jaar lang vast staat tegen het afgesproken rentepercentage.
  gemodereerd

 15. De slm heeft een schuld van 100.000 dollar. En ze bieden een spaarplan aan.

  A sanie e tiegie.
  gemodereerd

 16. Mensen, op (buitenlandse)vakantie gaan is geen pré. Zoek het desnoods lekker dichtbij.
  Al dat gedoe en de extra kosten ivm Corona.
  Mi ooktoe e tang na oso.
  gemodereerd

 17. Maximaal 1 jaar sparen lijkt mij niet zo aantrekkelijk. Je zou je ticket in 3 jaar moeten kunnen sparen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.