woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieStootgroep KPS verwijdert aanwezigen bij rouwplechtigheid

Stootgroep KPS verwijdert aanwezigen bij rouwplechtigheid

-

Does Travel - naar Suriname

De stootgroep van het Korps Politie Suriname heeft afgelopen weekend 38 lockdown-overtreders, die zich tijdens de lockdown-uren over straat bevonden en geen geldige dispensatiebewijs konden overleggen, een bestuurlijke boete gegeven.

Aan de Zwartenhovenbrugstraat, alwaar er een rouwplechtigheid gaande was, werden de aanwezigen van de plek verwijderd. Ook bij een club te Paramaribo-Noord werden mensen van de plek verwijderd.

Verder zijn er op twee verschillende locaties mini wegcontroles gehouden. Daarbij werden in totaal vierentwintig (24) personen die verschillende verkeersovertredingen hebben begaan op de bon geslingerd.

Voertuigen van vier autobestuurders die niet in het bezit zijn van een rijbewijs werden weggesleept naar de berging, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Wat” is het niet jouw regering die een strontgroep heeft in gezet k bedoel stootgroep
  Want niks werk bij hun alles naar de klote


  gemodereerd
 2. Bepaalde Surinamers die in Nederland woonachtig zijn en Surinamers in Suriname zijn “tranga yési”. Ze begrijpen nuet of willen niet begrijpen dat regering Bouta naar hartelust honderden miljoenen heeft geleend. Ging goed met geleend geld. Nu moet er rente over betaald worden door de nieuwe regering. Miljoenen per maand. Er is minder te besteden voor het land en inwoners. Zo eenvoudig is dat. Het is misselijkmakend als mensen praten over “jou” regering of “andermans” regering. Ik denk dat om de Surinaamse regering ging en gaat. Ik hoop en bid tot de Almachtige dat er spoedig betere tijden komt voor Sranang🙏🏽🙏🏽


  gemodereerd
 3. Sardien olie 2 november 2021 At 01:21
  Voordat deze regering aantrad, was ‘alles al naar de klote’. Maar dat weet je niet meer,… tog??


  gemodereerd
 4. Klopt, 5 jaar voor het aantreden van de huidige regering, deze dit land al bergafwaarts…..90% al naar de klote, wel te verstaan!
  Dus Boesskowtoe, ik geef je groot gelijk!
  Kan niet anders getypeerd worden!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES