dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMoeder trof doodgestoken zoon bebloed aan in woonkamer

Moeder trof doodgestoken zoon bebloed aan in woonkamer

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft zondagavond officieel bekendgemaakt, dat de 26-jarige Claido van der Kast (foto) in de nacht van zaterdag 30 op zondag 31 oktober in een woning aan de Citruslaan middels steekverwondingen door zijn partner Simone P. om het leven is gebracht. De redactie van Waterkant verneemt dat Simone P. in Guyana is geboren.

De politie van het bureau Geyersvlijt en de rechercheurs van Kapitale Delicten koersten na verkregen melding naar de locatie. Daar aangekomen troffen de wetsdienaren het Claido die geen teken van leven meer vertoonde op de vloer in de woonkamer aan. Een arts stelde officieel de dood van het slachtoffer vast. Het ontzielde lichaam van de man is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) ter obductie in beslag genomen.

Het voorlopige politioneel onderzoek wees uit dat het koppel dat een relatie heeft van ongeveer vijf jaar, om nog toe onbekende reden aan het ruziën was in hun slaapkamer op de bovenverdieping van de woning. Daarbij verwondde de vrouw de man met een scherp voorwerp. Na de daad moet zij haar partner vermoedelijk via de trap naar beneden in de woonkamer hebben gesleurd.

De moeder van Claido die in kennis was gesteld van de ruzie, was heel gauw ter plekke. Zij trof haar zoon bebloed in de woonkamer aan, waarna hij na enkele minuten het leven liet. De politie die vervolgens werd ingeschakeld trof bij aankomst de verdachte met het scherp voorwerp in haar hand op een bankstel aan, terwijl het slachtoffer niet ver van haar op de vloer lag.

Simone werd door de wetsdienaren gesommeerd het scherp voorwerp neer te leggen. De verdachte werd hierna in de boeien geslagen en vervolgens overgebracht naar het politiebureau. Het steekvoorwerp is hangende het onderzoek in beslag genomen.
De verdachte Simone is na gepleegde overleg met het OM door de politie in verzekering gesteld.

Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Keihard straffen deze moordenares. De tendens is dat rechters redelijk milde straffen geven aan vrouwen terwijl ze bij mannen geen moeite hebben die jarenlang op te sluiten. Het boeit niet dat ze mishandeld werd door haar vriend. Dan had ze de man moeten verlaten. Ze heeft gewoon haar vriend vermoord. Hij, ongewapend en zij een mes in bezit. Ze zal het gooien op zelfverdediging en dat het niet haar intentie was hem te steken ,doch slechts wilde afschrikken ,maar heeeeèl toevallig het mes uit haar handen gleed en hij ongelukkigerwijs in de halsstreek geraakt werd. Men spoort echt niet als men de kant van deze killer kiest. Als de man dit had gedaan zou niemand de kant van hem kiezen terwijl de omstandigheden precies hetzelfde kunnen zijn. De vrouw mishandelde hem jarenlang geestelijk. Dus pakte hij een mes en stak haar dood. Dan zou men zeggen wat een lafaard en monster hij was enz. Wel ,deze killer is ook een lafaard en monster.


  gemodereerd
 2. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Moeder trof doodgestoken zoon bebloed aan in woonkamer.
  Het slachtoffer – foto gedeeld door familie.

  De twee hadden kort voor het voorval een woordenwisseling die uitliep in een vechtpartij. Tijdens de vechtpartij, vermoedelijk boven in de woning te Maretraite, zou de vrouw kans hebben gezien om haar vriend in zijn hals te steken.

  Volgens de buren werd zij stelselmatig mishandeld door haar vriend. Het adres is ook bekend bij de politie over de vele mishandelingen van de vrouw.

  Maar haar vriend nu (slachtoffer) werd nimmer door de politie aangehouden voor het herhaaldelijk mishandelen van zijn vriendin.
  HUISELIJK GEWELD dat steeds werd veroorzaakt door het (slachtoffer), werd nimmer serieus onderzocht door de politie.

  Hieruit blijkt, dat zijn vriendin dit niet meer kon accepteren en heeft zich nu echt danig verzet tegen het bruut geweld van het (slachtoffer) uit ZELFVERDEDIGING.


  gemodereerd
 3. Hoe sterk moet de vrouw dan wel niet zijn , om de man de trap af te slepen, naar de woonkamer. Ik ben geen Sherlock Holmes en geen Inspecteur Gadget, maar simpel denkend. Waren er bloedsporen op de trap? Want een lichaam dat niet kan meewerken is a “”hell of a job”” , om een trap af te slepen , naar de woonkamer. t Is niet makkelijk, maar aangezien er geen getuigen waren , zal er gedegen onderzoek moeten uitwijzen ,wat zich bij benadering heeft afgespeeld ,wat de ware toedracht is. Als een relatie is geworden , een vervelende situatie van ongenoegen, boosheid, whatever negatief , dan is definitief kappen niet leuk, maar dan is t : move on, with your life


  gemodereerd
 4. @ Pakiratigri

  Ik ken sommige mensen die hebben 15 mannen laten vermoorden, en ze zijn nooit gestraft geworden. Geen enkele van hun, zijn veroordeeld geweest. ”Dus waar praten we over, de rechters in Su zijn niet mild maar, zeer slap en bang”. Als ik de media moet geloven, is de jongeman een geweldenaar geweest. Wie kaats moet de bal terug verwachten zeg ik maar!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 5. Veel Surinaamse vrouwen vinden het huiselijk geweld tegen vrouwen afkeurenswaardig, maar doen er bij de opvoeding van hun zonen niets aan dit in de toekonst te voorkomen; zonen krijgen meer rechten en minder plichten dan dochters in het gezin. Ik hoorde eens het gesprek tussen de moeders van twee schattige Surinaamse kinderen, een jongetje en een meisje, die met elkaar speelden. De moeder van het jongetje zei, ik hoef niet op het gedrag van mijn zoontje toe te zien, dat moet jij als moeder van een meisje echter wel, want ‘mi boy na wan kafowru’. M.a.w. jongens mogen meisjes als seksobject gebruiken want dat is nu eenmaal hun aard. En wanneer een jonge vrouw, in een zeer zeldzaam geval, haar beul vermoordt, is de moeder van de bruut verbaasd en vraagt ze zich af waarom zijn vriendinq haar lieve oogappel heeft gestoken met een mes..


  gemodereerd
 6. @ Krt nKl
  Onzin!
  Nooit van zwarte kracht gehoord, zeker.
  De foto lijkt boekdelen te spreken.
  Berouw komt na de zonde, in dit geval kan hij het niet na vertellen.
  Familie gecondoleerd.
  Takroe taya.


  gemodereerd
 7. Bij de aller eerste mishandeling had ze een dikke lange schoeffendraaier dwars door zijn strottenhoofd moeten duwen rust niks in peace zijn moeder had hem beter moeten opvoeden en respect voor vrouwen moeten bij brengen, en als die vrouw hem jarenlang geestelijk heeft mishandeld dan had hij op moeten donderen dan kon hij zijn zussen en moeder kunnen mishandelen en zijn nichten


  gemodereerd
 8. Ze heeft groot gelijk !!! Al die onzin met moet omdraaien dit dat zus enzo. Hij heeft haar mishandeld jaren lang… nu is was de grens bereikt !!! Ze had zijn kop moet afhakken en die van de trap af gooien tot dat het op straat kwam!! Je moet gewoon geen vrouwen slaan klaar punt uit. Boontje komt om zijn loontje.


  gemodereerd
 9. Ik las net in de krant dat het stel samen een kind van elf maanden had en dat de vrouw weer zwanger is. En terwijl ze zwanger is, mishandelde hij haar stelselmatig. Als dit verhaal klopt, moet de vrouw niet gestraft worden voor moord of doodslag. Elk mens heeft het recht tot zelfverdediging en vooral een moeder heeft het recht haar ongeboren kind te beschermen.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES