dinsdag, mei 28, 2024
HomeNieuws uit SurinameVanavond weer NDP 'on air massa meeting'

Vanavond weer NDP ‘on air massa meeting’

-

Does Travel - naar Suriname

De Nationale Democratische Partij in Suriname (NDP), houdt vanavond weer een ‘on air massa meeting’. Deze zal live te volgen zijn en begint om 18.00u.

Eerder deze maand, op 10 oktober jongstleden, hield de Surinaamse politieke partij ook al een soortgelijke meeting. Toen spraken onder andere Melvin Bouva, Amzad Abdoel en Jennifer Geerlings-Simons de kijkers toe.

De massa meeting is vanavond te volgen via Apintie radio en tv alsook de Facebook pagina en het YouTube kanaal van de partij.

UPDATE – de meeting is hieronder terug te zien:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

33 REACTIES
 1. Wie zit nou hier op te wachten ?
  Hebben ze niets anders te doen?
  B.v het land opbouwen.


  gemodereerd
 2. Alsof er nog mensen op hun leugens en fried air zitten te wachten.
  In Brokopondo loopt de partij al leeg.


  gemodereerd
 3. De massameeting was zeer verhelderend. De NDP treedt thans naar buiten met de juiste informatie. Het is frappant om te vernemen dat de huidige regering de NDP beschuldigd van vele leningen terwijl de projecten die onder Santokhi en Brunswijk worden opgeleverd met gelden uit de leningen zijn bekostigd. Je zou ook kunnen zeggen dat Djotepersad Santokhi en Brunswijk met andermans veren pronken.


  gemodereerd
 4. Laten ze ons komen vertellen waar Boefdraad en het uit de bankkluis gestolen geld en de gestolen wapens uit de wapenkluis van hun baas zitten.


  gemodereerd
 5. Het was een goede meeting. Trouwens die van Nevara ook. Die kleed de regering uit. Alle vuile was naar buiten.
  Het kan niet zo zijn dat kleine groep maar geniet.
  Su is duur en onveilig geworden


  gemodereerd
 6. Beste mensen… Het ligt nog fris in uw geheugen…. Bij aantreden van regering Santokhi was er geen geld in de kassa. Santokhi sprak van een failliete land … Noem het zoals je wilt…de ndp heeft Suriname failliet achtergelaten… Een vraag is ook of de huidige regering de leningen aangegaan onder de ndp verplicht is terug te betalen.. Een denkvraag.. ..Het wordt moeilijk voor Suriname om nog een grote geld-lening te krijgen… . Hier in Nederland gaf een medewerker van Santokhi aan het liefste met een sluitende begroting te werken… Kleine leningen met genoeg terugbetalings-ruimte… Maar, het staats-budget zit vol, krap moet ik zeggen .. .. . Het geld is gouw op…,redelijk veel manoeuvreer-ruimte is niet gegarandeerd …. Het is nu onmogelijk een verouderde Surinaamse infrastructuur op een moderne basis te onderhouden en te vervangen. Ook voor veel nieuwe wegen, en nieuwe projecten is er geld nodig…Suri-Ned’s zien nog veel obstakels om hun geld in Suriname te investeren.. Veiligheid is een groot probleem in Suriname ..Mensen ook de zorg kost veel geld. . Tenzij er op grote schaal buitenlands-geld bij komt moet Suriname roeien met de riemen die er nu zijn…Ik denk dat de Europese unie en ook Nederland bij zal springen om de betrouw-baarheid van een project…… Mensen nogmaals, ik heb geen economie-scholing maar kan op de bedoelde en onbedoelde reacties van anderen ingaan. Luisteren is ook een kunst … Een voorbeeld is een Suri-naamse bankdirecteur Stephen Countinho.. . Als een advies past bij het mogelijke dan wordt het hopelijk toegevoegd aan de beleidsvoornemens… Daartoe dan de ministers die… zich.. Mensen, samenwerken en sterkte


  gemodereerd
 7. RobG de vraag is waarom deze leningen eerder al nodig waren? Voor die diepe zakken te vullen net als bij die andere leningen. Gelukkig heeft Santokhi er projecten van gemaakt die zin hebben. Want dat geef je toe toch in je tekst? Want jij wil met de veren pronken dat die projecten van de NDP zou komen. Dat betekent dat je het goede projecten vind. Maar niet de NDP doet ze. Je ziet paars van jaloezie.


  gemodereerd
 8. Wie willen ze bereiken met die ‘mass’ meetings? Alleen die paarse bende heeft nog geld voor een computer. De massa leest liever een ander sprookjesboek als het moet.


  gemodereerd
 9. ” …
  BROKOPONDO – Districtscommissaris en kapitein Frederik Finisie, Henk Schmidt en vele andere prominenten uit het district Brokopondo verlaten zondag ‘massaal’ NDP voor Abop.
  … ” (DWT)

  Zoals eerder vermeld gaan alle NDP-ers naar ABOP ! ABOP wordt de nieuwe NDP !

  Ik maak me nu al zorgen om de komende verkiezingen.
  Team Santokhi zet Suriname weer op rails en dom-Suriname zal Suriname weer doen ontsporen !
  NPS bliijft in winterslaap en DA’91 volgt de ontwikkelingen pas achteraf.

  Slim-Surimame,
  wij brengen nu offers en wij leveren nu in voor duurzame verbetering !
  En niet zodat dom-Suriname weer kan profiteren en weer kan vernietigen.
  We mogen ons de kaas niet van ons brood laten eten.
  Zolang wij samen zijn zijn wij de meerderheid !

  Een gewaarschuwd mens telt voor twee !

  Wij willen een representatief Suriname !
  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  gemodereerd
 10. Ze kunnen niet eens fatsoenlijk praten. Net straatschoffies.stelletje huichelaars, plunderaars.
  Van regeren hebben ze wel gehoord, maar helaas weten ze niet hoe dat moet.


  gemodereerd
 11. Hoogst aannemelijk, zal deze vertoning niet verschillen met de laatste slechte toneelvoorstelling, veel moddergooien en verwijten naar de huidige regering. De ndp heeft haar verlies van ruim 1.5 jaar nog steeds niet verwerkt en is niets anders dan een zombie partij vol asema’s, de volgelingen zijn jorka’s en bakroe’s.
  Van de laatste groep weten we, ze hebben geen geweten, weinig tot geen geheugen, zeer laag opgeleid en zijn dwalende. Houd ze een worst voor en ze stormen achter je aan…..


  gemodereerd
 12. Henkes
  1 november 2021 At 01:26
  Laten ze ons komen vertellen waar Boefdraad en het uit de bankkluis gestolen geld en de gestolen wapens uit de wapenkluis van hun baas zitten.

  Touche !


  gemodereerd
 13. Het wordt niets anders dan angst zaaien, leugen en bedrog. Beste mensen, wees op uw hoede. Ruim ze nu op…. bovenstaande is juist.
  NDP, werkt niet samen met volk en land.
  Dat er mensen zijn die, verschilt van mening over de oorzaken van de grote schuld, duidt erop dat die in angst leeft.

  De woorden in deze meting, wordt echter makkelijker gezegd, dan gedaan.

  Het is echter wel verstandig niet te vertrouwen op de inzichten van de NDP en de beweringen.
  Niet aflossen, heeft/kan catatrofaal zijn voor land en volk.
  En ook hier kan het geen kwaad het gezond verstand te blijven gebruiken.

  Deze regering, betaalt de onzinnige leningen. Massameting, leidt tot massaverdwijning. Misschien kunnen we achter de waarheid komen uit de leugens die de ether ingaat.


  gemodereerd
 14. Laat vooral die anti vaxers aan het woord het helpt de IQ van de overlevenden opkrikken. Zo dom dat ze niet inzien aan de ene kant zitten ze mensen aan om zich niet te laten vaccineren en van de andere kant van hun mond beklagen dat er geen respect voor de doden is. Wie ziet de hypocrisie niet in????


  gemodereerd
 15. Allemensen nog aan toe, heeft de ndp niks anders te vertellen, is dit moddergooien nou alles wat de ndp kan? Vinden de aanhangers dit slap gezwets nou echt zo inspirerend? Het is om je dood te schamen. Het lijkt wel een dna vertoning van de ndp!
  Ze klimmen zonder schaamte op het podium en denken dat we hun streken zijn vergeten, een paar feiten; verkoop (via een broer) van voedselpakketten, aankoop van $100.000 aan aardappel en uien, een min. van financien (uit eigen gelederen) die met veel geld op de vlucht is geslagen, de aankoop van onroerend goed met geld van de SZF.
  Volk van Suriname, de Nationale Dieven Partij mag nooit meer regeermacht krijgen. Het zijn ratten die stelen van land- en volk! De toekomst van mooi Suriname ligt in uw handen.


  gemodereerd
 16. Alle comments zullen “oprecht” zijn geschreven. Maar toch vraag ik mij af als wij niet een januskop naspelen. De meeste comments geven af op de vorige regering, die rovend door het land trok (achteraf gezien), terwijl zij wel achter een regering staan die bestaat uit, een drugs veroordeelde, rovers uit het verleden, mensen die veel boter op hun hoofd hebben, een president die het nepotisme als oplossing ziet enz.
  Ze staan achter een regering die fraudeleuze handelingen pleegde en nog steeds pleegt.
  Mensen wordt eens wakker en kiest voor de derde weg, de nieuwe politiek in plaats te wroeten en rond te drentelen onder/in de oude politiek.
  Het ruikt misschien niet “meer” naar stront, maar stront blijft stront.
  Laten wij proberen op zoek te gaan naar een nieuwe weg uit deze politieke1 rotzooi.


  gemodereerd
 17. Whahahaha robg,

  Alweer voorzien van je maandelijkse brainwash-injectie. Wanneer o wanneer ga je ze gebruiken?

  Ik bedoel

  Je hersenen.
  If you don’t use it, you loose it!


  gemodereerd
 18. Grappig om te zien hoe ze het brengen “het criminaliseren van de NDP stop vandaag”.
  En tegelijk in hun betoog zijn ze zelf bezig de huidige regering te criminaliseren, waaronder voornamelijk de VHP.
  Er moeten toch knappe koppen in het land zijn om deze mensen te stoppen dit soort onzin te verkondigen?
  Ik heb verder niets verhelderend gehoord dan alleen maar leugens en halve waarheden. Verdraaiingen van feiten zoals de inkomsten van de regering van 7 miljard SRD over het hele jaar 2020, terwijl de huidige regering pas halverwege juli 2020 de boel over heeft moeten nemen.
  Volgens de sprekers is er een prudent beleid gevoerd door de vorige regering en zijn er geen gelden verdwenen uit de spaarkassen van het volk en de staatskas. Maar was het niet zelf de vorige VP in eigen persoon die toen kwam vertellen dat de verdwenen spaargelden van het volk waren gebruik voor uien en aardappelen? Ook wordt er bewust een loopje genomen met de schuldenberg vanaf de periode Ronald Venetiaan.
  Kortom, niets nieuws gehoord dan het eigen beleid verdedigen en het huidige beleid onderuit te halen zonder dat zij zelf met oplossingen kommen. Zelfreflectie is nog steeds niet weggelegd voor de NDP.
  De “NDP on air massa meetings” ofwel klaagzangen, lijken wel de laatste stuiptrekkingen van deze partij.
  En als je hun bromkidyari ziet, kan jij je afvragen of ze het wel voor elkaar krijgen om het land te besturen.


  gemodereerd
 19. Ach pony , debby en robg zullen in extase komen als de air massa meeting van de ndp begint , zal nu die ex president , en de ex pv hun kunstjes laten zien en na de meeting zegt iedereen dat was de laatste massa , eind en over.


  gemodereerd
 20. Wat zeiden wij , nou de ex vp adhin aan het woord hoor , hij zegt dat nu alles 3 keer slechter gaat dan toen hij vp was , hij had tijdens zijn spreken een spiegel voor zich moeten houden dan zag hij iemand die ook mee geholpen heeft aan het vernietigen van ons Suriname.

  Dan nog iets dat hij schrijft in Suriname Herald : adhin gaat namens de ndp aangifte doen tegen deze regering voor laster en smaad.
  Nou deze adhin weet zeker niet meer hoeveel schade hij heeft aangericht tijdens zijn vp schap aan het volk.
  Deze regering moet per direct aangifte doen tegen de ndp en aan u als vp tijdens de vorige regeer periode voor smaad en laster tegen het volk.


  gemodereerd
 21. Ha,ha,ha al die linten die Santokhi bij de oplevering van projecten doorknipt zijn van projecten die met geleend geld van de vorige regering zijn geïnitieerd. De electrificatie van dorpen in Marowijne, de waterprojecten in dorpen zijn allemaal geïnitieerd door de NDP regering met gelden die ze hebben geleend van Oppenheimer en andere geldverschaffers. Moet je nu die bobo’s Santokhi en Brunswijk zien bij het doorknippen van de lintjes. Er straalt helemaal geen geluk van hen uit.

  Het is wel een rare ” move ” van Frederik Finisie en Henk Smith. In tijden dat de regeriung zwaar onder vuur ligt vanwege de onbetaalbare prijzen in het land gaan zij naar de ABOP. Je gaat je politieke dood toch niet tegemoet. Het gerucht doet de ronde dat beide heren met goud- en houtconcessies zijn omgekocht. Beide goed geschoolde mannen onderwerpen zich niet zomaar aan de grillen van de alleenheerser Brunswijk. Zijn stemming kan zomaar omslaan als hij de paranoïde gedachte krijgt dat beide heren hem van de troon willen te stoten.


  gemodereerd
 22. @ RobG 1 november 2021 At 23:32
  “Ha,ha,ha al die linten die Santokhi bij de oplevering van projecten doorknipt zijn van projecten die met geleend geld van de vorige regering zijn geïnitieerd.”

  Rob G denk even terug:
  1>> Waterkant werd door DDB gepimpt met geld voor Dijken dat geoormerkt achter gelaten was door Vene III. DDB moest later $ 40.000.000 lenen om de dijken af te kunnen bouwen en de niet betaalde rekeningen te betalen met rente.
  2>> DDB heeft de eerste 4 jaar geleefd op basis van wat Vene III achter gelaten heeft plus de doorstijgende grondstoffen prijzen.
  3>> DDB zijn plannen storten in omdat de grondstoffen prijzen niet doorstegen en een maand of 10 slecht waren. DDB kon gezien beloften niet bij sturen en moest de verkiezingen kopen.
  4>> DDB had staatsolie helemaal uitgehold tot het niveau dat het niet meer aan aan krediet overeenkomsten voldeed.

  De Oppenheimer leningen waren nodig om te voorkomen dat staatsolie in gebreke gesteld zou worden en bezit zou worden van ING en Credit Suisse.
  Toen Staatsolie weer terecht kon bij ING en Credit Suisse heeft Hoefdraad het Oppenheimer geld consumptief verspilt beste RobG en niet in projecten gestoken net zoals het Oppenheimer geld voor Brokopondo niet ten goede komt van het volk (nog steeds niet).

  Deze regering zet de projecten door die logisch zijn met het geld dat er nog is binnen de leningen. Dat zij over het geld kan beschikken bewijst dat zij wel het vertrouwen hebben van de geld verschaffers. Denk even terug aan de financiering van het vernieuwen van het AZP die ingetrokken werd etc.
  Beste RobG. Wie gaat er een oplossing moeten vinden voor de sanering, herschikking en de betaling van al die leningen. Deze regering beste RobG

  Move van Finisie is niet zo raar als u denkt. Het zijn immers NDPers die handelen als NDPers. Zij hebben duidelijk gemaakt dat Bouterse 10 jaar lang niet geleverd heeft. Zij weten ook dat Bouterse de komende 5 jaar niet zal leveren. Nu dan ga je waar je hoopt dat er wel geleverd gaat worden.

  laat duidelijk zijn dat alle elektrificatie en water projecten onder Bouterse show projecten waren die na een paar maanden door gebrek aan betalingen niet gerond werden of door gebrek aan kwaliteit instorten.


  gemodereerd
 23. Er is niets mis mee als politieke partijen zich voorbereiden op de eerstvolgende verkiezing in Suriname. Nu reeds staat vast dat de VHP en NDP zeker gehalveerd gaan worden wat hun aantal zetels betreft. Partijen die gaan profiteren zijn, de ABOP, PL, NPS en enkele kleine politieke partijen. De ABOP zal bij de komende verkiezingen alle tien zetels in het binnenland halen en ook een groot aantal in Paramaribo. Daarmee zal de ABOP bij de eerstvolgende verkiezing de grootste partij worden. Wel een heel zorgwekkende ontwikkeling. Ik verwacht dat er meer prominenten van de NDP zullen overstappen naar de ABOP. Alle ontevreden creoolse en javaanse stemmers van de VHP zullen overstappen naar de de NPS en PL.


  gemodereerd
 24. @ Jojo

  RobG staat nog steeds op de Tram te wachten, die hem door de boevenbende van DDB beloofd was. Hij wil maar niet erkennen dat dat ook zo’n NDP-sprookje was.

  Ave Sranan.


  gemodereerd
 25. Klaagzangen en stuiptrekkingen omdat ze weten dat het naar uit ziet dat het doek definitief is gevallen voor ze. Het Surinaamse volk zal meer van dit soort ongenuanceerde uitspraken horen in toekomstige massa meetings. Leugens en bedrog en het volk weet inmiddels ook dat de NDP geen toekomst is voor Suriname. 40 jaar lang hebben ze de tijd gehad en elke keer weer moest een ander corrigeren wat fout ging. Ze zullen nooit meer aan de macht komen in het land.


  gemodereerd
 26. @Eigen+mening

  laten we hopen dat het kiesstelsel een beetje rechtvaardiger gemaakt wordt.
  Dat bij een volgende verkiezing de NDP weg gevaagd wordt is een gegeven omdat meer dan bewezen wordt dat zij er een echte puinhoop van gemaakt hebben.
  De VHP zal wel wat leiden maar minder dan u denkt omdat zij na de pijn over 4 jaar net als Vene II wel wat zoet zullen kunnen presenteren. Ze hebben ondanks alle pijn de zaak drijvende gehouden en krijgen wellicht de kans serieus te saneren,
  Het gaat helaas minder transparant dan ik van Santohki verwacht had. Met een partner Als ABOP gaat het helaas niet beter.
  De ABOP kan de NDP zetels binnenland wel overnemen maar heeft ondertussen intern genoeg gedoe dat zij ook veel zal kwijtraken denk aan Pokie en Belfort en de BEP die best serieuze oppositie voert.
  Verder kan Bronto over 4 jaar weer op eigen benen staan nadat zijn vader door Brunswijk belazerd is. Sapoen en Co zijn geen bedreiging meer ofwel de PL haalt haar stemmen terug bij de ABOP.
  Daarnaast zal bij een gecorrigeerd kiesstelsel de NPS groeien en dat is iets wat de VHP niet erg zal vinden.


  gemodereerd
 27. NPS’ers, grun djari sma, het is nu tijd om de coalitie vaarwel te zeggen. De NDP is verslagen. Het wordt dus tijd voor een eigen koers, een eigen stem en geluid. NPS, durf eens afstand te nemen van bepaalde onderdelen van het gevoerde beleid. Er valt veel te winnen. De mensen die overgelopen zijn naar de NDP, VHP en ABOP die kunnen terug gehaald worden, geef deze mensen een beter alternatief.
  NPS loop niet te zeuren over het kiesstelsel, kijk naar jezelf, wordt een landelijke politieke partij, verspreid het NPS-gedachtegoed.

  De verkiezingen van mei 2025 wordt een strijd tussen de VHP en ABOP. Het merendeel van de kiezers wil geen ABOP en met een zwakke NPS, blijft alleen de VHP over om zogenaamd slim (stem tegen ABOP) te stemmen. De NPS kan een alternatief zijn voor de zogenaamde slim stemmers.
  Als de NPS niet haar eigen geluid laat horen zal zij weer gemangeld worden en misschien haar 3 zetels zien verschrompelen tot 1 schamele zetel. Jip en Janneke.

  NPS wordt wakker, Suriname heeft een alternatief nodig.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES