vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidScholenvaccinatieproject van start in Suriname

Scholenvaccinatieproject van start in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur voert in samenwerking met Volksgezondheid een speciaal project uit voor het vaccineren van scholieren van het voortgezet onderwijs in Suriname. De scholen zijn landelijk in clusters verdeeld en moeten binnen twee maanden zijn afgewerkt. Leerlingen kunnen samen met hun ouders terecht voor de inenting. Het Nationaal Coördinatieteam is belast met de uitvoering van het project.

De aftrap vond plaats op de Anton Residaschool aan de Commissaris Weythingweg te Wanica. Het schoolhoofd voelt zich vereerd dat zijn school is uitgekozen hiervoor. “We hebben de ouders vooraf geïnformeerd en hielden ook een voorregistratie.”

Onderwijsminister Marie Levens zegt dat een belangrijke groep wordt aangedaan in dit project. Dit moet ook als tegemoetkoming naar hen toe worden gezien. “Niemand is verplicht zich te laten vaccineren. Wat ik hoop is dat de samenleving, ook de ouders en leerkrachten, zich laten inspireren door degenen die zijn komen opdagen,” zegt de bewindsvrouw desgevraagd. Zij bedankte zowel de ouders als de kinderen voor het gestelde vertrouwen in het project.

De school stelde drie lokalen ter beschikking voor de vaccinatie. De mensen konden kiezen voor Pfizer, Astra Zeneca of Sinopharm.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

3 REACTIES
 1. Blijf aub af van de kinderen! De Kleine kinderen worden zelf verplicht om een mondkap in de benauwde klas aan te houden tijdens de de lessen.(On)bewusteKindermishandeling op hoog niveau vind er daar plaats op scholen tegenwoordig.


  gemodereerd
 2. zich laten inspireren door degenen die zijn komen opdagen

  geef correcte waarheid en niemand komt er meer.
  overal zie je dit soort debiele reacties om mensen te vaccineren
  maar nergens wordt de waarheid verteld, dat het vaccin KAN werken maar geen absolute zekerheid is, of dat je niet aan het vaccin zelf dood gaat.
  mensen met onderliggende ziektes kunnen net zo goed dood gaan van het vaccin als door corona.
  tevens hebben wetenschappers al uitgelegd dat de eerste vaccins gewoon niet meer werken, dus zijn er meer vaccinaties nodig vanwege de mutatie


  gemodereerd
 3. Jammer, want als de vaccins doen wat men vreest, dan zal er een ziek, zwak en misselijke generatie komen. In wiens belang zou dat zijn?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES