Omgekomen motorfietser botste tegen afslaande auto tijdens inhalen

4
Omgekomen motorfietser botste tegen afslaande auto

De motorfietser die gistermiddag is omgekomen bij een aanrijding met een personenauto aan de Indira Gandhiweg, is de 60-jarige gepensioneerde militair Dennis Joenakame.

Het slachtoffer reed over de Indira Gandhiweg richting Zanderij. Hij haalde enkele voertuigen in en kwam aan tegen een personenauto bestuurd door een vrouw, die rechts in de inrit van haar woning afsloeg.

De motorrijder liep zware verwondingen op en overleed niet lang daarna op de plek. Een ambulance die ingeschakeld was, kon onverrichterzake terugkeren.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast. De politie heeft het ontzielde lichaam na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

De zwaar beschadige auto en motorfiets zijn ter herkeuring in beslag genomen. Het rijbewijs van de autobestuurster is ingevorderd. De Verkeer Unit van Regio Midden Suriname heeft de zaak in onderzoek.

Bromfietser dood na aanrijding Indira Gandhiweg


4 REACTIES

 1. Auto rijden doe je niet alléén met je handen en voeten, je moet
  je ogen en hersens ook gebruiken. ” Maar helaas doen veel
  Surie’s daar niet aan mee” de meeste weten nog geen eens, dat doorgaande verkeer voorrang hebben. Nog iets dat ze daar in het mooie tropische land niet begrijpen is dit.” Rij niet te hard, geniet van het mooie natuur” en geeft elkaar de ruimte..
  Anticiperen kennen ze ook niet, altijd ikke ikke, stelletje dong kaw. De goede niet te na gesproken.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als je file inhaald moet je wel uitkijken. Ik reed gisteren op de Gemenlandsweg en een witte pickup met dienstkenteken en groen opschift a d portieren reed ook heel eind rechts om nr de winkel te gaan want wilde de file niet volgen. Ik heb ht nummer genoteerd.. je brengt anderen in gevaar
  gemodereerd

 3. Anticiperen is een woord wat in Suriname nier bestaat. “Gewoon gassen, rest komt later wel”
  gemodereerd

 4. Normaal zou ik zeggen die motorrijder had harder moeten rijden !! Maar aangezien hij dood is gegaan had hij toch de juiste snelheid!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.