zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidDrempelkosten Spoedeisende Hulp AZP met 500% omhoog

Drempelkosten Spoedeisende Hulp AZP met 500% omhoog

-

De Nationale Carrierebeurs

Patiënten die zich vanaf 1 november bij de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo (AZP) aanmelden moeten voor drempelkosten SRD 300 betalen in plaats van SRD 50. Momenteel betalen verzekerden SRD 50 en particulieren SRD 100.

Het ziekenhuis heeft vrijdag bekendgemaakt dat zij genoodzaakt is het drempeltarief van haar SEH ingaande 1 november aan te passen naar SRD 300. Voor 60 plussers geldt een gereduceerd tarief van SRD 200.

Het AZP doet een beroep op een ieder om zoveel als mogelijk tijdens de reguliere tijden de huisarts te bezoeken en de SEH alleen aan te doen bij spoedgevallen.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

6 REACTIES
 1. Netjes hoor, vrijdag een aankondiging en maandag gaat de nieuwe regeling al in. Best kort daags vind ik het.


  gemodereerd
 2. Is dit wel een waar verhaal?? Dan lees ik van wel dan weer niet. Is wel erg triest. Velen kunnen niet meer naar EHBO. Ze hebben geen verzekering, het geld niet.je zal tegen de 17 de vn de mnd je arm breken of een diepe snee krijgen.


  gemodereerd
 3. De ene verhoging na de andere wordt ingevoerd. Er is gewoon geen einde en het geschiedt in alle sectoren. Gelukkig dat in Suriname er alleen maar miljonairs wonen die het gemakkelijk kunnen opbrengen. Op deze manier wordt het echt ondraaglijk in Su te wonen. Jan met de pet en Sara zonder mondkapje, kunnen maar beter de hele dag thuisblijven. Als ze zich over straat begeven, kunnen ze aangereden worden en een been kwijtraken. Moni no de fu pai SEH. Dan moeten ze maar in termijnen aflossen en kan AZ het gezonde been als waarborg innen.


  gemodereerd
 4. Als het zo doorgaat is het straks goedkoper en verstandiger om de Spoedeisende Hulp over te slaan en direct naar Hennep, Poesa of Hamdard te gaan, want wanneer je te horen krijgt wat je daar moet betalen aan drempelkosten, krijg je geheid een hartaanval.


  gemodereerd
 5. Zo kunnen we meer covid doden straks registreren, wat een topregering. Wat voor kosten? Drempel? De zorg ontoegankelijk maken is een feit geworden..


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES