donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBestuurder rijdt door rood, knalt op auto en beschadigt voorgevel Maria Morena

Bestuurder rijdt door rood, knalt op auto en beschadigt voorgevel Maria Morena

-

Does Travel - naar Suriname

Nauwelijks een uur nadat de lockdown vrijdagavond in Suriname was ingegaan, was het weer raak in de binnenstad van Paramaribo. Een terreinwagen en personenauto kwamen rond 21.45 uur hard met elkaar in botsing op de hoek van de Zwartenhovenbrug- en Keizerstraat.

De terreinwagen zou met een hoge snelheid door rood hebben gereden en knalde daarbij tegen de personenauto. De veroorzaker raakte de controle over het stuur kwijt en botste vervolgens tegen het voorgevel van Maria Morena.

De pui is beschadigd en de glasgevel is aan diggelen geslagen, zoals op onderstaande foto te zien is.

De veroorzaker klaagde van pijn en is met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp. Beide auto’s, die aanzienlijke schade hadden, zijn met de sleepwagen weggebracht.

De politie van Centrum heeft het verkeersongeval in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

6 REACTIES
 1. Elke dag elk uur gebeurt er wat in het verkeer vooral de EBS masten moeten het vergelden het is verschrikkelijk wat in het verkeer gebeurt deze mensen worden in Nederland verkeer duivel genoemd waardeloze amoksie praat teveel en doet geen reet die man is een minister niet waard hij heeft geen kaas van gegeten waarom komt er geen wet om de snelheid duivels te verbieden met de mededeling dat er maar 40 of 50 mag rijden wat de snelheid betreft Surinaamse wegen zijn geen snelwegen wat doet de politie alleen gratis geld verdienen ze komen nieteens met maatregelen


  gemodereerd
 2. Een rood verkeerslicht, heeft een betekenis. Het is door een ieder aanvaardt. Mensen maken fouten, maar hier wordt gespeeld met levens.
  Hoe dom moet u zijn om niet te begrijpen dat u deel neemt in het verkeer en allert moet zijn?


  gemodereerd
 3. Daarom heeft de president ervoor gekozen om de mensen met kennis op de juiste plaats te zetten. Natuurlijk zitten er altijd een paar bij die voor de sier een hoge positie bekleden maar geen ene kennis in hun moer hebben.
  Goed nu terug naar het onderwerp. Het is bekend dat de autobestuurder in dit land lak heeft aan verkeersregels en altijd maar haast heeft. Men scheurt met te hoge snelheden door het rood stoplicht en vaak weet de autobestuurder niet eens wat de betekenis van een zebrapad is. Vooral de boslandcreolen, de jukas, moeten veel kennis worden bijgebracht.


  gemodereerd
 4. Wetgeving is er. Aanwijzingen en andere aanduidingen zijn er ook.
  Het hoeft niet geraden te worden, aan wie of wat het ligt.
  Toegegeven, de infrastructuur moet drastische omgegooid worden.

  En zoals bekend, kost dit ook geld.
  Suriname, had die.
  Nu het verstand, voorrang geven.


  gemodereerd
 5. Begin met het afschaffen van die onbewezen effectieve avondklok. Dan kan iedereen op een rustige manier zichzelf bewegen in de avonduren! Ipv dat haastige gedoe…


  gemodereerd
 6. Voor het zelfde geld stak je net over, dan was je nu dood door
  deze achterlijk k@olo……juist !! Jammer dat hij/zij zelf niet dood is, dan was er een gevaar minder op de weg. Ik wens geen dood voor niemand, maar deze soort achterlijke dwazen,
  mogen van mij de pijp uit.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES