Beroofde man halfnaakt en geboeid naar politiebureau voor hulp

12
handboeien
Foto ter illustratie

Een man is donderdagochtend halfnaakt en geboeid naar het politiebureau gegaan om hulp te zoeken. Hij is in zijn woning te Leiding 3a overvallen door vier criminelen.

De rovers drongen het huis binnen door een raam van de badkamerruimte te forceren. Zij vielen het slachtoffer dat lag te slapen in de woonkamer, aan en sloegen hem meteen in de boeien. Ook werden zijn benen gekneveld met een hemd.

De criminelen sloegen de man en namen 1000 euro, SRD 60.000, USD 335, een telefoon en een laptop weg. Zij vertrokken van de plaats in de auto van het slachtoffer die zij hebben gestolen.
Het voertuig lieten zij onbeheerd achter aan de Carmen Jankistraat te Sunnypoint.

Het slachtoffer, dat geen ernstig letsel heeft opgelopen, liep geboeid en halfnaakt naar het politiebureau om hulp te zoeken. De politie heeft de handboeien voor hem verwijderd.

De politie heeft de zaak in onderzoek. 


12 REACTIES

 1. Gelukkig zijn de criminaliteitscijfers gezakt en kunnen we nu rustig en veilig slapen. Er is helemaal niets aan de hand. Diaspora en toeristen kunnen nu massaal terugkomen hoor we wachten op jullie euro, s.
  gemodereerd

 2. En beweren, dat de criminaliteit in Suriname minder is geworden. Dit soort daden zijn van het ergste soort, waarbij de opsporing van de daders ernstig ter hand genomen moet worden. De gemeenschap moet alerter zijn ook zij kunnen een bijdrage leveren aan een veilig Suriname.
  gemodereerd

 3. Ohh wat vreseliijk weer wat deze man is overkomen…
  Wanneer houdt het eens op met deze debiele criminelen in SU! Het wordt alleen maar erger.
  Zo laf om met z’n vieren in te breken in iemands huis.
  Ik kan me alleen maar voorstellen dat het typische kroeskoppen zijn die op een makkelijke manier aan geld willen komen. Werken ho maar.
  Ze spelen gangsters maar stellen echt werkelijk niks voor in mijn ogen.
  Ik ben blij dat ik andere delen van de wereld heb ontdekt waar het wel leuk, prettig, mooi en vredig is om naar toe te gaan.
  Voor mij geen Suriname meer, weg ermee.
  Ze kunnen met z’n allen daar barsten!
  Waardeloze volk!
  gemodereerd

 4. Is het zo makkelijk om aan handboeien te komen in Su ,of zijn het bij deze overvallen de criminelen die ten koste van alles in dienst genomen moest worden volgens Atompai , Revelinho Eijck en de politiebond? ???
  gemodereerd

 5. Dit is het gebruikelijke operandi van de criminelen. Vaak laten ze de auto achter bij Sunny Point. Daar komen deze marsmannetjes vandaan.
  Mensen neemt goede waakhonden.
  Want op alle manieren zullen deze criminelen proberen je huis binnen te dringen. Geld en spullen armer en vele trauma’s rijker. Sterkte mensen.
  gemodereerd

 6. En Prade zegt criminaliteit daalt.
  Wie wilt hij voor de gek houden. Er komen half niet zoveel zaken naar buiten. Ik hoop dat ze criminaliteit nu echt gaan aanpakken. Een plan maken doet niets. Uitvoeren moet je.
  Zet jezelf in deze man zn schoenen.
  gemodereerd

 7. Jammer dat hij dit trauma heeft opgelopen vast staat dat hij veel geld in huis had en dat er minstens 4 anderen dat ook wisten.
  Die straat waar die auto is terug gevonden kwam een tijdje geleden ook als vindplaats van een andere bij roof meegenomen auto terug is gevonden. Dat moet toch hersens laten kraken?
  gemodereerd

 8. Hoe ver is de politiepost dat deze Benadeelde het Politiepost kon bereiken.
  Ik heb de neiging om te denken dat deze man geen enkele buren heeft tot aan de Politie bureau toe wel jammer dat hem dit is overkomen
  gemodereerd

 9. Het is steeds dezelfde modus operandi die deze smerige criminelen gebruiken. Het is steeds dezelfde patroon. Mijn broertje is ook door 4 van deze marsmannetjes overvallen. Hij vond zijn pick up ook terug op Sunny Point.
  Wanneer gaat de politie een val voor deze criminelen opzetten. Gewoon ze in de val lokken en uitschakelen. Het lijken steeds dezelfde figuren.
  Of gewoon een val uit de burgerij en gelijk korte metten maken met deze misdadige potentiële moordenaars. Lok ze in de val en voorgoed elimineren.
  Het zijn misdadigers zonder enige empathie. Meningen hebben grote trauma’s aan deze overvallen overgehouden.
  gemodereerd

 10. Het zou ook kunnen dat dit allemaal in scene gezet is; hij is beroofd en geboeid, maar heeft verder geen schrammetje opgelopen, hij loopt halfnaakt, geboeid naar het politiebureau en niemand biedt hem, op weg naar het bureau, hulp aan. En als klap op de vuurpijl wordt zijn gestolen auto gevonden in de omgeving van een woonwijk met een slechte naam. Criminelen vertonen crimineel gedrag, maar dat wil nog niet zeggen dat ze gek zijn en net als Klein Duimpje een spoor achterlaten dat naar hun woning leidt.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.