zaterdag, mei 25, 2024
HomeOnderwerpenGezondheid8 coronadoden en 115 nieuwe gevallen, 51,24 % gedeeltelijk gevaccineerd

8 coronadoden en 115 nieuwe gevallen, 51,24 % gedeeltelijk gevaccineerd

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname zijn donderdag 28 oktober weer 8 coronadoden genoteerd. Het totaal aantal personen dat sinds de start van de pandemie in Suriname is overleden aan de gevolgen van besmetting met het gevreesde virus, is hierdoor gestegen naar 1.082.

Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat er 115 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 535 keer testen (21,5%).

Donderdag werd ook bekend dat totaal 51,24 % van de doelgroep populatie gedeeltelijk gevaccineerd en 40,57 % volledig gevaccineerd is. Volgens Soenita Nannan Panday-Gopisingh, voorzitter Stuurgroep COVID- Communicatie, zijn er momenteel landelijk 247.146 personen in Suriname met minimaal 1 prikje.

De deskundige wees erop dat van alle ziekenhuisopnames tot nu toe, de groep niet-gevaccineerden nog steeds het hoogste percentage is en wel 66,4%. Onder de overledenen is het aantal niet-gevaccineerden ook nog steeds het hoogst, dan de volledig, niet-volledig en de onbekenden. Zij zegt dat dit een trend is die zich continu voortzet.

De cijfers van donderdag 28 oktober 2021:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. In Nederland weigert de minister aan te geven hoeveel gevaccineerden in het ziekenhuis zijn beland. Hij geeft liever – zonder exacte cijfers te presenteren – de schuld aan de niet-gevaccineerden. Om zijn mening door te drukken, verzwijgt hij de werkelijke cijfers. Immers, meer en meer gevaccineerden belanden nu in het ziekenhuis en dat ondergraaft zijn stelling dat de gevaccineerden bedden bezet houden. Dus wil hij zijn halve of hele onwaarheden handhaven door de cijfers niet te openbaren.


  gemodereerd
 2. Gisteren een artikel gelezen over het ziekenhuis in maastricht Nederland, daar is 80 procent van de mensen die opgenomen zijn ivm covid, gevaccineerd! Volgens het schrijven heeft dat alles te maken met de grote groep ouderen die in zuid-limburg, de meerderheid van de bevolking vormt. Die mensen hebben een verminderd immuun systeem, en zijn dus kwetsbaarder. Ook is gebleken uit onderzoek dat gevaccineerden, net zo makkelijk besmetting overdragen. Mijn punt is dat deze informatie ontbreekt, en ook hoort te worden gedeeld hier in Suriname.


  gemodereerd
 3. Mijn vermoeden is dat als je met bijv een blindedarmontsteking opgenomen wordt en je word vervolgens(positief) getest, je de boeken in gaat als de zoveelste Covid patiënt die een ziekenhuis bed bezet houdt.
  Liegen, liegen, liegen en nog eens liegen.


  gemodereerd
 4. Besef in Nederland komt langzaam aan :Gevaccineerden en ongevaccineerden – net zo besmettelijk / en als ik ze dan bij bijv. Darten . F1 en Voetbal hutje mutje zie springen (met hun QR-code ) , vind ik het niet gek dat de besmettings cijfers omhoog gaan


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES