zondag, maart 3, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieman schiet dief dood te Santodorp

Politieman schiet dief dood te Santodorp

-

De Nationale Carrierebeurs

Een politieman heeft vannacht een dief doodgeschoten aan de Schusterdruifweg te Santodorp. Vernomen wordt dat het gaat om een oud-bekende van de politie in Suriname.

De verschillende Surinaamse politie-eenheden zijn ter plaatse bezig met het onderzoek. Nadere berichtgeving volgt.

UPDATE: De doodgeschoten man is de 58-jarige Imro O. Volgens een buurtbewoner maakte hij een gewoonte ervan om tussen 3 en 4 uur in de ochtend in de woningen die nog in aanbouw zijn, in te breken. Ondanks hij de inbreker meerdere malen waarschuwde bleef hij toch door gaan met zijn handelingen.

opening
Fernandes Express
KASSAV LIVE in Rotterdam

9 REACTIES
 1. Goed zo, vooral doorgaan, nog een paar honderd te gaan misschien, geen idee hoeveel het er zijn die het land in een wurggreep houden momenteel. Als het wat schoner wordt en de statistieken betere cijfers laat zien, zullen investeerders toch misschien komen. niemand wil in instabiliteit leven.

  Zolang dit soort gespuis het land terroriseren zal het zich nooit op niveau kunnen ontwikkelen.


  gemodereerd
 2. Er is niets mis mee met het hard optreden van de politie. Dit is een duidelijk signaal richting de criminelen. Goed werk van de politie.


  gemodereerd
 3. Volgens mij was dit geen levensbedreigende situatie en is het fout om die meneer dood te schieten. Welke richtlijnen volgt de politie in het gebruik van vuurwapens? Deze zaak behoeft onderzoek en de schutter hoort in bewaring genomen te worden, zolang het onderzoek loopt. Dit vind ik eigen rechter spelen… het is op dat moment niet te taak van die buiten dienst zijnde politieagent, om over leven en dood te beslissen


  gemodereerd
 4. herinneren de sukkels in bovengenoemde posten die man nog die doodleuk werd neergeschoten omdat hij van de politie wegliep zonder iets gedaan te hebben?
  ik hoop uit de grond van mijn hart dat dat bij jullie ook gebeurd.
  of dat ze 1 van jullie kinderen neerkogelen voor iets dom zoals lockdown overtreding


  gemodereerd
 5. En de witte boorden criminelen? Die stelen nog veel meer en vernietigen het land nog veel erger. Ook neerknallen? Of meten we met 2 maten. HYPOCRIETEN.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES