maandag, april 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMeeste boetes MSD voor automobilisten die rijden zonder gordel om

Meeste boetes MSD voor automobilisten die rijden zonder gordel om

-

Does Travel - naar Suriname

De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft afgelopen zondag op verschillende locaties binnen Paramaribo overtredingen waargenomen en verbaliserend opgetreden. Daarbij zijn 6 autobestuurders staande gehouden, die niet in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs meldt het Korps Politie Suriname.

Er is boete opgelegd aan 7 autobestuurders die hun voertuigen niet hadden verzekerd alvorens zich daarmee op de openbare weg te begeven.

4 autobestuurders kregen een boete aangeschreven voor het handmatig bellen, 19 die hun voertuigen niet hadden gekeurd, 46 voor rijden zonder gordel, 2 voor het rijden zonder nummerplaat en 1 die met een getinte voorruit reed.

De Surinaamse politie doet nogmaals een beroep op alle weggebruikers, om zich te houden aan de verkeersregels.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Goede zaak. Ook preventief controleren moet onaangrkondigt worden gedaan!
  Vontrole met laxers en cameras vaker doem.


  gemodereerd
 2. En die bellen achter het stuur?? Zien jullie die niet?? Over luchten zeg ik niets. Sommige auto’s hebben maar 1 licht


  gemodereerd
 3. Prima werk agenten !, door frequent te controles zullen dit soort zaken hoogstwaarschijnlijk afnemen, laten we hopen.☺


  gemodereerd
 4. Kunt u misschien ook gaan controleren op milieu aspecten! Alle voertuigen op de weg van truck tot bromfiets die rondrijden met een rokende en stinkende uitlaat is iets dat niet meer kan ik deze tijd van klimaatsverandering. Wanneer komt die mind switch hier in Suriname? Qua giftige uitstoot behoort Paramaribo tot de top van smerige steden in de wereld.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES