maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBankmedewerkster verantwoordelijk voor valutazwendel gegijzeld door ondernemer

Bankmedewerkster verantwoordelijk voor valutazwendel gegijzeld door ondernemer

-

Does Travel - naar Suriname

Een ondernemer in Suriname is woensdag gearresteerd voor het gijzelen van een accountmanager van een bekende Surinaamse bank. De ondernemer had aan de vrouw genaamd Anuradhadebie M., 700 tot 800 duizend euro afgestaan voor het omzetten in USD. M. die verantwoordelijk wordt gehouden voor valutazwendel, kan dit geld niet verantwoorden.

De ondernemer verklaart dat hij haar slechts heeft meegenomen naar zijn kantoor om haar te bewegen zijn geld terug te geven, omdat het om een heel groot bedrag gaat. Zij kon hem niet vertellen wat zij met het geld heeft gedaan.

Anuradhadebie M. verklaart dat zij is geslagen nadat zij was ontvoerd, maar de ondernemer heeft dit ontkend. De politie heeft hem na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld vanwege wederrechtelijke vrijheidsberoving.

De bankmedewerkster is aangehouden en in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Money Laundering, valsheid in geschrifte, oplichting en verduistering. Inmiddels heeft zij aangegeven miljoenen SRD, USD en euro’s te hebben gehad van ondernemers om voor hen te wisselen. Zij zou bepaalde bedragen achterover hebben gedrukt. 

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Ik vind dat ze haar baan al kwijt is en dat ze verder niet alleen de bak in moet maar ook de ondernemer die haar hft gevraagd te sjoemelen.
  Ook hij is fout. Voor een groot geldbedrag gaan zeker 90% mensen bezwijken met deze moeilijke economische situatie.


  gemodereerd
 2. Ze weet wel wie ze het flikt. Even de verkeerde tegenkomen en je komt zonder ledematen thuis.


  gemodereerd
 3. Waar heeft die mevrouw oplichtster zo’n groot bedrag voor gebruikt? Met 500.000 Euro op zak kun je in Suriname goed leven, je hele leven lang.


  gemodereerd
 4. Allemaal stelen links en right. IS ERG HOOR.Met zo een corona.Ik Ben de enigste Su born die niet steel en ik Ben zwart hoor


  gemodereerd
 5. Er zijn vast nog meer van zulke dingen die gebeuren zonder dat wij dat weten. Ik geef de regering de schuld van alle ellende, zij kan ondanks alles geen welvaart in het land brengen. Waarom moet je president van het land worden als je niet weet hoe je een land moet besturen? De hele regering en de DNA zitten voor zichzelf daar. Ze zijn door het volk geplaatst, iets wat ze zijn vergeten. President, vicepresident, ministers en beleidsadviseurs, niemand is capabel genoeg om een ommekeer te weeg te brengen. Ik ben er van overtuigd dat er in Suriname mensen zijn, die slim genoeg zijn om het land naar grote hoogten te brengen. Jammer genoeg zitten die niet in de politiek. De president vraagt ons mee te dromen(IMF en Diaspora miljoenen) met hem.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES