maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDrugs verhandelt in goudshop Lelydorp, eigenaar aangehouden

Drugs verhandelt in goudshop Lelydorp, eigenaar aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen week de 32-jarige Allen L., eigenaar van een goudshop te Lelydorp, aangehouden. Dit nadat de politie informatie kreeg dat er vermoedelijk drugs in de shop werden verhandeld en op basis daarvan een inval deed.

Bij de drugsinval stuitte de wetsdienaren op verschillende drugsoorten, waaronder ‘sukru’ en marihuana. De aangetroffen drugsoorten werden vervolgens in beslag genomen. Twee kompanen van Allen werden tijdens die drugsinval op zaterdag 11 september aangehouden. Inmiddels is één hunner in vrijheid gesteld, meldt het Korps Politie Suriname.

Goudsmid Allen L. meldde zich op maandag 18 oktober met zijn advocaat op de afdeling Narcotica Brigade. Hij verklaarde aan de politie dat hij helemaal niets afwist van de drugs. Desondanks werd hij ter zake Overtreding Wet Verdovende Middelen aangehouden.

In het belang van het onderzoek is Allen na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
  1. Er word al langere tijd drugs in en om de omgeving verhandeld terwijl er een politie zit daar vlakbij denk je dat niet wisten.
    Ze krijgen ook hun tjoekoes en kijken de andere kant op


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES