donderdag, mei 23, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidPolitie treedt op tegen organisatoren feestjes en bar-eigenaren

Politie treedt op tegen organisatoren feestjes en bar-eigenaren

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse politie heeft afgelopen weekend, tijdens de lockdown, boetes opgelegd aan organisators van feestjes. Zij heeft opgetreden tegen de organisator van een streetparty aan de Bierdjoeweg in Suriname, met een bestuurlijke boete van SRD 10.000.

Ook aan de Hoogestraat was er een streetparty maar de feestende personen renden weg bij het zien van de politie. De wetsdienaren hebben de muziekinstrumenten in beslag genomen.

Verder bleek dat de Koebeer bar nog tijdens de lockdown openstond. De barvergunning bleek vervallen te zijn. De eigenaar had wel verlenging aangevraagd. Hij heeft ook een boete gekregen.

Bar Excelente was ook open, maar de beheerder/ eigenaar werd niet aangetroffen. De politie heeft de bar laten sluiten en een ieder verwijderd.

Verder heeft de politie gezien dat aan de Langatabikstraat er een feest met enorme drukte was. Zij heeft de mensen verwijderd en de geluidsinstallatie in beslag genomen.

Aan de Nieuwzorgweg was er een streetparty waarbij de geluidsinstallatie ook in beslag is genomen. De politie heeft voorts opgetreden bij de Pica bar aan de Picassostraat. De eigenaar heeft een boete gekregen van SRD 10.000 en de geluidsinstallatie van de club is ook inbeslaggenomen.

De politie heeft in het weekend een enorme drukte waargenomen bij Tipsy bar aan de Marowijnestraat. De DJ weigerde zijn personalia op te geven. Daarom werd de geluidsinstallatie in beslag genomen. 

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

11 REACTIES
 1. Hogere boetes geven.
  50000 en de inbeslagname van apparatuur.
  Apparatuur verkopen en het geld schenken aan een tehuis.


  gemodereerd
 2. Corona of niet, voor velen in Suriname is het leven een groot feest.
  Een dag niet gefeest, is een dag niet geleefd.


  gemodereerd
 3. Geluidsinstallatie moet vernietigd worden. Voke wordt toch ook vernietigd. Vraag maar aan de fransen hoe ze dit aanpakken. Leren ze het meteen af en is dat tevens een heropvoedings regel.


  gemodereerd
 4. maar bij het hoofdkantoor van assuria aan de coppenamestraat.mogen ze wel elke vrijdag avond feesten.is het omdat het de zogenaamde elite is?


  gemodereerd
 5. Eindelijk wordt er ingegrepen tegen deze gestoorde egoïsten!! Liever nog wordt de boete verhoogd en altijd de geluidsinstallatie meegenomen. Bij herhaling ook de vergunning intrekken.


  gemodereerd
 6. Jonge jonge er wordt toch niet echt opgetreden tegen die organisatoren van feestjes en bar eigenaren en ook niet voor de gasten die de feestjes bezoeken , een boete schrikt niet af , ze moeten de organisators in de cel stoppen , en de bars of locaties van die eigenaren plat walsen , en de bezoekers SRD 10.000 per/persoon laten betalen .


  gemodereerd
 7. Gewoon die hele avondklok opheffen. De miniSTER van volksgezondheid heeft de verantwoordelijkheid toch gelegd bij de burger. Laten ze maar feesten en rollebollen want je weet nooit wanneer het hun laatste dag is.

  De politie heeft wel beter werk te doen. Zoals awarabanies opsporen en neerknallen, bedoel oppakken…


  gemodereerd
 8. Uitbaters een goede en hoge boete geven, en de feestvierders
  allemaal noteren. Tevens moeten deze etters ook een beboet worden, als ze besmet raken niet behandelen. Gewoon dood laten gaan dan kunnen ze boven, of de hel verder feesten.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 9. Police ga zo door…
  Gooi de installatie op de veiling ..
  Geld komt ten behoeve van de staatskas.
  Nu nog de pese pese olos op Flora die 24 uur spelen .ik vraag mij altijd af als de buurt regisseur niet weet wat in haar /zijn ressort gebeurd..
  Doei doei..


  gemodereerd
 10. Als de Surinamers net zo hard zouden werken als ze geluid produceren en feesten was dit land al lang Doebaai voorbij gestreefd.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES