Politie roept occupanten op om goederen bij Dalian project weg te halen

6
Huizen ontruimd door politie, 11 personen aangehouden

Het Korps Politie Suriname heeft occupanten, wiens goederen uit de woningen op het Dalian- project zijn verwijderd, opgeroepen om zich vanaf dinsdag 26 oktober tot en met woensdag 27 oktober van 09.00 uur v.m. tot en met 12.00 uur n.m. aan te melden op de afdeling Recherche Paramaribo.

Onder politiebegeleiding zullen deze personen in de gelegenheid worden gesteld hun goederen op het Dalian project weg te halen.

Indien men zich niet aanmeld binnen deze twee opgegeven dagen, zal de politie ertoe overgaan om de goederen zelf te verplaatsen. Deze goederen zullen op kosten van de occupanten geplaatst worden op een bergingslocatie.

De afdeling recherche Paramaribo is ondergebracht in het politiebureau Geyersvlijt.


6 REACTIES

 1. Deze soort idioten krijgen in NL 24 : 00 uur de tijd om te vertrekken ( Krakers) worden ze genoemd! Daarna worden ze met harde hand door de M.E. verwijdert. Geen poespas en mooie woorden, wegwezen met deze Lullen. Go wroko dan je spaar, fu bouw wan ”Oso”

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Als ze hun goederen niet opkomen halen , dan weet je dat ze occupanten zijn , en en en , ja paarsen blij gemaakt met een dood vogeltje he , hooghart
  gemodereerd

 3. Het zijn geen idioten, maar mensen in woningnood. Ze kunnen de hoge huurtarieven niet meer betalen voor hun huurwoning doordat de inflatie is toegenomen. Het beste zou zijn als de overheid een groot stuk grond gereed maakt voor verkaveling, en domeingrond aan deze mensen verstrekt, zodat zij zelf een huis kunnen bouwen en anderen niet tot last hoeven te zijn waardoor het occuperen ook zal afnemen of geheel stoppen. Hier worden krakers inderdaad met harde hand verwijderd door de M.E., maar daarna proberen alle belanghebbenden tot een oplossing te komen. Hier gaan krakers meestal leegstaande oude kantoorpanden kraken of oude overheidsgebouwen met zeer slechte voorzieningen. Occuperen of kraken valt nooit goed te praten, maar ik denk wel dat er veel leed achter zit, want wie gaat er nu voor de lol een perceel of woning of een leegstaand gebouw van een ander occuperen of kraken? Omdat de nood erg hoog is en men een signaal wilt afgeven dat er enorme woningnood is. Net zoals dat asielzoekers uit Afghanistan, Syrië of Soedan of Libanon of Oekraïne of Polen met voorrang een woning krijgen. Daar is ook enorm veel leed aan voorafgegaan en als je als overheid de mensen in nood goed onderdak kan geven, is dat naar die asielzoekers of occupanten of krakers toe, toch een mooi gebaar? Alledrie groepen zitten namelijk in enorme nood.
  gemodereerd

 4. De occupaten hadden een grote mond .ze dachten ,,wo tekie,, lik Sonny point.
  Toen de ME er was ,waren ze muis stil .En de insp zei”we dulden geen khaos”” Ai klaar mie.
  .Big up police…Bala’s mensen moeten leren respect te hebben voor andere mensen hun onroerend goed.
  Koop dan geen MarkX koop een djarie…
  gemodereerd

 5. Smatj,
  Je heb helemaal gelijk ze hebben het arme volk beloofd en ze in de steek gelaten en toen werd het een euro voor 25 SRD dat hadden ze nooit verwacht, Die Santokie die is nu muis stil,
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.