Pick-up met hoge snelheid ramt schutting en EBS elektriciteitsmast

3
Pick-up met dronken mannen ramt schutting en EBS elektriciteitsmast

Een groot deel van Clevia en de Anton Dragtenweg in Suriname, raakte maandagavond verstoken van elektriciteit. Dit nadat een pick-up rond 20.40u tegen een EBS mast knalde.

Het gaat om een eenzijdig verkeersongeval aan de Kasoedjieweg. Volgens getuigen reed de pick-up met jongeren, met hoge snelheid over bovengenoemde weg richting de Anton Dragtenweg.

Bij het naderen van de Anton Dragtenweg reed de bestuurder gewoon dwars door een schutting, waarna het voertuig over de kop sloeg en tegen een EBS elektriciteitsmast knalde.

De auto eindigde op z’n kop op een perceel langs de weg. De inzittenden, die vermoedelijke onder invloed verkeerden, kwamen met de schrik en wat lichte verwondingen vrij. De Surinaamse politie heeft de pick-up voor herkeuring, laten wegslepen door een bergingsbedrijf.

Medewerkers van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) kwamen ter plaatse en zijn bezig met herstelwerkzaamheden.

Pick-up wordt weggesleept door een bergingsbedrijf…


3 REACTIES

 1. Deze Brazongs zijn dan goed geíntregreerd, ze passen zich aan het rijgedrag in Su. ( ”hardrijden is geen kunst” ieder idioot kan dat.)

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Lijkt mij dat de pick up afgekeurd zal worden bij de herkeuring.
  Ze mogen van geluk spreken dat ze weg lopen van zo een ongeluk.
  Veels te veel eenzijdig verkeers ongevallen de laatste tikden, rij rustig mensen ga niet haasten om de lockdown te halen, vertrek gewoon eerder zodat je niet hoeft te haasten.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.