zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBeelden dodelijke aanrijding Nieuw Weergevondenweg

Beelden dodelijke aanrijding Nieuw Weergevondenweg

-

Does Travel - naar Suriname

Er zijn beelden opgedoken van de dodelijke aanrijding zaterdagmiddag aan de Nieuw Weergevondenweg in Suriname. Deze beelden zijn in de video hierboven te zien.

Volgens ooggetuigen waren twee lijnbussen aan het racen. Op een bepaald moment haalde een in en veroorzaakte de aanrijding.

De lijnbus ramde een pick-up en personenauto. Na de voertuigen te hebben geramd verloor de chauffeur de controle over het stuur en reed de bus met een vaart een perceel op. Daarbij sprong hij uit het voertuig.

De bus kwam tot stilstand tegen een gebouw en heeft daarbij de 47-jarige tuinman Manodjkoemar Binda doodgeplet.

Twee passagiers die in de bus zaten raakten gewond. De chauffeur en de twee inzittenden zijn met de ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp.

De Verkeerunit Midden heeft de zaak in onderzoek. Bekijk hier een video van de situatie op de locatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

14 REACTIES
 1. Wanneer gaan die buschauffeurs nou de verantwoordelijkheid dragen voor de passagiers die zij elke dag vervoeren?
  Het is geen f… wedstrijd op de weg.
  Zie hoe onnodig jullie mensenlevens in gevaar brengen. Passagiers jullie hebben ook het recht om de buschauffeur aan te spreken.
  Hij moet weten, dat hij geen dieren vervoerd. Ik heb ooit gewoon tegen een chauffeur gezegd dat ik wil uitstappen, want niet door zijn roekeloosheid moet ik ongeluk krijgen of omkomen in het verkeer.
  En wat zo erg is, dat juist deze besten niets overkomt.
  If mi na famiri foe a sma sa joe kiri, me mek joe pai alla onkosten en me mek ie kot strafoe.
  Plus joe no mang sribi.

  Zoals ik eerder zei: passagiers jullie moeten je stem ook laten horen. Ook al is hij de chauffeur, hij moet ervoor zorgen dat jullie veilig op plaats van bestemming arriveren.


  gemodereerd
 2. A kouro chef moes kies 20 jaar. ie ne siki in a ede, yu na chef sai rij sma, da ye rij lek wan agoe. A kiek dies moes stop in sranang, zomaar onschuldig sma ey dede.


  gemodereerd
 3. Het gaat hier om geld, ze willen als eerste de wachtende passagiers meenemen! Het beste wat de overheid kan doen is
  vergunning invorderen, en daarna deze soort klootzakken doodschoppen.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Die arme man gaat zn geld verdienen en je vermoord hem. En het verkeer was vrij rustig dus de chauffeur wilde zich aanstellen.
  Trieste zaak. R.I.P. meneer.
  Dit heeft u niet verdiend.
  Deze chauffeur mag de bak in.


  gemodereerd
 5. Wanneer krijgen buschauffeurs een beroepsopleiding en nog belangrijker eem psychologische test. De meeste zijn psychopaten !


  gemodereerd
 6. Haal aub die achterlijke klapstoelen weg uit die bussen. De burgers zijn toch geen haringen in tonnen. Covid-19 spreiding is ook een reden om nu eens eindelijk af te rekenen met die klapstoelen. De gemiddelde toerist in dit land schrikt hoe men in dit land omgaat met haar buspassagiers. Hoe verwachten de autoriteiten dat de gemiddelde buschauffeur respekt moet opbrengen voor zijn passagiers. En de autoriteiten?, die rijden nooit mee met de bus. Zij verplaatsen zich in dure auto’s.


  gemodereerd
 7. Ikke, gelijk heb je. Ook ik heb de chauffeur, die ons van Apoera naar Paramaribo vervoerde en als een bezetene reed, gezegd dat ik wilde uitstappen. Toen ik (ik zat achterop in de bus) de de andere vakantiegangers, tijdens de sanitaire stop, vroeg waarom zij de chauffeur niet tot de orde geroepen hadden, zei de Antilliaanse vakantiegangers, die naast de chauffeur zat; ik dacht dat dit de manier van rijden was in Suriname, daarom hield ik mijn mond. Het mag waar zijn dat buschauffeurs in Suriname vaak als idioten rijden, maar wanneer ik een passagier ben van zo’n idioot, zeg ik er wat van en als hij zijn gedrag niet verandert, stap ik uit.

  Overigens lijkt het me sterk, nadat ik de video van het ongeluk bekeken heb, dat de chauffeur (bewust) uit de bus gesprongen is, hij is eruit geslingerd en hij is jammer genoeg niet degene, maar de arme tuinman, die doodgedrukt is door de bus.


  gemodereerd
 8. Wanneer gaat men inzien dat deze particuliere busondernemingen, niet werken zoals het hoort. Stopt u er alstublieft mee. Buschauffeurs bepalen zelf hoe er gereden word, met alle noodlottige gevolgen van dien. De een heeft continu haast, de ander houd de doorstroming van het verkeer op, door extra langzaam te rijden..enz! Het openbaar vervoer hoort in de portefuille van de staat te zijn, die hier goed geld mee kan verdienen. Die zorgdraagt voor oa. goed opgeleid personeel, bussen die voldoen aan alle eisen, zodat de passagier veilig en comfortabel vervoerd kan worden. De huidige wild west situatie is onwenselijk en niet meer van deze tijd. Ook word het tijd om af te rekenen met deze grote milieu verontreinigers, die met stinkende uitlaatgassen door het land rijden. Zonder daarop aangesproken te worden. Maak een begin met elektrisch rijden.. het is de toekomst..


  gemodereerd
 9. Chauffeurs, die niet kunnen zorgen voor de veiligheid en frisse lucht in de bus, de vergunning intrekken.

  En een cursus ” rijvaardigheid, met personenvervoer”, aanbieden op eigen kosten.


  gemodereerd
 10. Triest .
  Meer kan ik niet zeggen.

  Voor sommige mensen heeft 1 srd meer waarde dan een mensen leven


  gemodereerd
 11. Cell straf voor zo een chaffeur. Ik neem aan dat hij zijn rijbewijs heeft en weet wat de regels zijn.
  Suriname is een bananen republiek. Alles mag en kan. Iedereen bepaalt zijn of haar eigen regels.
  Wordt er opgetreden. Nauwelijks!
  Chaffeurs die de voet en bromfietspaden als rijbaan beschouwen. Zo vaak als ze willen.
  De coesewijne straat is een grote chaos.
  Moet er eerst een ongeluk gebeuren?
  Zie nu. Een onschuldige man moet zijn leven laten.
  De chaffeur. Nog in leven.
  Hoe lang dit nog


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES