VIDEO: Man stopt op Bosjebrug om daar te plassen

29
VIDEO: Man stopt op Bosjebrug om daar te plassen

Een bestuurder van een truck die op de Bosjebrug in Suriname reed, maakte onlangs iets bizars mee. Een man die in een pick-up voor hem reed besloot gewoon op de brug stil te staan met zijn voertuig, om vervolgens langs de kant te plassen.

De getuige pakte snel zijn mobieltje om dit absurde en asociale gedrag te filmen. Daarin is goed te zien dat de man naast de witte pick-up, met kentekennummer 59-52-CV, ongegeneerd staat te urineren.

Ondertussen moest het overige verkeer op hem wachten.

Aangezien zijn kenteken duidelijk in beeld is zou de Surinaamse politie misschien een hartig woordje hierover met hem kunnen spreken.

Filmpje gemaakt door een andere weggebruiker en geplaatst door Leandro:


29 REACTIES

 1. Het is een beetje aso, maar als je echt moet zeiken, doe het gewoon!
  In Nederland kost dit geld, als je door de politie gesnapt wordt.
  Ach ja, liever dan in je broek zeiken als een klein jochie!

  Jacko
  gemodereerd

 2. Ongelofelijk die mentaliteit. Geen verantwoordelijkheids gevoel , geen fatsoen , geen respect voor zijn medemens.
  Ik hoop dat de politie deze man opspoort en zijn voertuig en rijbewijs in beslag neemt , en hem een forse boete oplegd voor wildplassen en de openbare veiligheid en hygi├źne in gevaar brengen.
  gemodereerd

 3. Wat een smerige asociale schoft. En zo heb je vele die hun lul eruit halen en gewoon tegen gebouwen etc aanplassen. Daarom stinkt de stad.
  MAN MAN MAN, KUNNEN JULLIE DIT ASOCIAAL GEDRAG NU ACHTERWEGE LATEN ? Hou verdomne je stad schoon.
  Boetes uitschrijven nu.
  gemodereerd

 4. Elke etniciteit in Suriname heeft zijn/haar eigen cultuur, zeden, gewoonten, normen, waarden, gedrag, tong kleur van praten, scholing, ontwikkeling, muziek, geloof, regels, enz.

  De normen en waarden, principes wetten vd grondwet, Internationale verdragen, klederdracht, de Nederlandse taal, de westerse die door het kolonianisme van boven zijn opgelegd en door scholing en ontwikkeling kunnen bij laag geletterden, inheemsen, boslandinwoners, andere culturen met hun zeden en gewoonten daarom als bedreigend worden gezien of deviant.

  Maar als de nood hoog is dan breegkt dat alle regels en wetten. Dit is volgens mij ook een reden dat er zoveel verkeersongelukken in Suriname gebeuren.

  ddb (- kliek), ndp zijn hier ook schuldig aan sinds 25 februari 1980 met het plegen vd staatsgreep, de moorden, staatskasmiddrlen vh land te gebruiken voor zelf verrijking, grote armoede en grote ellende, geen scholing en ontwikkeling, enz. Neks No Fout.

  Ook henk aron deugde niet, zie naar hoe hij ea vonden dat Suriname kosten wst het zou kosten dat Suriname op 25 november 1975 onafhankelijk moest en zou worden.

  Verder hoe hij om is gegaan met de 16 padvinders die op 25 februari 1980 de coup in Suriname gepleegd hadden.Als hij een echte leider was en elstak geen playboy/ pleefiguur waren dan was de staatsgreep nooit gebeurd. Dan waren ze opgepakt en was ddb en valk ea met de eerst volgende vliegtuig naar de Noordzee gedtuurd en de Suri die bij de coup waren, zouden voor hun leven lang in SB zijn opgesloten.

  Het standbeeld van henk aron moet daarom zo snel
  mogelijk van de sokkel worden verwijderd en met een boot buiten de territoriale wateren vd Altlantische Oceaan van Surinsme worden gebracht en in gegooid. Daar hoort het thuis.

  Ook Nederland moet een stevige schop onder zijn/haar kont krijgen, want ook zij hebben fouten gemskt bij de tot stand komen vd inafhankelijkheid van Suriname en bij de staatsgreep van 25 mei 1980.

  Er waren krachten in Surinsme die gewaarschuwd hadden dat wij nov niet ready waren voor de onafhankelijkheid.
  gemodereerd

 5. Deviant gedrag, Ronny Brunswijk is daar een schoolvoorbeeld van. Zie ook de bezetting
  vd woningen die Dalian in noord-Paramaribo gemaakt heeft.

  Er komt in Suriname veel deviant gedrag voor door de diverse etniciteiten die anders zijn dan de koloniale westerse normen, waarden, zeden, gewoonten, cultuur, regels, klederdracht, tafel manieren, hoe hoort het?, wetten, internationaal, enz.

  Daarnaast moet je mensen in hun waarden, gewoonten laten, maar het botst met de geldende wetten. Respect moet er zijn, maar in het geval van de brugplasser zal het meer nood zijn geweest, waardoor hij alle fatsoensregels aan zijn laats lapte, Neks No Fout.

  Hij kon maar beter in zijn broek hebben geplast dan het verkeer op de brug in gevaar te brengen.

  De politie moet hem opsporen en opsluiten.
  gemodereerd

 6. Het is publiek geheim dat de man naar wie de brug vernoemd is, dit gedrag ook regelmatig vertoonde, daarom zal hij nu nstemmend kijken naar deze video; een groter eerbetoon aan zijn adres is niet mogelijk. Hij ziet liever dat de naam van de brug in de toekomst meer geassocieerd wordt met wildplassers dan met radeloze springers.
  gemodereerd

 7. Asociaal, ego├»stisch, ondoordacht, dom, ongemanierdÔÇŽ..Het rijtje mag nog verder aangevuld worden.
  gemodereerd

 8. rijbewijs afpakken gewoon
  nix geen hartig woordje
  je leert met je theorie al dat je niet zomaar op een brug mag stoppen
  dus deze idioot heeft schijt overal aan, dus moet je schijt aan hem hebben en zijn rijbewijs invorderen
  gemodereerd

 9. Bij de ANWB in Nederland kan men de plaszak m/v, poepzak voor mensen kopen. Dit is voor gebruik als men onder weg is, oa in de auto ( priv├ę auto), vliegtuig, enz. Maar men kan ook gewoon in een plastic zak poepen onder weg, alleen ben ik bang dat die Suri het gewoon na de grote boodschap op straat bonkt. Dat poep zal als het in de natuur terecht komt geen probleem zijn, maar dat plastic wel.

  Maar men kan ook een urinaal voor heren, dames uninefles kopen als men in zijn/haar eigen auto is en onderweg zo nodig moet plassen. Wel even stoppen aan de kant vd weg en dit doen in de auto.

  Zie google, plaszak m/v, (poepzak ANWB), urinaal voor de heren, urinefles voor vrouwen. Men kan kan ze online kopen. Gezondheidswinkels, kruidvat heeft ook urineflessen. Ook handig om dit in huis te hebben, als te veel mensen naar het toilet moeten om te plassen.

  Ook kan men een lege gewone bruine bonen met deksel meenemen in de auto. Ik heb het dan voor de heren.

  Voor vrouwen het beste om online een uninefles, speciaal voor vrouwen, kopen als men onderweg in de auto is.

  Deze zaken, plaszak, urinaal, unifles, poepzak, zijn goed om in de auto te hebben als men lang onderweg is van A naar B. Hierdoor kan het geval Nood van de bosjeman/bosjemens die het verkeer in gevaar bracht op de bosjesbrug voorkomen worden.

  Niet vergeten ( flessen water, zeep, toiletpapier, een handdoek) mee te nemen als men lang onder weg is van A-B.

  Een andere oplossing voor de nodige grote boodschap/ hoge nood is een rustige en veilige plaats te zoeken, langs de weg of bosjes waar derden mensen langs niet hindert of zich zelf in grote verlegenheid brengt daar te gaan plassen of poepen. Zorg er wel voor dat je ook toiletpapier hebt om daarna je poepgat te fatsoeneren en water in flessen, zeep om je handen mee te wassen en af te spoelen hebt en met toiletpapier je handen ook af droogt en andere edele delen te reinigen, wassen en drogen alvorens weer tussen publiek te komen.

  De Overheid in Suriname kan er voor zorgen dat particuliere instanties verplaatsbare toiletten met de nodige zaken, water, zeep, toiletpapier overal aanwezig zijn voor het publiek om de grote boodschap te doen op vele plekken in Paramaribo, Palmentuin, geschikte plaatsen op pleinen, parkeerplaatsen van auto’s lijnbussen, geschikte plaatsen bij straten, en distrikten, bij de bruggen van de rivieren, waardoor dit geval van de bosjemens/bosjeman op de bosjebrug niet meer voorkomt in Suriname. Voor betaling kan men er dan gebruik van maken. Suriname moet meegaan met de tijd en de bosjesman gedrag moet tot het verleden gaan behoren.

  Hopelijk dat de bosjeman heel snel door de politie wordt opgespoord en een flinke boete krijgt voor de daad en het in gevaar brengen van andere verkeerdeelnemers op de bosjebrug.

  Die bosjemensen zullen het een keer moeten leren om mee te gaan met de veranderende wereld. Ook de overheid en particulieren moeten inspelen op de vraag om overal verplaatsbare toiletten in Paramaribo en Suriname te hebben. Hierdoor zal dit niet meer gebeuren.

  Een ieder die bosjeman kent moet dit door geven aan de politie.
  gemodereerd

 10. @passant
  hele posten over van alles en nog wat, wat er totaal geen reet mee te maken heeft.

  feit is dat je leert met je theorie dat je niet nutteloos op een brug mag stoppen
  ook op copename en saramacca krijgen ze het voor elkaar om te stoppen voor totaal onzinnige dingen zoals een fotootje nemen.
  idioten brengen alleen maar andere weggebruikers in gevaar met hun kaolo gedrag.
  rijbewijs en auto gewoon invorderen en verbeurd verklaren.
  ben je snel genoeg van dit soort problemen af
  gemodereerd

 11. Het verkeer in Suriname heeft geen regels! Iedereen doet gewoon wat hem of haar goed lijkt. Constant op de rem staan voor dit soort idioten is een bron van ergernis. Helaas is de politie te druk of hebben zelf geen kaas gegeten van het verkeer. Een goede doorstroming van het verkeer is belangrijk. Het gebruik van de remmen zorgt voor fijnstof in het milieu. Niemand die hier in Suriname daar ooit van heeft gehoord. Op elke hoek en bij elke winkel verwacht men dat de overige deelnemers van het verkeer, men op de rem trapt om voorrang te krijgen. Stilstaan op een brug of op de stukken waar er met hoge snelheid word gereden is gewoon levensgevaarlijk. Suriname moet zich gaan bijscholen, het is triest gesteld met de algemene kennis.
  gemodereerd

 12. hij had het ook in een lege petfles kunnen doen. Het wordt tijd voor de wildplas 1heid sie zullen hun salaris ruimschoots verdienen
  gemodereerd

 13. Belachelijk.
  Iedereen moet wachten op meneer.
  Heeft niks met etniciteit te maken.
  Asociaal!
  gemodereerd

 14. Dit is het niveau van de doorsnee Surinamer!
  Schande!
  Ze denken dat ze heel wat zijn maar stellen geen fuck voor.
  gemodereerd

 15. Niet normaal!
  Ook omdat de brug zo vaak wordt uitgekozen om zelfmoord te plegen.
  Urine kondigt zich niet acuut aan. Een normaal mens kan het even ophouden.
  Maar deze acio is niet normaal, daarom moet de politie zijn rijbewijs inbeslagnemen en ook nog een fikse boete.
  Dat zal hem leren om zich als een idioot te gedragen.
  gemodereerd

 16. IK stel voor de naam te veranderen in bosjes plassers brug. En vooral niet vergeten bouta kreeg 14 miljoen NFL onder de tafel verschoven vandaag de dag is dat 100 miljoen euro waard. Om zomaar een etalage te maken voor deze plassende idioot.
  gemodereerd

 17. En maar klagen….regering no boeng…as is verhoogd…..blijven roven en klagen….de hele maatschapij heeft last van deze volk op de werld……Basterd zijn ze

  .
  gemodereerd

 18. Achteraf denk ik dat hij geen picet en plastuitje in de auto had en die pjoko stond op knappen kong dot a heri oto dus van dien verlede a kwiensi a pjoko tap a broki maar hij is een morsoe beeste want hij kon zn handen gaan wassen in die rivier.
  gemodereerd

 19. Mensen, als jullie een zwakke blaas hebben, neem altijd een jerrycan mee, hoeven jullie niet in het wilde openbaar plassen, is geen porum, en geen respect , foute mentaliteit, naar je zelf en zo asociaal. Ken je geen regels, moet je maar ergens in een jungle wonen, daar kennen ze geen regels en geen schaamte
  gemodereerd

 20. Om ÔÇťSurinamerÔÇŁ te begrijpen zal men heel breed naar de Surinaamse geschiedenis moeten bekijken vanaf het kolonialusme naar heden. De afgelopen 41 jaar hebben niet echt bij gedragen dat heel veel ÔÇť SurinamersÔÇŁ (inter)nationaal vooruit zijn gegaan op vele vlakken vd beschaving. ÔÇťSurinamersÔÇŁ zijn blijven hangen in hun dorpscultuur. Wie dat niet in wil zien, moet dat zelf weten.

  Dat is mijn punt met mijn postings
  gemodereerd

 21. Niemand kent zijn achtergrond en eventuele gezondheidsproblemen.Wie weet hoe lang hij zich al inhield? En voor de automobilisten onder ons, misschien een herkenbaar probleem, een auto besturen en hoge nood hebben.ik keur het gedrag absoluut niet goed, maar mijnheer zal wel diverse afwegibgen hebben gemaakt achter het stuur.
  gemodereerd

 22. De Surinaamse variant van manneke pis! In bananenrepubliek mag alles, dus ook wildplassen op een twee-baansbrug. Iedereen doet waar ie zin in heeft.
  Een ex minister van Financien die met een paar miljoen $ op de vlucht is geslagen. Een moordenaar- en drugshandelaar die president wordt, een vice president (veroordeelde drugshandelaar)die naar eigen zeggen een mba diploma heeft en nauwelijks Nederlands spreekt. deng psa soso na ini bakba kondre.
  gemodereerd

 23. browny paarsly , noem jij dat overdreven , nou we kunnen ons wel voorstellen dat jij daar in Nederland gewoon op een brug stopt en begint te zeiken , nou we denken dat jij gewoon wordt overreden door het razend snelle verkeer en dan zeggen wij dat is niet overdreven
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.