dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentSrefidensi Comedy Show met afterparty in Amsterdam

Srefidensi Comedy Show met afterparty in Amsterdam

-

Does Travel - naar Suriname

De onafhankelijkheid van Suriname (Srefidensi) wordt ook dit jaar weer groots gevierd! Op zondag 21 november wordt de jaarlijkse Srefidensi Comedy Show in Theater de Meervaart in Amsterdam georganiseerd.  

Roué, Jetty, Rayen, Howard, Lucinda, Deng Boy, Jeffrey, Murth en Nickms gooien alle remmen los tijdens de Srefidensi Comedy Show. DJ Shug La Sheedah laat de beste poku’s horen en de afterparty wordt verzorgd door Sabroso.

Srefidensi comedy show, zondag 21 november 2021 aanvang 19:00 (deuren gaan om 18:00 open). Kaarten kosten €27,50 en zijn hier te koop.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
  1. Kunnen ze gewoon doen , elke dag vele positieven erbij , en er komen meer covid gevallen in het ziekenhuis en ook op de IC , dus daar in Nederland gaat het allerminst beter dan hier , te veel vrijheden??.


    gemodereerd
  2. Dit is nog te ver pas 24 november en nu al feesten . Ik zie al Surinaamse vlaggen overal in Amsterdam . Ik ben ontwerpster ik kan ook zelfs vlaggen ontwerpen mooie vlaggen ook voor andere landen regiovlag etc. Mooie vlaggen netals de Surinaamse. Dus als interesse .


    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES