zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Dode en gewonden bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg

VIDEO: Dode en gewonden bij zware aanrijding Nieuw Weergevondenweg

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een zware aanrijding zojuist aan de Nieuw Weergevondenweg zijn een dode en meerdere gewonden gevallen. Het gaat om een aanrijding tussen een lijnbus, personenauto en pick-up.

Volgens ooggetuigen waren twee lijnbussen aan het racen. Op een bepaald moment haalde een enkele voertuigen in en veroorzaakte de aanrijding. De veroorzaker kwam tot stilstand tegen een gebouw en heeft daarbij een persoon doodgeplet.

Drie personen zijn met verschillende verwondingen met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp. Manschappen van het Korps Brandweer Suriname zijn ook ter plekke om assistentie te verlenen.

De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek. Bekijk hier een video van de situatie op de locatie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Alweer verplettered een racende demoon een nietsvermoedend bijstaander.
  Deze racers mogen nooit meer achter het stuur voor de rest can hun leven.


  gemodereerd
 2. Rijgedrag. Is toch vreselijk. En moet de politie in elk voertuig plaatsnemen om erop toe te zien dat men zich gedraagt in het verkeer.
  We zeggen heel makkelijk, wat doet de politie, is niet de politie maakt dat de mensen zich als beesten in het verkeer gedragen. De wetgeving op dit stuk moet veranderd worden. Broeder dode in het verkeer door jou schuld, de bak in met of zonder rijbewijs, maakt niet uit, Uiteraard afhankelijk van de omstandigheden. Geef hun minimaal 5 jaren. En zie een onschuldige burger moet het gelag betalen. Hoe verder met de slachtoffer z’n nabestaanden. Jammer. R. I. P.


  gemodereerd
 3. Onnodige ellende en leed.Shijnt niet door te dringen,men gaat maar door met bandeloosheid.No nonsens beleid hanteren, want wat nu gehanteerd wordt werkt niet


  gemodereerd
 4. domme debby , heeft de politie dit ongeluk veroorzaakt , dom lullen van uit Nederland debby , we denken de oorzaak van je baasje bouta


  gemodereerd
 5. De politie is ervan op de hoogte hoe er roekeloos word gereden op bepaalde routes. Er word echt niet hard genoeg opgetreden door de KPS. Passagiers moeten het roekeloos rijgedrag van chauffeurs ook afkeuren en ze boycotten.


  gemodereerd
 6. Als mijn penis(je)ogen handen en voeten zou hebben, zou hij een betere auto bestuurder zijn dan sommige bus bestuurder in Su!!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 7. In suri rijden er 90% mongolen die denken dat ze alles kunnen! De wet geving is zo belabberd dat 8 van de 10 daders vrijuit gaan en de slachtoffers niets kunnen doen.
  mijn straf zou zijn elke maand een x bedrag betalen en dat 20 jaar lang!!! ivm evt schoolgaande kinderen nu vader als kostwinner is overleden!!!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES