woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment'Met hogere vaccinatiedekking grote kans op gezellige feestdagen'

‘Met hogere vaccinatiedekking grote kans op gezellige feestdagen’

-

Does Travel - naar Suriname

Hoe hoger de COVID-19-vaccinatiedekking in Suriname, hoe groter de kans op een vrijere en veiligere samenleving rondom de feestdagen. Een vereiste daarvoor is dat de vaccinatiegraad tegen die tijd rond de 70 of 80 procent ligt

Dat zei de voorzitter van de Stuurgroep Covid Communicatie Soenita Nannan Panday-Gopisingh donderdag tijdens de wekelijkse Covid-persconferentie.

Met deze boodschap hoopt de overheid inwoners van Suriname aan te moedigen zich zo snel mogelijk te laten vaccineren. Alleen dan bestaat de kans dat de coronamaatregelen versoepeld kunnen worden, zodat Suriname weliswaar met andere omgangsvormen kan uitkijken naar wat gezelligheid tijdens de feestdagen.

In totaal heeft op dit moment 50,45% van de vaccinatiedoelgroep minimaal 1 prikje gehad, terwijl 39,15% van de doelgroep volledig gevaccineerd is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. “kans op”
  dat is dus gewoon natte vinger werk zonder enige feiten te gebruiken om je doel te bereiken.
  snappen die idioten niet dat het misbruiken en manipuleren van alle nummers en feiten, veel mensen tegenhoudt om uberhaupt een vaccinatie te nemen?
  het domste gedeelte van de samenleving is al gevaccineerd, dus je zal toch met iets beters moeten komen om de rest zover te krijgen behalve onzin en grove leugens.

  feit is nog steeds dat er geen enkel vaccin is dat je behoedt tegen het krijgen van covid of beschermt tegen het overlijden daaraan.
  dus per definitie heb je niets aan het vaccin, ook nog eens omdat de eerste vaccins niet eens werken tegen de gemuteerde delta variant.
  zoek het maar eens op, en wordt wat slimmer, en zie wat er in de wereld aan misinformatie rondgestrooit wordt over covid en vaccins.
  nu gebruikt deze flapdrollen regering al chantage om mensen te vaccineren, want anders zijn er geen gezellige feestdagen?
  niemand die zich houdt aan die flapdrollen maatregelen van deze flapdrollen regering aangezien de regels gewoonweg niet gehandhaaft worden.
  dat kan je zien aan het aantal overtreders en het aantal besmettingen, of denkt iedereen dat die zomaar uit de lucht komen vallen?
  komt nog steeds omdat het volk stront eigenwijs is om voorzichtig te zijn.
  de domme gevaccineerden denken veilig en onaantastbaar te zijn en lopen al zonder mondkapjes e.d.
  en gaan bij de kassa gewoon tegen je aan staan.
  en hoe kan je gezellige feestdagen hebben als zo meteen alle prijzen weer omhoog gaan?
  het gros van de mensen hebben nu al moeite om rond te komen, en dat gaat alleen maar erger worden met deze flapdrollen regering.
  pleesident flapdrol heeft nog niets gedaan voor het volk en loopt nog steeds overal geld aan uit te geven wat totaal niets opleverd
  nog steeds teveel ambtenaren die voor niets betaald worden en ook nog eens die bonus erbij hebben gekregen…. en het volk mag betalen en honger lijden.
  maar al dat volk wil ook graag een overheidsbaantje om gratis mee te vreten.
  het probleem van suriname…… die eeuwige achterlijke mentaliteit….. alles willen hebben zonder er iets voor te doen….grote bek weinig daden is het motto van de surinamer
  surinamers staan niet voor niets overal te wereld aangeschreven als vreselijk lui en dom te zijn
  dat komt omdat het gewoon waar is.


  gemodereerd
 2. Dit zijn aantoonbare leugens van Sunita Nanan Panday. Kijk maar naar israel en singapore waar ondanks hele hoge aantal dubbelgevaccineerden toch de besmettingen en ziekenhuizen vol liepen.

  Inmiddels is uit onderzoek van Oxford gebleken dat vaccins al na 3 maanden werking beginnen te verliezen en na 6 maanden zijn ze nog maar voor de helft effectief. Zonder massale 3de vaccinatie is het dus onmogelijk om normale kerst te vieren


  gemodereerd
 3. Volgende zet worft waarschijnlijk alleen Vuurwerk voor gevaccineerden? Werkelijk alles wordt uit de kast getoverd om de mensen te bespelen om te gaan vaccineren.

  Zal niet veel helpen denkt me , integendeel zelfs, het overgrote deel van de wakkere mensen heeft nu wel door wat voor tactiek hier gebruikt word.
  Tijd zal het leren.


  gemodereerd
 4. Ook al ben je gevaccineerd, alleen door een pcr test te nemen weet je of je daadwerkelijk het virus hebt opgelopen.
  Maar testen is langdradig en “duur”. Vaccineren is sneller en “goedkoper”.
  Alles moet snel, snel, snel.

  Wanneer je op reis wilt zal je vanzelf merken dat je alsnog een negatieve pcr-test moet kunnen tonen, anders kan je niet weg. Of je nou gevaccineerd bent of niet. Ze vinden altijd een manier om wat geld uit je zakken te halen.


  gemodereerd
 5. @directeur zonder hersens…. waar was jij de afgelopen 10 jaar toen de paarse Bouta-maffia schaamteloos de staatskas leegroofde…..Hoefdraad het land met een megaschuld van 4,4 milard usd achterliet. 200 miljoen kasreserves (geld van het volk) werd gejat…140 miljoen pensioengelden werden gestolen….de goudvoorraad werd verkwanseld. Adhin voor 200 miljoen kasgeld, aardappelen en uien kocht, fraudeerde met dienstauto’s, staatseigendommen verduisterde en vernietigde. Bouva er met de kas van de naschoolse opvang (bestemd voor KINDEREN) vandoor ging. Het gros van die criminele organisatie NDP zit inmiddels achter de tralies, zitten in de verdachtenbank, zijn veroordeeld en/of op de vlucht geslagen. T.w., Bouterse 20 jaar/Hoefdraad 12 jaar/ v. Trikt 12 jaar/Kromosoeto 5 jaar. Hausil, Adhin en Veira. Zomaar een korte samenvatting van feiten en misdaden gepleegd door de paarse flapdrollen van het NDP roversbende en dievengilde.


  gemodereerd
 6. Hij was gewoon thuis, zoals het gros van ons, dus Flyer stop eindelijk eens met je stomme gezeik en richt je op de toekomst. De directeur heeft gelijk, het is een zooitje in het land, je noemt het zelf een failed state, het komt niet alleen door de NDP boeven.


  gemodereerd
 7. In nederland ook bijna lockdown dus feestvieren ver weg ik zit niet op te wachten en dat de scholen alweer sluiten . Ik hoop niet weer totale lockdown en stroom tekort etc etc in de koude winter maanden, ik kan moeilijk buiten koken in mij omgeving nat koud en ellendig. Corona gaat niet zomaar weg. Testen testen en nog eens testen denk ik om de zoveel tijd als er symptonen zijn duidelijke symptonen wel te verstaan. De mensen gasten die surinamers voor lui en dom uitmaken zijn dat zelf drijven spot met zich zelf ik ken het maak het ook mee deze zieke surinaamse mentaliteit hun hebben luie kop zonder gezonde hersenen demente ratten zijn het en uitvreters en roepen zulke dingen luie ka zijn het.


  gemodereerd
 8. Ruud 23 oktober 2021 At 18:55
  Die laatste alinea slaat zeker op jou! Directeur zonder bedrijf. 😁
  Wat een dom gel*l!

  zeg maar wat er fout is of niet waar?
  zo niet gewoon je bek houden


  gemodereerd
 9. flyer 23 oktober 2021 At 19:31
  @directeur zonder hersens…. waar was jij de afgelopen 10 jaar toen de paarse Bouta-maffia schaamteloos de staatskas leegroofde….

  wat maakt het uit waar ik was?
  zat ik in de regering dan die al dat gezeik heeft veroorzaakt?
  heb ik die regering daar gezet?
  heb ik ze aan de macht gehouden?
  zowel bouta als santokhi zijn opvreters die niets voor het land hebeen of zullen betekenen
  de bouta gevallen noem je zelf al op… die van santokhi?
  noem eens op wat hij voor het land gedaan heeft?
  waar het volk wat aan gehad heeft om de problemen het hoofd te bieden of op te lossen?
  je maakt mijn opmerking gelijk al waar…. een grote bek en totaal niets komt er uit je handen en het probleem totaal missen

  die dikkke vetnek had in nederland boeren moeten stimuleren om naar suriname te komen waar we geen gezeik met die klimaat hoax hebben.
  ruimte genoeg op copename of coronie om grote boeren aan het werk te hebben.
  dan had je heel wat tuinderijen en veehouderijen kunnen starten in suriname om eens wat te gaan produceren wat die vetnek nog steeds niet doet na anderhalf jaar

  ook is het wederopbouwen van fernandes in de stad gewoon een dom idee
  ga met zo’n groot bedrijf heen waar er ruimte is, dan kost het je logistiek gezien al veel minder dan wat het tegenwoordig kost.
  maar feiten laten alweer zien dat surinamers op een veel te korte termijn denken en totaal niets kunnen zeggen waar ze vermoedelijk zijn over 5-10 jaar en wat ze dan gepresteerd zouden willen hebben.
  gewoon omdat ze die visie niet hebben, en daar plukken de vorige en huidige regering de vruchten van en knijpen het volk uit.
  altijd maar weer die krabben-mentaliteit


  gemodereerd
 10. Sandra
  23 oktober 2021 At 23:08

  Verder alles goed daar in Holland?

  In ieder geval heeft Santokhi er wel voor gezorgd dat de visumplicht is afgeschaft. Als je dit geen verdienste van de heer Santokhi vindt dan moet je in het vervolg je niet met politiek bemoeien.


  gemodereerd
 11. @popo jantje aan wie moet ik het vertellen en waarom zijn mensen te lui om zelf te lezen en schrijven en na tw denken hoe of wat. Er is te veel Corona momenteel in suriname. En ach de media over de hele wereld is 1 een grote kermis circus net als een grote maffe elendige O.A WKN en zelfs Amerikaanse en Nederlandse media gekke shitzooi en hun nadoen. Bah.


  gemodereerd
 12. Dreigen is het motto van deze regering, verder dan dat komen ze niet. En toch in de media komen beweren dat er geen vaccinatie dwang is, vaccineren is geheel vrijwillig volgens de minister. Men houd de samenleving wederom een worst voor, door een gezellige December maand in het verschiet te stellen. Wel sinds Santhoki en kornuiten aan het bewind zijn, is gezelligheid meteen vertrokken uit Suriname. Die heeft zijn biezen gepakt en komt ook niet terug zolang deze mensen aan het bewind zijn. Ellende en misere hebben zijn plaats ingenomen…!


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES