Buschauffeur dodelijke aanrijding rekruut BBS; tuinman te pletter gereden

4
Buschauffeur dodelijk aanrijding BBS'er van beroep; tuinman doodgereden
Het lichaam van de man wordt afgevoerd.

Buschauffeur Reguillo A., die vandaag betrokken was bij de dodelijke aanrijding aan de Nieuw weergevondenweg, is een rekruut bij de Beveiligings- en Bijstandsdienst Suriname (BBS). Na een pick-up en een personenauto te hebben geramd had de chauffeur geen controle meer over zijn bus en reed het voertuig met een vaart een perceel op.

Tijdens die gelegenheid sprong de buschauffeur uit de bus waarna de bus de tuinman Manodjkoemar B. (47) tegen een muur te pletter reed. Manodjkoemar was op slag dood. Twee passagiers die in de bus zaten raakten gewond.

De buschauffeur en de twee passagiers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd. Het ontzielde lichaam van de tuinman is in beslag genomen. De bus is ter herkeuring naar de berging weggesleept. A. was wel in het bezit van een rijbewijs.

De zaak zal worden overgedragen aan Verkeerunit Midden voor verder onderzoek.


4 REACTIES

  1. Er is duidelijk veel te hard gereden. Dood door schuld en de tuinman en zijn nabestaanden zijn het slachtoffer. De nabestaanden moeten een proces tegen deze BBS-er beginnen om levenslang een bijdrage ivm het verlies aan inkomen en om smarte geld.
    gemodereerd

  2. Dit vind ik wel moord of dood door schuld. Hoe je het ook juridisch benoemt, door roekeloos gedrag van de busschauffeur is iemand letterlijk te pletter gereden.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.