maandag, april 15, 2024
HomeNieuws uit SurinameZebrapaden Coronie worden geverfd

Zebrapaden Coronie worden geverfd

-

Does Travel - naar Suriname

De zebrapaden op de wegen in Coronie worden aangepakt door de afdeling verkeer van Openbare Werken, onder leiding van Roy Molly.

Woensdag is hiermee een aanvang gemaakt in het centrum van het district. Zebrapaden bij de scholen zullen prioriteit hebben.

Aan weggebruikers wordt gevraagd rekening te houden de werkzaamheden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

15 REACTIES
 1. Dit is de normaalste zaak van de overheid, dat het een nieuwsfeit is geworden zegt veel over hoe ver wij gezakt zijn als het gaat om onderhoud en behoorlijk bestuur.


  gemodereerd
 2. He he, het werd maar eens tijd!
  Zo ziet men nog wat over de zebra paden lopen als ze achter het stuur zitten.


  gemodereerd
 3. Mal maken, op de grond leggen en spuiten. Binnen een kwartier ligt er weer een zebrapad, dit duurt veel te lang op deze manier met 3 ipv 1 persoon.


  gemodereerd
 4. De ebs palen zijn niet eens veilig ,laat staan een persoon die de zebrapad oversteekt.

  Zal wat worden !


  gemodereerd
 5. Dat de zebrapad geverfd moet worden is terecht als het gaat om verkeersveiligheid vd verkeerdeelnemers m/v en dat het door de overheid dient te gebeuren.

  Wat triest is de werkmethode die men kiest en de uitvoering ervan, want met een klein beetje meer verstand hoeven de werknemers niet zo te bukken bij een likje wit verf voor een zebrapad aan te brengen.

  Plaats een stok 1 m in de houder vd verfrol en men hoeft zijn/ haar rug niet zo zwaar te belasten. Met een mal maken is het werk zo gebeurd.


  gemodereerd
 6. Planning van de overheid is altijd traag geweest , vandaar ook een trage ontwikkeling . Wanneer houd dit een keertje op Surinamers . Terwijl er alles geclaimd wordt door het volk . Makelijke Surinaams smoesje of spreuk , ” er was geen of weing financieele middelen ter beschikking ” . ONBESCHAAMD !!! HOE DAN !!! WILLEN WIJ ONTWIKKELING !!!


  gemodereerd
 7. Beste Rob,
  Het is roeien met de…….
  Ga met uw idee naar de O.W.
  Sterker nog help ze.
  Deze regering, ziet wat de vorige niet zag.

  Tijdens de vorige regering, ging het niet om onderhoud en bestuur.
  De samenleving, was met de vorige regering diep gezakt.
  Er zijn nog velen die niet durven boven te komen om te zien wat ze gemist hebben.


  gemodereerd
 8. Wat is eigenlijk de functie van een zebrapad in Sur. Automobilisten trekken zich niets van aan. Het is rennen voor je leven als je over een zebrapad oversteekt. Zolang de regering niet duidelijk maakt wat de functie is van een zebrapad en niet handhaaft is een zebrapad in Sur nutteloos.


  gemodereerd
 9. Mal maken, op de grond leggen en spuiten. Bij gebrek aan een verfspuit een roller op een stok. Ik zie hier een verkwisting van mankracht en een aanslag op hun gezondheid. Wie is de voorman? De werkhouding van deze lui deugt niet. Drie toekomstige hernia patienten.


  gemodereerd
 10. Mal maken, op de grond leggen en spuiten. Bij gebrek aan een verfspuit een roller of verfbezem aan een stok. Ik zie slechts een verkwisting van arbeid. Wie is de voorman van deze werklui en waar is hij? De werkhouding van deze lui deugt niet. Drie toekomstige hernia patienten.


  gemodereerd
 11. Kan inderdaad sneller en efficiënter en ergonomisch gezien beter voor een gezondere werkhouding om rugklachten te voorkomen. Drie personen voor het aanleggen van 1 zebrapad is wel erg ruim bemeten. Daarna nog verkeerslichten plaatsen bij het zebrapad en de veiligheid van de burger is gewaarborgd. Suriname gaat langzaam vooruit. Proces van ontwikkeling kan versneld worden.


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES